Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופתע, אני גר בהרצליה, לאבא יש BMW ישנה, יש לנו לפחות 2 לקסוסים באיזה של 100 מטר מהבית. יש כאן גם שברולטים יפים, HEAVY DUTY PICK UP'S, אני לא גר בפיתוח, אבל יש כאן מכוניות יפות. ובהרצליה יש גם פשע, יש שכונות מאוד גרועות, ואין כאן מחסומים מפני תושבי השכונות האלה, אני אישית מכיר אנשים שמתנהגים כמו זבל, אבל בכל זאת, לא שורטים מכוניות, מנקרות עיניים ככל שיהיו, כי יש כבוד. קשה לי להאמין שאם תשים לקסוס, אפילו מרצדס יפה יעשו משהו, אם אתה מביא 540, זה כבר דבר אחר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש חנייה פרטית אז הכי טוב שער.

בצדדים לשים ברזלים, שיהיה רווח ביניהם בערך 15 ס"מ (אין מצב שמישהו ייכנס ביניהם ו/או ינסה לחתוך את הברזלים).

תסגור עם פלסטיקים ( לא זוכר איך קוראים להם אבל שמים על גדרות).

שער גדול וחזק ונגמר העיניין.

ומן הסתם תסגור גם למעלה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מה שכן, שום דבר לא ישמור לך על הרכב כמו חניה פרטית מקורה

וסגורה לחלוטין מ-4 כיוונים בבית פרטי.

כל עוד אתה לא מוציא את הרכב, הוא נשאר במקומו,

ולא חשוף לעוברים ושבים ברחוב.

אתה צודק ב100 אחוז! אף אחד לא אמר שלא.

אבל בשביל מה קנית רכב במעל 400 אלף שקל? בשביל שישאר בחניה?

עם רכב נוסעים, זו המטרה.

נראה איפה תמצא חניה סגורה במקום העבודה או בסופר! לא יעזור רכב יהיה חשוף לציבור אם תרצה ואם לא.

וטיפ שקיבלתי מחבר פורום מנוסה, תשאיר את הרכב במקום ציבורי עם יותר אנשים ותנועה - פחות סיכויים שיהיה לך נזק לרכב.

GS300.

פורסם

(התגובה נלקחה מפורום אחר)

בתור אחד שמכיר טוב טוב את האיזור שאתה גר בו... תשים שער.

רחוק מהעין רחוק מהלב.

ראיתי לא מעט חניות סגורות בשכונה שלך, תיגש ותתיעץ עם אחרים שעשו את זה - הכי טוב.

הבעייה היא אכן תושבי השכונה הצמודה,

שכבר ראיתי אותם מפוצצים נורות של עמודי תאורה משעמום, מנסים לתלוש תמרורים, שורפים שיחים, וכו'...

אין אפשרות לסגור גם את החנייה מלמעלה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ויטלי,

דבריי נאמרו כמובן על הזמן שהרכב נמצא בחנייה,

אתה לא קונה רכב כדי לשים בחניה :loco:

מצד שני, כשאתה יכול להגן עליו,

לפחות באזור המגורים, כשאתה לא משתמש בו,

מה רע בחנייה סגורה?

פורסם

לפעמים חניה סגורה היא חיסרון

כי אז אפשר לפרוץ ולגרום לנזקים. מבלי שיראו מבחוץ!

אבל חניה סגורה. ושנראת מאפנה. אולי היא פתרון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אתה מוזמן לעשות להביא כלב שמאומן לשמירה ותקיפה לפי מה שאני יודע אז זה יעשה את העבודה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כן. גם לי פעם היה דוברמן ששמר חזק מאוד על השרייד הנחשקת והמנקרת עיניים בתקופת האוניברסיטה!

וכמו לרוב הכלבים מסוגו. גם הוא יום אחד קיבל את הסיבוב שלו והחליט שמהיום הוא רוצה ליהיות הבוס. ניסה לאכול אותי. תקף בלי סוף אותי, את המשפחה, את הכלב של השכנים ומה לא.

זה לא כלב יפני! האמינות שלהם על הפנים. מזדקן טיפה ועושה צרות שחבל לך על הזמן.

אז מה תחזיק? פיטבול? ינצנץ לו הג'אנט מהמנורת רחוב הוא יתחרע לך על הצמיגים סתם כי משעמם בלילה.

GS300.

פורסם

הדוברמן מאוד נאמן. והיה אצלנו מאז שהיה קטנטן.

הבעיה אצלהם זה שהם מגיעים לגיל מסויים והמון המון כלבים מסוגם מקבלים סיבוב ומחליטים בוקר אחד שהם רוצים ליהיות הבעלים.

זה קורה אצל הרבה.

הגעתי למצב שהייתי חייב להרדים אותו. הווטרינר סיפר לי רק על המספרים שמגיעים אליו דוברמנים להרדמה בגלל הסיבה הזאת.

חוצמזה הדוברמן הזה היה דפוק על כל השכל.

חטפתי בגללו לא קנס ולא 2. דפוק אמיתי!

הייתי חוזר הביתה מהלימודים. רואה משהו שבור בבית. מחפש אותו...

מוצא אותו באיזה פינה בבית עם הראש למטה. העניש את עצמו. יושב שם ולא זז. משהו מדהים.

GS300.

פורסם

לגדל דוברמן אף פעם לא גידלתי ואני מאוד מעוניין לגדל בעתיד.

לפי כל החומרים הלא מעטים שקראתי, מצויין כי הדוברמן הוא כלב מאוד מאוד חכם ומאוד אינטיליגנטי. מה עוד שהוא מאוד ספורטיבי וחייב להוציא אנרגיות, אם אצלכם הוא היה כל הזמן בבית, אז לא פלא שמצאת דבר או שנייים שבורים :)

ה"גו'ק" שאתה מספר שהוא חטף, מוכר לי מסיפורים על רוטווילרים, אבל לא דוברמנים ומאוד הופתעתי לשמוע.

שלא תחשוב שאני מזלזל, אבל האם השקעת באילוף הכלב?

פורסם

ברור. הוא היה כלב ממושמע. אני לא זוכר אפילו פעם אחת שהוא חירבן בבית. אפילו שיש לו חצר. רק בחוץ! בחיים לא קרה שאמרתי משהו והוא לא ציית. היה כלב ממושמע מאוד.

הוא היה כלב מדהים. היו לו שגעונות לפעמים, אבל הייתי רוצה אותו שוב מגיל קטן.

היה אצלנו הרבה שנים! עוד שאני הייתי בתיכון!

מקום להוציא את המרץ לא היה חסר לו. חצר קדמית ומרפסת ענקית. לא היה חסר לו מה לעשות.

שהיו פרחים בבית הוא היה מתחרפן משומה ומנסה לנגוס בהם. אגרטלים שבורים בכמויות. אבל חפיף. זה כלב בסה"כ.

הקטע שהוא היה יודע שהוא עשה משהו לא במקום. היה דוחף את הקערה של האוכל מתחת לשולחן כאילו "הנה, לא מגיע לי" ומתיישב בפינה! לא זז!

שלא הייתי בבית ולא היה מי שיוציא אותו לטיול בשביל להתנקם בי הוא היה מחביא לי נעליים בלי סוף. זה היה הורג אותי מצחוק.

GS300.

פורסם

לא ממש שאלה שאני יכול לענות עליה בשניה.. אני ממש לא זוכר!

היה אצלנו עוד שהייתי בבית הספר. באיזה כיתה אפילו אני לא זוכר.

היה זקן אבל. גיל מבוגר יחסית.

הסבא קיבל ת'סיבוב והלך לעולמו דרך ווטרינר.

GS300.

פורסם

מה אני יכול להגיד?

לי יש פינצ'רית ותמיד חשבתי שדוברמן זה פשוט פינצ'ר מגודל ועם הרבה כוח.

הכלבה שלי לעולם לא תרצה לתקוף אותי, אחרים היא מוכנה בכייף, אבל אותי ממש לא- זה מה שאני אוהב בכאלו כלבים, הנאמנות לבעלים.

• תוכן חדש...