Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את התמונה הזאת היום בעיתון,

למישהו יש אותה לא מצונזרת?!

מהכתוב אני מבין שהוא איבד שלושה אצבעות, מעניין לראות את זה..

עמרי.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאבטח נפצע קשה מאוד מזריקת רימון (חזיז) במשחק כדורסל בי"ם (הפועל י"ם הפועל חולון)

קישור לסרטון :

http://one.co.il/Article/101968

הוא נפצע בינוני. הוא איבד 2 עצבאות. 3 אצבעות הצליחו לשקם.

כמה טיפש צריך להיות כדי ללכת להרים חזיז שניזרק

כמה טיפש היה רועי קליין שנשכב על רימון בלבנון כדי שאחרים לא יפגעו.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

כמה טיפש צריך להיות כדי לכתוב תגובה כזו מבלי לבדוק את הפרטים לעומק

החזיז היה עטוף המתנדב רץ להזיז את החפש מהרצפה כדי שזה לא יפגע באופן כלשהו במשחק

פורסם

האירועים האלו בהחלט מהווים בושה לספורט הישראלי.

אנשים צריכים להבין שזה רק משחק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חשוד אחד הודה בזריקת החזיז (אתר ONE).

לפי צורת הדיבור שלו עם הכתבים והעיתונאים (שגם הם קרציות לא נורמליות), מאוד קל להבין איזה דפוס של חולגינים קטנים ומושתנים הם אותם אלה שעושים דברים כאלה.

הנוער של היום זאת מחלה!

אגב, הוא גם אוהד בית"ר, אני בטוח ששבוע שעבר הוא היה בין אלה ששיבחו את יגאל עמיר וביזו את רבין.

שיירקב בכלא!

פורסם

כמה "טיפש" היה רועי קליין שנשכב על רימון בלבנון כדי שאחרים לא יפגעו.

א. חבל שהמדינה שלנו כזאת בזויה ולא השקיעו מספיק בשביל לכבד את זכרו באופן ספציפי ולא בעוד חלק קטן מהמלחמה, אני אומר אפילו ללמד אודותיו כמורשת קרב בטירונות ובשיעורי מולדת.

פשוט בזיון!

ב. עם כל הכבוד שיש לי ליצחק רבין ז"ל, ויש המון כבוד והערכה, ואני בכלל לא מהאנשים האלו שמסוגלים לשרוק בוז ולזלזל כך בו ובמורשת שלו במיוחד לא בדקת הדומיה לזכרו, איך זה שלזכר רבין עושים ממש שבוע זכרון, אבל אף אחד לא זוכר מתי רחבעם זאבי נרצח בידי ערבי בן עוולה בדם קר?

איך זה שכל משחק הפועל תל אביב בכדורגל היא מזלזלת, שרה שירים על השואה ומאחלת אותה שוב ושוב למכבי תל אביב ואף אחד לא כותב על זה בעיתון? איך זה שסכנין שרקו בוז בזמן שהתקוה מתנגנת (כך שמעתי, אני כבר לא מתעניין היום בכדורגל כמו פעם) ואני מאמין שגם על זה לא ממש עשו רעש בעיתונות כמו שעשו על שריקות הבוז ליצחק רבין.

אז מה המסקנה? אני אגיד לכם מה המסקנה. אנחנו נופלים, מנטלית ורוחנית אנחנו לא שווים היום כלום. אנשים מקריבים את עצמם למדינה ולה זה לא אכפת. יש אנשים שעושים מילואים ומשלמים מיסים ויש אנשים שחיים על חשבונם. חיים על חשבון המדינה ולא ראו בחיים שלהם יום אחד של תרומה למדינה ולסביבה.

בסופו של דבר תהיה פה מלחמת אחים. ככה אני רואה את זה. כשאין צדק אז היסודות מתחילות להתערער. ואל תגידו לנו זה לא יקרה. אם זה יכול לקרות בכל מקום בעולם. אז זה יכול לקרות גם פה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עזוב את העובדה שזה היה עטוף

עזוב את העובדה שהוא לא רצה שזה יפריע למשחק

הרי תפקיד של מאבטח זה בידיוק הדברים האלה לא? אם לא הוא יסלק את זה אז מי כן?

וזה טיפשי בכלל לרשום תגובה כזו. אם כבר אז כמה טיפש צריך להיות בשביל לזרוק חזיז ליד אנשים?!

זה עולה באותו קנה עם אוהדי ביתר שלא פעם סיכנו חיי אדם(אישה אחת עדיין שוכבת פצועה בגלל שקיבלה אבן בראש).

לא הספורט מדרדר למטה. זה רק כמה קבוצות אוהדים ספציפיות שדופקות את הכל.

to finish first first you have to finish

פורסם

אומנם אני לא מסכים עם הדעות של הבחור בכמה אשכולות

אבל דווקא במקרה הזה הוא לפי הבנתי נתן השוואה לכך שזה היה מעשה מוצדק כמו הדוגמא של רס"ן קליין ז"ל שנפל חלל כשהגן בגופו על חייליו

אותו מאבטח הגן בגופו על השחקנים

ועם כל הכבוד, דוגמאות כמו רס"ן קליין לא ראוי לערב בנושא כזה, מינימום של כבוד לאדם ולמשפחתו שהוא זכאי לו מכל אדם שחי בישראל

פורסם

+1.

אבל יש שאמרו שהחזיז היה בתוך נייר לבן, והמאבטח כנראה חשב בתמימות שזה רימון עשן והלך והרים אותו (או שזה משהו אחר, אבל כנראה לא חשב על חזיז\חומר נפץ כלשהו).

ועוד לא הבנתי מה אוהד לאציו קשור לארצנו הקטנה (ומלאת האלימות) :roll:.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני אוהד בית"ר, אני ימני קיצוני ואני יזיין פה את כולכם.

ואני בכלל בשוק שמישהו כאן מאשים את המאבטח, ביטויים כמו מגיע לו וכו'.

הבעיה היא לא שהמאבטח הרים את החזיז אלא שהחזיז נזרק מלכתחילה.

פורסם
הבעיה היא חד-משמעית בחינוך.

מערכת החינוך בארץ הולכת וקורסת תוך כדי שהיא מנוהלת ע"י חבורת ליצנים ומועסקים בה מורים ואנשי מקצוע שלא מן המניין.

עקב השכונה שמתרחשת כבר חודש שלם (להלן "השביתה") שממשיכה להראות איך מערכת זאת רק מדרדרת יותר ויותר וגורמת לנוער ללכת בדרכה.

עד לאן הגענו?!

אל תשכחו גם את הענישה הקלה בארצנו, ואת ההשפעה השלילית שיוצרת המשטרה/יס"מ (זבלים! ואני עדין במילותיי) כך שהיא מפעילה אלימות פיזית קשה כנגד ילדים ונערים שלא עשו מהומה כאשר "העבריינים האמיתיים" ממשיכים להשאר ביציעי המגרשים בלי שום הפרעה. משטרת ישראל משחק מאין משחק "אן-דן-דינו". ולצערי, ולא בפעם הראשונה, הייתי עד לכך גם היום באצטדיון בלומפילד.

אנשים יקרים, הכוח הפיזי שהופעל היום על אחד הנערים, לעיניי כל, היה יכול בקלות לשתקו או לפצועו קשה. ואני לא מגזים כלל!

אוייבים ואסיריי מלחמה לא מכים כך, אז אזרח ישראלי כן?! שוב אני יצעק את זה: עד לאן הגענו?!

על זה בדיוק השביתה, בשביל לעלות את רמת החינוך הבזויה בארץ!

רק שבוע שעבר משרד האוצר רצה להביא למורים תוספת שכר שעומדת על 10% אבל המורים לא הסכימו, למה? כי הם רוצים שיגדילו את מספר השעות, ויקטינו את הכיתות, תנסה להשתלט על 40 קופים בשיעור!

מדינת ישראל מדוגרת במקומות האחרונים בעולם במספר השעות לימוד לכל ילד ובמספר התלמידים בכיתה.

אז לדעתי השביתה הזאת מבורכת וכל הכבוד למורים שעכשיו הם בכלל לא מקבלים משכורת ולמרות הכול שובתים.

כרגע אין שום מעמד למורה ואין שום כבוד אליו מצד התלמידים, במדינות מתקדמות ונורמאליות פונים למורה עם אדוני או גברתי ופה מתייחסים אליהם כמו לזבל. מותר לתלמידים הכול לכן זה ניראה כמו שזה ניראה.

ומסכים איתך לגביי הענישה, עד שלא תיהיה פה הרתעה מספקת לכל אותם פושעים זה לא יפסק ורק יחמיר. כל רצח וכל אונס נגמר בעסקת טיעון שהעונש שלה מצחיק.

על נסיון לרצח כמו דקירות וכו' אני לא מדבר בכלל כי עליהם לפעמים מקבלים מעצר בית ושלום על ישראל. איך דבר כזה יכול להיו, איך?

בושה למדינה שמערכת המשפט מתנהלת ככה.

לגביי המשטרה, יס"מ ומג"ב, לדעתי לתת להם יד יותר חופשית וכן להשתמש בכוח נגד אותם מתפרעים!

פורסם
ואני בכלל בשוק שמישהו כאן מאשים את המאבטח, ביטויים כמו מגיע לו וכו'.

הבעיה היא לא שהמאבטח הרים את החזיז אלא שהחזיז נזרק מלכתחילה.

שמעתי שהוא אמר את זה.ואז כדי להחזיר את החיוך לפנים קיויתי שקצת אחרי שמכבים את המצלמות מחכים לו שני יס"מניקים רעבים לדם.

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...