Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנגלית שפה קשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני נתקל בשני מושגים אשר אני לא בטוח מה פירושם בידיוק.

להלן "המושגים" :

Certified Check*

Money Order*

אני מניח שהראשון הוא ש'ק בנקאי והשני הוא המחאת דואר, אם כך אז מהן ההשלכות בלקנות חלקים באינטרנט לשלם דרך אחת מן האופציות שפירטתי ומה ההבדלים בניהם, זאת לאחר כמובן שהמוכר לא הסכים לעבוד עם "PayPal".

אשמח לעזרכתם,

אסף.

פורסם

כנראה שאנגלית שפה באמת קשה , מילון "מורפיקס" אני מכיר, הוא לא באמת עזר לי.

אני צריך לדעת את ההשלכות של כל אחת מן הפעולות שצינתי.

יום טוב,

א.

פורסם

הראשון הוא אכן צ'ק בנקאי, הבעייה שסביר לוודאי שהמוכר לא יקבל אותו ממך - אני כמעט בטוח שהוא יאמר לך שהוא מקבל צ'ק בנקאי אמריקאי בלבד \ מהמדינה שלו במידה והוא ממקום אחר.

money order - תתרחק!

אין לי מושג מי המוכר והאם הוא אמין וישר, וגם לך לא.

מדובר על שירותי העברת כסף בינלאומיים כמו western union למשל, בהם אתה שולח את הכסף והוא הולך ואוסף אותו - אין שום תיעוד של המטרה שלשמה הועבר הכסף ולא ניתן להחזיר אותו לאחר שהוא נשלח כמו ב paypal למשל.

הוא מצידו יוכל לאסוף את הכסף, לא לשלוח לך כלום - ואתה תוכל רק להגיש תלונה באיביי, את הכסף לא תוכל לקבל בחזרה.

נסה לשכנע אותו לעבוד עם פייפאל, זו האפשרות הכי בטוחה שיש לך כקונה (ועם כל התלונות והקיטורים שיש לכולם כלפי פייפאל, זו עדיין דרך עדיפה בהרבה ממשלוח ישיר של כסף)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

פישמן

התירגום המילולי של :

Certified Check - המחאה בנקאית

Money Order - המחאת דואר (או כל ארגון מורשה אחר שאינו בנק)

אירית

פורסם

תודה לעונים.

אם אני מבין נכון אז הכי בטיחותי עבורי היא שיטת ההמחאה הבנקאית אך צ'ק בנקאי בלבד עולה כסף (להבנתי) , אם כך אז כמה בערך הם המחירים עבור צ'ק כזה .

דרך אגב הסכום הכללי של החלקים אינו גבוה בכלל - 60 דולר.

מאוד חבל לי המוכר מסרב לעבוד עם PayPal לקונים מחוץ לארצות הברית , הוא לא מוכן אפילו לשמוע על זה .

נ.ב - western union היא בעצם שיטת money order לכל דבר ? , מה הן ההשלכות / יתרונות / חסרונות.

שבוע נפלא,

אסף.

פורסם

העלות של ההמחאה הבנקאית היא מזהרית בהשוואה לכאב הראש שיהיה לך במשך כל הזמן שאתה מחכה שיגיע המוצר ובסוף כשהוא לא יגיע וברור לך שאת 60 הדולר שלך כבר לאל תראה, וגם לא את החלקים.

ממליץ בכל מקרה על צ'ק בנקאי.

פורסם

פשוט תחפש מוכר אחר..

אישית לא הייתי משתמש בשתי האפשרויות הנ"ל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...