Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלקת מכסה מנוע בפג'ו 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים ושבת שלום :)

יש לי שאלה אליכם,שלא מצאתי תשובה עליה בחיפוש,מצטער.

בקרוב בעזרת ה' אני מתכוון לרכוב פג'ו 106 דור ראשון,לפי מה שהבנתי אין לפג'ו 106 דור ראשון ערכת פנסים כמו אנג'ל אייז וכדומה (ככה אמרו לי פה :cry:) אז שאלתי היא,כמה יעלה החלקת מכסה מנוע קדמי + אחורי,אבל השמכסה מנוע הקדמי יהיה מכסה מנוע בצורת BAD BOY (ככה אני מניח שקוראים לזה) והאם התקנת מכסה מנוע כזה אפשרי בכלל לפג'ו 106 דור ראשון.

סליחה על הבורות אבל אני לא כל כך מבין בזה ומצאתי לנכון לשאול אתכם,תודה מראש על התשובות.

לילה טוב :wink:

פורסם
מכסה מנוע BAD BOY פירושו שמוסיפים בניה מפיבר למכסה כדי שייראה כמו שהוא נראה.

לא מדובר במכסה מנוע שלם וזה עד כמה שידוע לי.

אוקיי וכמה עולה בערך התוספת הזאת?

וצפה חופשי לבעיות בטסט עם BAD-BOY[מניסיון]

איזה בעיות עשו לך?ומה עשית בנוגע לבעיה?

פורסם

לא לי עשו בעיות,לחבר שלי שמשרת איתי בבסיס,יש לו הצ'בק עם BAD BOY ,ועשו לו בעיות על זה בטענה שזה גורע ומקטין את שדה ההארה של הרפלקטור ובמכשיר כיוון הזה שלהם זה לא עבר,הייתי איתו בפעם הראשונה ובפעם הראשונה הרכב נכשל.

לא יודע איך הסיפור בסוף המשיך[בפעם השניה כבר לא באתי איתו] אבל בסופו של דבר הרכב איכשהו עבר טסט [ולא ניכנסתי לאיך].

BAD BOY זה אמנם יפה ומקנה מראה "קרבי" לפרונט,אבל אישית אני לא מציע לך לבצע BAD BOY,לא רק ביגלל בעיות בטסט אלא באמת בגלל הקטנת יכולת ההארה של הרפלקטור ופיזור נכון של האור,וכתוצאה מכך פגיעה בשדה הראיה שלך .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
לא לי עשו בעיות,לחבר שלי שמשרת איתי בבסיס,יש לו הצ'בק עם BAD BOY ,ועשו לו בעיות על זה בטענה שזה גורע ומקטין את שדה ההארה של הרפלקטור ובמכשיר כיוון הזה שלהם זה לא עבר,הייתי איתו בפעם הראשונה ובפעם הראשונה הרכב נכשל.

לא יודע איך הסיפור בסוף המשיך[בפעם השניה כבר לא באתי איתו] אבל בסופו של דבר הרכב איכשהו עבר טסט [ולא ניכנסתי לאיך].

BAD BOY זה אמנם יפה ומקנה מראה "קרבי" לפרונט,אבל אישית אני לא מציע לך לבצע BAD BOY,לא רק ביגלל בעיות בטסט אלא באמת בגלל הקטנת יכולת ההארה של הרפלקטור ופיזור נכון של האור,וכתוצאה מכך פגיעה בשדה הראיה שלך .

אוקיי,הבנתי.

והדבקת גבות יכולות לתת מראה יותר ספורטיבי?אני לא ממש אוהב את הצורה של הפנסים ב106 דור ראשון :|

אבל אם הBAD BOY לא יהיה בשיפוע גדול יש מצב שזה לא יעשה בעיות?

פורסם

לדעתי הצורה של הפנסים הקדמיים של דור 1 יפים יותר משל דור 2 לכן אני קניתי דור 1 משנה הכי גבוהה שלו .

תשים קסנון זה מוסיף בד בוי זה הורדה מהכביש.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם
לדעתי הצורה של הפנסים הקדמיים של דור 1 יפים יותר משל דור 2 לכן אני קניתי דור 1 משנה הכי גבוהה שלו .

תשים קסנון זה מוסיף בד בוי זה הורדה מהכביש.

מה השנתון הכי גבוהה של הדור הראשון? 96?

• תוכן חדש...