Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת תם לבקשר למר נמרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בזמן האחרון יצא לי לקרוא לא מעט חומר הנוגעים למר דויד נמרי.

ברצוני להדגיש שאין לי כלום נגד מר נמרי יצע לי לפגוש אותו פעם אחת וזהו.

מה מטריד אותי?

תוך כדאי גלישה באנטרנט הגעתי לקישור של יצאת צדיק 2 ולאחר קריאה ועיון בתגובות של אנשים עולה בראשי רק שאלה אחת

והיא מיהוא מר נמרי ומה הרקע המיקצועי שלו בתחום הרכב ואיזה תעודות או אסמכתאות מיקצועיות יש לו ולמה?

ים של אנשים אבל ים טוענים שמר נמרי לא מהנדס רכב אלה מהנדס שמנים.

מיכיון שאני מנהל מוסך בעל כתב הסמכה הדבר הזה מסקרן אותי מאוד ולמה?

אם מישהוא היה טוען כנגדי האשמות כאלה מיד היתי מגיב עונה ומוכיח את הרקע המיקצועי שלי בעזרת תעודות.

אני לא מבין למה מר נמרי לא הגיב אפילו פעם אחת בצורה רציונלית שתוכיח את מעמדו המיקצועי בתחום והדבר גורם לי ולהרבה אנשים כמוני לתהיות. מיותר מלומר שמוזר הדבר.

אין בשאלתי מטרה לפגוע בכבודו של מישהוא אלה להפך אולי לשפר את תדמיתו בעיני הציבור הסקרן לדעת מי ההוא מר נמרי.

בברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום לבני,

מדוע אתם כל כך נהנים מלחפש רפש בבן אדם?

הפורום הזה,מתחיל להראות כמו עיתון רכילות....

מר נמרי באם ירצה יגיב!

אני אישית מגנה התנהגות זו,אגב נכון שבפורום צורת הדיבור שלנו טיפה יותר מתונה.

אבל גם משו שנאמר באמצעות מקלדת (אני יודע שמקלדת לא מדברת) יכול לפגוע.

פורסם

בני יקירי ! מה זה משנה ? מבחינתי נמרי יכול להיות מהנדס חמוצים בפיתות מה שחשוב זה שהוא אחלה בנאדם , לבבי ותמיד מוכן להושיט יד לעזרה וביעוץ .

ומה עוד שכל עצה וכל שיחה שהיתה לי איתו יצאתי מורווח , יש יותר חשוב מזה ?????? :shock:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
בני יקירי ! מה זה משנה ? מבחינתי נמרי יכול להיות מהנדס חמוצים בפיתות מה שחשוב זה שהוא אחלה בנאדם , לבבי ותמיד מוכן להושיט יד לעזרה וביעוץ .

ומה עוד שכל עצה וכל שיחה שהיתה לי איתו יצאתי מורווח , יש יותר חשוב מזה ?????? :shock:

"רווח של אחד זה הפסד לאחר"

פורסם
"רווח של אחד זה הפסד לאחר"

פתגם נחמד מאד.

אבל לא בכל מקרה הוא נכון...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...