Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לכוח המנוע bmw525i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי רכב מסוג bmw525i שנת 89 מנוע 2500.

זה ניראה הגיוני שהרכב לא מצליח לפרפר שאני זורק קלאץ בהילוך ראשון ?או שזה בעיה כלשהי תודה .

פורסם

מה המידת צמיגים שיש לך מאחור ?

איזה צמיגים יש ל ךומה מצבם ?

האם הקלאצ מחליק , כלומר עולה הסלד אך הרכב לא מתקדם ?

האם הגיר שיש על המנוע זה הגיר שמגיע עם המנוע ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הצמיגים שיש לי הם 225/60מידה 17 ג'נט מגנזיום 17 מצב הצמיגים טוב הקלאץ לא מחליק בכלל וגם הגיר בסדר.

זה פשוט לא ניראה לי הגיוני שמנוע כזה לא יכול לפרפר או שלא העלתי תטורים מספיק כדי לפרפר כי כמו שאת היודע הרכב קצת כבד ניסתי לפרפר ב2000 סלד פלוס מינוס.

פורסם

באיזה חלק של השיעורי נהיגה או של הקורס נהיגה שלא לקחת למדת שזורקים קלאץ ב 2000 סלד כדי לפרפר ?

אתה רוצה לפרפר, תעלה ל 6000~

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רק תיזהר שאתה לא מפרפר איזה ילד או זקנה בזמן שאתה מפרפר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה אתה חושב ??? העלאת סל"ד וזריקת קלאץ' תגרום לבלאי מואץ יותר , וסליחה על הביטוי , ואם תתלהב יותר מדי על הפרפורים והעשן שיוצא מהצמיגים תוך יומיים הלך קלאץ' ( זה כמובן תלוי במצב הקלאץ').

חוץ מזה אל תשכח שהאוטו הוא הנעה אחורית, ועם אוטו כזה כבד ושנתון ישן(יכול להיות שהמנוע חדש אבל שאר המכלולים של הרכב הם כמעט בני 20 שנה ), אז המנוע , ההנעה מתאמצת בלדחוף את האוטו, ואילו בהנעה קדמית המנוע "ימשוך" את האוטו קדימה לכן יותר קל לפרפר עם רכב הנעה קדמית מאשר הנעה אחורית, ( אני לא מדבר על רכבים חדשים).

חוץ מבלאי מואץ של הקלאץ' , אל תשכח שאתה שמת מנוע חדש , ולכן כל מאמץ על הרכב יגרום לנזקים, להזכיר , הרכב זה לא רק מנוע ו 4 צמיגים. יש גיר , רדיאטור , שיכולים להינזק.. אז תשמור על הרכב שלך ועל עצמך..

יום טוב לכולם..

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

תודה גבר,ברכב הוחלף הכל קלאץ צלחות ברקסים ברקסים צמיגים חדשים ג'נטים חדשים גיר חדשכמעט הכל בקיצור.

רציתי לשאול אותך אם כבר אמרת קלאץ מזאת אומרת קלאץ מחוזק במה זה עוזר זה אורמ שאפשר להפעיל יותר לחץ עליו?

ועוד דבר אחד רציתי לשאול אותך מה ההיתרונות והחיסרונות בהנעה אחורית תודה.

פורסם

יתרון - אין. לפחות לא לי.

חיסרון - היגוי יתר נכנס מהר יותר בכביש חלק, או בטעות היגוי של הנהג, וכך ה"תחת" "נזרק" ועלול לגרום לתאונה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...