Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחר זמן של התלבטויות וקומבינציות של מס' אפשרויות התקנתי היום את המערכת שכוללת:

קומפוננט: HERTZ DSK או D.C שזה אותו הדבר.

Kenwood KDC W4037Y : HU

6X9 נקנו לבסוף עקב חוסר תקציב ורצון קצת לבאסים אז התקנתי את הHETZ שהם איכותיים נורא וממש תענוג.

זהו לבינתיים והמערכת נשמעת לדעתי פגז אני ממש נהנה וקשה לי לקלוט שאין מגבר כי שומעים גם חזק וגם איכותי וה6X9 סוגרים את הפער של הסאב-לבינתיים, ז"א תחושה של בומים שמרעידה טיפה את הרכב עקב כך שהרמקולים באמת איכותיים

וגם הקומפוננט(הצליל של הסאב חשוב לי נורא ועקב כך שאין לי תקציב בינתיים ה6X9 מקנים לי הרגשה מעולה)

המחיר הכולל הוא 1900 ש"ח כולל התקנה.

בהמשך יבואו סאב ומגבר טובים(סגנון הJBL 75.4 +C12) או משו בסגנון.

רציתי לדעת אם המחיר טוב וקצת את דעתכם המקצועית.

:)

פורסם

כל דיעה מתגמדת אל מול העובדה שאתה מציין שאתה מרוצה.

לא חסרים בעלי מערכות שהשקיעו את מיטב כספם ואינם מרוצים, כמו גם שהכל יחסי, כי לדעתי האישית כמו כנראה לדעת רבים, מערכת ללא מגבר , מאוד מוגבלת. הכל יחסי.

למותר לציין שמגבר וסאב ישנו את "התמונה"

עד לשדרוג תמשיך להינות.

בכלל, אם חפצה נפשך בהתייעצות, רצוי שתעשה זאת טרם הרכישה (לא שיש בעיה עם מה שקנית, עובדה, אתה מרוצה) כי ובמיוחד גם בשביל זה הפורום קיים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני שלום,

כוונתי היתה לא לקבלת ייעוץ אלא לשאול אתכם אם לדעתכם המחיר הוא טוב והאם לדעתכם עשיתי "דיל משתלם".

שמחתי העיקרית היא שה6X9 של ההרץ נותנים הרגשה מעולה של באס בינתיים עד קניית הסאב והמגבר ולכן אני מרוצה כי הם איכותיים ובאמת נשמעים מעולה.

על הקופוננט אין מה לדבר חוץ משלבטח הוא מסוגל לתת הרבה יותר עם מגבר טוב וסאב טוב אבל בינתיים אני מרוצה והמוזיקה נשמעת מספקת מאוד. המגבר והסאב יבואו בעתיד הקרוב-עם בואו של הכסף :)

אשמח לקבל עוד תגובות מכם, חברי הפורום, לגבי דעתם על המחיר והרכיבים.

תודה חברים :)

פורסם

בהתחשב במחירי החלקים בנפרד קיבלתה עיסקה טובה.ובמיוחד אם אתה מרוצה!

אם אתה רוצה לשפר את המערכת בעתיד היתה צריך לחשוב על זה קודם לכן.

אני היתי בונה את המערכת שלי כך: קודם כל HU טוב כי מה שהוא מוציא זה מה שתקבל בסוף (ולא משנה איזה רמקולים או מגבר יש לך, ולכל אחד מהם גם יש השפעה).

אחרי זה היתי קונה מגבר (ולא רק על סמך תופעת העדר שיש בארץ אלה בודק בפורומים בחו"ל או מבחנים שנעשו שם).

ורק אז קומפוננט, לאחר שמיעה של מה שיש בתקציב שלך בארץ (או מחו"ל אם יש לך אפשרות להביא).

ובסוף כמובן סאב.

• תוכן חדש...