Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

אני מתעניין ברנו סניק מסויימת המוצעת למכירה במגרש גדול ומבוסס מאד. הרכב הספציפי הוא אוטומאטי, נסע כ- 70,000 ק"מ אך לצערי עבר שיקום מתאונה.

אשמח לקבל חוות דעת על הרעיון הבא:

לקנות את הרכב במחיר רצפה (משהו כמו 52K במקום 64k) ולהשקיע כסף בלתקן אותו כמו שצריך. ככה ניסע בבאוטו צרפתי מפנק.אשמח לקבל המלצות על בעלי עסק טובים באיזור ירושלים. לא נעול על לתקן את זה דוקא בחיים לוי.

הליקויים שנתגלו בבדיקה:

נזילות שמן, מנוע לאחר תיקון/ראש מנוע, צינור כניסת אויר פגום.

קישות במתלה/בולמים

תיקוני תאונה בחזית, הוחלפה קורת רוחב קדמית שלדה מחוברת בהלחמות, כפוף

קצוות שלדה

פגיעות פח ופגושים, תיקוני פח צבע, הוחלף מכסה מנוע וחלקי מרכב בחזית

מגיני תחתית פלסטיק פגומים/חסרים

צמיג אחורי ימי פגום/חסר אויר

פנס סדוק

נקישה בשילוב והחלפת מהלכים, נזילת שמן תיבת הילוכים.

חריקות חלון גג, גווין מראה ימין לקוי

חתיכת רשימה אה?

עשיתי על האוטו סיבוב והוא נוסע מצוין. גם נראה שטיפלו בו יפה לפני התאונה.

מישהו יודע אם ה- EBA יכול להנזק בגלל התאונה? איך בודקים את זה?

רעיונות?

המלצות?

ערב טוב לכולם

פורסם

יותר הגיוני לוותר על האוטו, ולחפש אחד במחיר מחירון עם קילומטראז' נמוך בלי תאונות ותיקונים ועם מנוע בלי בעיות כלשהן.

וככה חסכת לך את הזמן של תיקון האוטו שבמילא לא יגיע לרמה של אחד נורמלי.

בשורה התחתונה, תוותר.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

הרכב לא רק שעבר תאונה, אלא גם כבר פתח מנוע.

זה מתכון בדוק לבעיות עתידיות רבות, וכיוון שלא חסר סניקים בשוק ממליץ לך לחפש אחת שמגיעה מיד פרטית אוהבת.

לגבי המחיר, לרכב במצב כזב 52K זה לא מציאה, סביר להניח שבעל המגרש שילם לא יותר מ 45K על הרכב, וזה המחיר הראלי עבורו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני אישית חושב שרכב משיקום מזמין צרות כי אם חלילה תקנה וילך טוטאל לוס בהמשך תראה עליו אולי חצי מהמחירון ותצא בהפסד ענקי.

חוץ מזה יש לא מעט תיקונים: לא הייתי מפחד דווקא מהראש מנוע (יתכן שמסגרת התאונה הקשה נקרע צינור מים /הרכב התחמם ועשו ראש),הייתי חושש הרבה יותר מהגיר במיוחד האוטומטי שרק הוא יכול לעלות לך עשירייה בחברה ומעט פחות במכוני שיפוץ גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה לכל העונים

מה דעתכם על סובארו B4 סטיישן שנת 2002 עם 170,000 ק"מ?

לא ראיתי טופס בדיקה ואין לי מושג על ההיסטוריה של האוטו, אבל האם קילומטרז כזה אמור להרתיע אותי?

תודה

פורסם

קילומטרג' של 30000 לשנה זה מאוד מוגזם , זה פי שתיים מהממוצע

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

נו? אז זה אומר שהמכונית במצב טוב או רע ?

ואם היא עשתה את 30,000 הקילומטרים שלה בשיוט ב 90 קמ"ש בכביש החוף, מצבה יותר טוב מכזו שעשתה 15,000 ק"מ בשנה, אבל רק בתוך פקקים אינסופיים בת"א?

נא להימנע מתשובות שממחזרות אמונות תפלות, ולהשתדל להשיב לגופו של עניין ולגופה של שאלה (אם אין תשובה, לא חייבים להשיב).

• תוכן חדש...