Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על זה בדיוק השביתה, בשביל לעלות את רמת החינוך הבזויה בארץ!

רק שבוע שעבר משרד האוצר רצה להביא למורים תוספת שכר שעומדת על 10% אבל המורים לא הסכימו, למה? כי הם רוצים שיגדילו את מספר השעות, ויקטינו את הכיתות, תנסה להשתלט על 40 קופים בשיעור!

מדינת ישראל מדוגרת במקומות האחרונים בעולם במספר השעות לימוד לכל ילד ובמספר התלמידים בכיתה.

אז לדעתי השביתה הזאת מבורכת וכל הכבוד למורים שעכשיו הם בכלל לא מקבלים משכורת ולמרות הכול שובתים.

כרגע אין שום מעמד למורה ואין שום כבוד אליו מצד התלמידים, במדינות מתקדמות ונורמאליות פונים למורה עם אדוני או גברתי ופה מתייחסים אליהם כמו לזבל. מותר לתלמידים הכול לכן זה ניראה כמו שזה ניראה.

ומסכים איתך לגביי הענישה, עד שלא תיהיה פה הרתעה מספקת לכל אותם פושעים זה לא יפסק ורק יחמיר. כל רצח וכל אונס נגמר בעסקת טיעון שהעונש שלה מצחיק.

על נסיון לרצח כמו דקירות וכו' אני לא מדבר בכלל כי עליהם לפעמים מקבלים מעצר בית ושלום על ישראל. איך דבר כזה יכול להיו, איך?

בושה למדינה שמערכת המשפט מתנהלת ככה.

לגביי המשטרה, יס"מ ומג"ב, לדעתי לתת להם יד יותר חופשית וכן להשתמש בכוח נגד אותם מתפרעים!

הבעיה היא שרמת הלימוד שלהם שווה לת*ת! ואני מדבר מניסיון עבר כלשהו שנראה לי שכולם עברו אותו.

ל-90% מהמורים בארץ אין ידע במקצוע בו הם מלמדים ואין להם דרך נורמלית ללמד אותו.

מכאן אנחנו מגיעים לסקנה שגם אם ישלמו להם סכומים של 5 ספרות בחודש ויותר- זה לא יעלה את רמת החינוך,

אלא יסגור להם את המינוס יותר מהר בבנק.

משהו צריך להשתנות כאן וזה לא בכסף.

לכן לא מגיע להם אף לא פרוטה אחת נוספת עד שיוכיחו אחרת.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התלבטתי אם להקפיץ או לפתוח שרשור חדש, אבל היות והתגובה הבאה היא המשך ישיר של הדיון שהתנהל פה, אמשיך דווקא פה:

החוליגנים מכים שנית (או שלישית, או רביעית, או מי סופר?!)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה קשור קופים מה? מה בגלל שזה אוהדי בית"ר אז הם קופים וחוליגנים?

ואוהדי הפועל חיפה לא קפצו למגרש? ואוהדי מכבי חיפה לא קפצו למגרש? ואוהדי מכבי ת"א או הפועל ת"א לא קפצו למגרש וריססו קללות נאצה או זרקו רימוני עשן? מה בגלל שזה אוהדי בית"ר אז ישר הם קופים, חוליגנים ובית"ר עבריינים? לא זכור לי כזה עליהום על שאר האוהדים, ועל בית"ר משום מה ישר קופצים...

נ.ב מצידי שבית"ר יקבלו הפסד טכני, ככה אולי הפועל ת"א ירדו ליגה, אמן כן יהיה רצון. :twisted:

ROOONEEYY

פורסם

החוליגנים של תל אביב או חיפה לא יותר טובים מחוליגנים של בית"ר ירושלים.

שני ההבדלים הם שבבית"ר תדירות התקריות גבוהה יותר, ואחוז החוליגנים גבוה יותר. אם פעם קראו לחוליגנים "קומץ", היום הקומץ זה האוהדים הנורמליים.

לדעתי צריך להקפיא את הליגה לשנה שלמה. עונה אחת לא יהיה כדורגל. נראה את האוהדים (ותכל'ס, נראה גם את השחקנים, שיתחילו אולי לתת קצת תמורה בעד הון הכסף שהם מקבלים על כלום).

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אתם מדברים שטויות, יש הבדל ענק בין שנה שעברה לאתמול.

שנה שעברה היינו באמת כמו "קופים בתוך כלובים" עם הגדר הגבוהה שהייתה ולכן נפצעו אנשים

עובדה שהשנה הייתה אותה פריצה בדיוק אבל אף אחד לא נפגע ב"ה, למה? כי הסירו את גדרות המוות ושמו במקומם גדרות של מטר ככה שבקלות מדלגים מעליה ואף אחד לא נרמס ונפצע.

לגבי הפריצה עצמה- אין מה לומר יש לנו אוהדים מפגרים שלא יכלו להתאפק עוד 4 דקות. ויכול להיות שהרסו לנו את המשחק מול סכנין בסוף העונה בטדי שכ"כ ציפיתי לו או הרסו את האליפות, הרי ידוע שההתאחדות שונאת את בית"ר.

גם אני הייתי במגרש אתמול אבל לא פרצתי בדקה ה86 רק אחרי שהכרוז אמר שהמשחק בוטל סופית ירדתי לדשא.

נקווה לישועות ונפגש ברמת גן ביום רביעי.

Toyota Yaris TS

פורסם
ואוהדי מכבי ת"א לא קפצו למגרש

הייתי במשחק אליפות האחרון של מכבי;

הייתה המון שמחה ביציעים.

הייתה שירה מדהימה של למעלה מ30 אלף אוהדים.

ולא. לא פרצו האוהדים למגרש.

ויודע מה, גם הפריצות שכבר כן היו, ב95% מהפעמים היו אחרי שריקת הסיום של השופט.

האוהדים היו מחכים ביציאה, השופט היה שורק לסיום המשחק - ואז נחיל האוהדים היה שוטף את המגרש.

לא לפני שהמשחק נגמר.

עם כל הכבוד לאוהדים של בית"ר - במשחק הזה הם הוכיחו את כל הסטיגמות שאומרים עליהם בשנים האחרונות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531401,00.html

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לאחר המשחק, היום, כל אוהדי הבית"ר אפילו הכבדים ביותר שלומדים איתי, התפללו לעונש חמור מההתאחדות. כי אותם אלו שפרצו הרסו להם את "החגיגה".

מה שהיה אתמול פשוט מגעיל, נשאר 4 דקות למשחק, לחכות טיפה.. ואז לשמוח.

הערסים האלה שפרצו למגרש הורסים את שם הקבוצה. מצידי כאוהד בית"ר שבית הדין יוריד לבית"ר 20 נקודות ונפסיד את האליפות, אולי אז הערסים ילמדו.

אם פעם קראו לחוליגנים "קומץ", היום הקומץ זה האוהדים הנורמליים.

תשים לב רק חצי מהמזרחי והמצפוני ירדו אתמול לכר הדשא. כל היציע המערבי נשאר במקומו. אז כן הקומץ פרץ אתמול למגרש, בהתחש שלבית"ר יש עוד כחצי מיליון אוהדים שלא באו לצפות במשחק,בין היתר מאותה הסיבה שאני לא בא לצפות במשחקים של בית"ר כבר 4 שנים. אותם 5 אלף ערסים פשוט הורסים את כל ההנאה מבית"ר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

דבר ראשון, אלו שפרצו למגרש היו הרבה יותר מסתם "כמה ערסים". זה היה רוב הקהל באצטדיון.

דבר שני, חצי מליון אוהדים? משעשע :) מאיפה הנתון הזה בדיוק?

פורסם
הייתי במשחק אליפות האחרון של מכבי;

הייתה המון שמחה ביציעים.

הייתה שירה מדהימה של למעלה מ30 אלף אוהדים.

ולא. לא פרצו האוהדים למגרש.

ויודע מה, גם הפריצות שכבר כן היו, ב95% מהפעמים היו אחרי שריקת הסיום של השופט.

האוהדים היו מחכים ביציאה, השופט היה שורק לסיום המשחק - ואז נחיל האוהדים היה שוטף את המגרש.

לא לפני שהמשחק נגמר.

עם כל הכבוד לאוהדים של בית"ר - במשחק הזה הם הוכיחו את כל הסטיגמות שאומרים עליהם בשנים האחרונות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531401,00.html

יופי ,אז אוהדי מכבי רק כותבים הפועל נאצים ושאר דברים מתורבתים, ולי דווקא כן זכור שהם התפרצו למשחקים, ע"ע האוהד שנישק את שחקן מכבי, וגם היו מקרים באליפויות קודמות.

בקיצור ולעניין: אוהדי הפועל \ מכבי לא יותר טובים מאוהדי בית"ר, אם לא פחות גרועים מהם. העניין הוא שהם מקבלים הרבה פחות חשיפה, כי הרבה יותר טוב לכתוב הגזענים הפרימיטיביים הביתרים, מאשר הצפונים "המתורבתים" מתל אביב.

נ.ב אני לא אוהד בית"ר, פשוט מעצבן אותי שכל פעם נטפלים אליהם.

ROOONEEYY

פורסם

עזוב אותך אוהדי מכבי..

שחקני מכבי נכנסים עם ברכיות לפנים של אוהדי הפועל שפורצים למגרש.

אני לא אומר שאין אוהדים שפורצים. אוהד פה - אוהד שם. אלו אוהדים שעושים את זה בשביל הצומי שלהם שיראו אותם בטלויזיה.

(וזה דבר שקורה בכל העולם, והיה דיון על זה בפיפ"א/אופ"א עם פסיכולוגים וכו' - ובהוראה של פיפ"א/אופ"א במשחקים בחו"ל כשאוהד פורץ למגרש, המצלמות לא מראות אותו. הן מופנות לקהל או מראים את השדרן והפרשן מדברים.

תתפלא כמה זה עזר בהפחתת ההתפרצויות למגרש של אוהדים)

יש הבדל עצום בין אוהד אחד שפורץ למגרש לבין 10 אלף אנשים שפורצים יחד, בתיאום, למגרש ומפוצצים את המשחק.

ושוב - יש הבדל בין קללות של אוהדי קבוצה אחת כלפי אוהדי הקבוצה השניה (ולא, אוהדי מכבי לא משתמשים ב"נאצים"), מאשר פריצה למגרש ופיצוצו.

ויותר מכל - יש הבדל ע-נ-ק אם עושים את זה 10-50-100 אוהדים או 10,000 אוהדים.

פורסם
דבר ראשון, אלו שפרצו למגרש היו הרבה יותר מסתם "כמה ערסים". זה היה רוב הקהל באצטדיון.

דבר שני, חצי מליון אוהדים? משעשע :) מאיפה הנתון הזה בדיוק?

1. פחות מחצי מהקהל פרץ. כל הדרומי, וחלקים מהמזרחי ומהדרומי נשארו ביציע.

2. בירושלים יש 700 אלף תושבים. תוריד מהם 100 אלף ערבים, תוריד מהם 20 אלף אוהדי הפועל, תוריד מהם כ100 שלא איכפת להם. קיבלת חצי מיליון אוהדים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

וזה רק בירושלים. שלא נדבר בכל הארץ.

בכל מקרה, אני מצטער מאוד לשמוע על כל היציאות האלו נגד בית"ר, שכן בניגוד לחיפה, בפריצות למגרש אצלנו אולי נפגעו אנשים, ולא נהפכו לצמח\נכים\כיוצא בזה. אז קחו בפפרופורציות.

התכנון היה לפרוץ דקה 87, ואז דקה 90 לצאת מהמגרש ולתת למשחק להסתיים. אבל מה, תמיד יהיה ה"קומץ" שלא מבין, ונשאר במגרש. חבל.

אני אוהד בית"ר, אבל גם מבחינתי הקהל אכזב, ומאוד. אבל מפה ועד לצאת נגדם בכזאת חריפות, שכן זה היה ידוע מראש שהם יפרצו, יש כבר גבול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...