Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו מה שתגידו על אוהדי בית"ר, כל המתחסדים והסניגורים באשר הם, אבל אין עוד קבוצה בארץ שהגששים הנציחו את התנהגות אוהדיה במערכון שלם, כבר ב1975, ועוד פעם בקטע קצרצר במערכון אחר, ואני רציני לגמרי.

שביט, שהאזין ל"אופסייד סטורי" בזמן שעבר על כל השירשור.

חג שמח.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו מה שתגידו על אוהדי בית"ר, כל המתחסדים והסניגורים באשר הם, אבל אין עוד קבוצה בארץ שהגששים הנציחו את התנהגות אוהדיה במערכון שלם, כבר ב1975, ועוד פעם בקטע קצרצר במערכון אחר, ואני רציני לגמרי.

שביט, שהאזין ל"אופסייד סטורי" בזמן שעבר על כל השירשור.

חג שמח.

ואין עוד קבוצה בארץ ש"ארץ נהדרת" הנציחו את התנהגות 3 שחקנים בכירים שלה לאורך עונה שלמה כבר ב2006.

ובכל מקרה, לידיעתך, "הגששים" היו עושים מערכוני קומדיה.

במערכוני קומדיה נהוג לעשות צחוק מאנשים מסויימים, מצב מסויים או צורת התנהגות מסויימת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בזיון, פשוט בזיון של בית דין, ובזיון של החלטה. לא זכור לי שהפועל חיפה או הפועל ת"א קיבלו עונשים כאלה, למעשה הם לא קיבלו שום עונש. לא זכור לי כשסכנין קראו קריאות גזעניות שהם קיבלו עליהם עושנים. פה בגלל שזה בית"ר אז פשוט רצו לזיין להם את הצורה ולהוכיח לכולם שהנה אנחנו "זימברנו" את בית"ר. אני מאוד מקווה שבערעור יפחיתו את העונשים, ויבטלו את הניצחון הטכני להרצליה, ומקסימום יעשו משחק חוזר, למרות שגם זה לא מגיע לשיימן האפס הזה, שמנסה בכל דרך לא לרדת ליגה, כולל שימוש בכל מיני תרגילים מסריחים.

חג שמח לכולם, ובתור אוהד מכבי חיפה, אני באמת מאחל לבית"ר שיבטלו את כל העונשים, ושיתחילו להתנהג לבית"ר בדיוק כמו שמתנהגים אל הפועל ואל מכבי ואל שאר הקבוצות.

ROOONEEYY

פורסם

אני אומר:

להקפיא את כל הספורט המוטורי בארץ לאלתר!

כמה עצוב..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...