Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בהגה LOGITECH G25 +כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחדשתי ב G25. חזרתי מאוחר הביתה, ואמרתי לעצמי שאני ילך לישון ונראה מה הוא שווה מחר, לא יכולתי להרידם מהציפיה לנסות אותו.

היום סוף סוף חיברתי אותו והמחשחק הראשון שניסיתי הוא M3 CHALENGE, מה אני יגיד לכם פשוט מדהים ממש מרגישים את התת היגוי נבנה, ההגה נהיה יותר קל בתת היגוי, גם היגוי יתר נשלט ממש טוב.

הדוושות זה בכלל סיפור בפני עצמו ואני לא מתייחס לאיכות הבניה שלהן, פשוט תענוג כל דוושה במשקל שונה הברקס קשה, טיפה בעייתי בשבילי (כי בינתיים אני משחק על כסא עם גלגלים וכל לחיצה על הברקס אני זז אחורה).

לשאלות יש לכם המלצות לכיוונים במיוחד ל LFS כי שם אני לא מקבל שום תחושה מההגה חוץ מזה שהוא מתקן זריקות זנב.

גם ל M3 אני ישמח לכיוונים ומשחקים נוספים כגוןGTL וGTR.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע מעולה. אני מניח שזה ההגה היקר בהיצע? כמה עלה לך?

רמה מתחת, מה עדיף - driving force pro או MOMO racing?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נשמע מעולה. אני מניח שזה ההגה היקר בהיצע? כמה עלה לך?

רמה מתחת, מה עדיף - driving force pro או MOMO racing?

רוני

חד משמעית Driving Force Pro!

MOMO זה 240 מעלות אם אני לא טועה ויש די הרבה בעיות,DFP זה 900 מעלות ובלי בעיות מיוחדת.

אה,הכל תלוי איך אתה מגדיר את ההגה,חשוב מאוד.

פורסם
תתחדש!

G25 הגה מדהים,המשחק המושלם להגה כזה זה LFS...

באיזה הגדרות אתה משתמש?

זה בינתיים אני עדיין לומד את ההגה (ואין לי גם כל כך מושג).

wheel turn 900

wheel turn compensation 0

force str 20

th/brake separete

Gear shift -shifter

cluch axis

hand brake button

buton control rate 4.00

thr/brake reduction 0.0

האם יש עוד משהו שצריך לכוון?

הבעיה שאין לי שום היזון חוזר מההגה כמו ב M3, אפילו אין שום רעד כאשר אני עולה על שפה של המסלול.

ובקשר ל DFP הבעיה שהוא לא כל כך במלאי התקשרתי לחצי מהמדינה כדי להשיג אותו, בסוף מצאתי בחנות בקריות ב 900 ומשהו שקל, הזמנתי אותו , בסוף הרגשתי קצת פראייר שאני קונה אותו בכמעט שליש סכום מעל המחיר שלו ברשת , אז לקחתי את G25.

פורסם
אני מתכוון לפרופיל(התוכנה של LOGITECH)...

אם אתה צריך הגדרות כתוב כאן יש לי כמה.

בשמחה.

אתה מתכוון להגדרות של ה FEEDBACK? בתוכנה של LOGITECH?

פורסם

ובקשר ל DFP הבעיה שהוא לא כל כך במלאי התקשרתי לחצי מהמדינה כדי להשיג אותו, בסוף מצאתי בחנות בקריות ב 900 ומשהו שקל, הזמנתי אותו , בסוף הרגשתי קצת פראייר שאני קונה אותו בכמעט שליש סכום מעל המחיר שלו ברשת , אז לקחתי את G25.

אני לא מבין. התבאסת שאתה קונה אותו ב-200 שקלים יותר מהמחיר שלו ברשת, אז קנית במקום הגה בפי שתיים מחיר?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן. לקחתי משכנתה קטנה אבל אני לא מתחרט לרגע (חוץ מזה שההגה הולך לשאוב את כל הזמן הפנוי ולדפוק קצת את הלימודים :oops:).

פורסם

כך את ההגדרות האלה לפרופיל,תתחיל עם 540 מעלות או 720 כי זה ממש קשה עם 900 על ההתחלה.

במשחק תעשה פורס על כ14+- משתנה מרכב לרכב.

fdsf.JPG

פורסם

תתחדש ! הגה מטורף לגמרי, אין דבר שמתקרב אליו היום.

אני לא יודע איך אתה נהנה מהסימולטור (עלק:lol:) של ה M3, אבל שיהיה בכיף...

מצתרף להמלצות על LFS, ה-סימולטור בכל מה שקשור לנהיגה ברכבי כביש "שפויים", כלומר, לא פורמולות, אם כי הפורמולה XR

שמקבילה לפורמולה רנו, מאוד מאוד מהנה ומאתגרת, לדעתי בונוס גדול לסימולטור.

עם הגה כזה יהיה לך קל (כן, בטח) יותר ללמוד לעשות דריפטים או ללמוד על נהיגת מסלול מתקדמת, ולו רק בגלל האביזרים שלו,

אבל גם הרבה בזכות ההגה עצמו - הוא מהיר בצורה מדהימה והוא מעביר תחושות מצויין. רק כמו שJEP המליץ, תתחיל עם 540/720 מעלות.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

הגה באמת מטורף! אני עדיין נדהם ממנו כל פעם מחדש (למרות שכבר שלוש ימים לא זז מהמחשב,ומפסיד הרבה לימודים בגללו :oops:) .

JEP תודה על ההמלצות לכיוונים! התחושה ב LFS השתפרה אפילו זכיתי בכמה תחרויות של הדמו היום (עם 900 מעלות).

אני לא מזלזל ב LFS (ואני מכיר אותו ממש מזמן).

אבל לא יודע ה M3 כך לפחות ניראה לי כרגע, מאתגר קצת יותר וגם ההגה בו מעביר את התחושה של מה שקורה בגלגלים הרבה יותר טוב (תת היגוי, נעילת גלגלים בעת בלימה, היגוי יתר).

צריך עוד לשחק עם כל הכיוונים.

דרך אגב אולי יש מומחה ל LFS מהצפון שיוכל לקפוץ אלי ולנסות כל מיני כיוונים.

לגבי המהירות והכוח של ההגה פשוט וואו :shock: לפעמים אני מוצא את עצמי מתאמץ ממש כמו בקארט.

יש דבר כזה רשיון של LFS יד שניה?

נ"ב היום אפילו אמא שלי ישבה על המחשב ושיחקה עם ההגה ולא יכולתי להזיז אותה (והיא ממש לא קשורה לא למחשבים ולא לנהיגה 8)).

• תוכן חדש...