Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית אמינה ב20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!

חבר שלי מחפש מכונית קטנה ואמינה מעל הכל !

התקציב הוא 20K .

מה אתם ממליצים ?

שוב, אל תציעו לי "ראלי" כי הוא רוצה אמינות....

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

תשמע...אני הולך ביום רביעי לקנות (אני מקווה) ג'אסטי...

פשוט אחרי שעברתי 5 מוסכים ושאלתי מה אפשר לקנות בכסף הזה כולם אמרו בפה אחד יפנית!

לכן הברירות שלך די קלות...

לך או על ג'אסטי

או על דיהטסו שרייד

או על סוזוקי סוויפט

בתקציב הזה נכנסות לך תחילת שנות ה 90 בקלות..

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
אפשר גם 205.

אני ממש ממש מרוצה מהאוטו הזה, למרות שאנשים אומרים שצרפתיות לא אמינות שלי לא רואה מוסך! ואני עוד מעט כבר חוגג לה יומולדת 10 (94)

לדעתי קנייה ממש טובה. :D

205 זו בהחלט אופציה מצויינת, אני הייתי מוסיף לרשימה גם אונו, לתקציב נכנסת שנת 96, ונשארים לו בצד עוד 5 אלף ליישור קו.

פורסם

ה-205 שלי נקנתה לפני כשבועיים. אין ספק שהקסם הצרפתי קורץ בהרבה מהאמינות היפנית, אבל אחרי יישור קו בכמה אלפי שקלים וכאשר הזרועה עוד נטויה, אני לא בטוח שאפשר להמליץ עליה לגבי אמינות. נראה מה יהיה בהמשך... :?

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

טויוטה סטארלט זו התשובה (יש קצת קושי למצוא אחת כי היא מאד מבוקשת).

או אם החבר מוכן להתפשר ולעלות מעט בגודל (לפחות חיצונית) אז המאזדה 323.

עוד אפשרויות (שפחות אמינות מ2 הראשונות אך עדין יחסית בסדר בתמורה הכוללת ובאמינות בתקציב הנתון): פורד פיאסטה, פיאט פונטו/בראבה, פיג'ו 106 1.4.

ביפניות הקטנות האחרות שבתקציב הנתון (סוויפט/שרייד וכו') לא הייתי נוגע במקל אלא אם חובה אוטו' וידני לא בא בחשבון (לא במקרה של הג'סטי שהגיר האוטו' שלה בלשון המעטה לא מומלץ) וגם אז 2 האופציות הראשונות שנתתי עדיפות בשילוב עם אוטו'.

פורסם
ה-205 שלי נקנתה לפני כשבועיים. אין ספק שהקסם הצרפתי קורץ בהרבה מהאמינות היפנית, אבל אחרי יישור קו בכמה אלפי שקלים וכאשר הזרועה עוד נטויה, אני לא בטוח שאפשר להמליץ עליה לגבי אמינות. נראה מה יהיה בהמשך... :?

כשאני קניתי גם עשיתי יישור קו באיזה 2000 שקל - המכון בדיקה דפק אותי (ידעתי שאסור לסמוך על מוסכים בנתניה)

מאז כבר עברה שנה והאוטו לא עשה בעיות כמעט, גם אני חשבתי בהתחלה שיהיה בלאגן אבל עובדה...

ד"א מזל טוב :D

פורסם

נראה לי שבתקציב כל הדגמים שהוזכרו יכולים להיות אפשרות טובה,

מה שחשוב זה לבדוק היטב את הרכב וללכת על הספציפי הטוב ביותר, אלא אם כן יש לקונה העדפה אישית.

ביפניות הקטנות האחרות שבתקציב הנתון (סוויפט/שרייד וכו') לא הייתי נוגע במקל אלא אם חובה אוטו' וידני לא בא בחשבון (לא במקרה של הג'סטי שהגיר האוטו' שלה בלשון המעטה לא מומלץ) וגם אז 2 האופציות הראשונות שנתתי עדיפות בשילוב עם אוטו'.

למה לא ללכת על ידנית מבין הדגמים שהזכרת?

פורסם

כמובן, חשוב לבדוק שטופלה כיאות, אבל לי יש אחת משנת 98 (קצת יותר יקר...) ואני מאוד מרוצה. לא תקלות (טפו טפו טפו) והרבה הנאה ונוחות. בטח יותר מהשרייד (גם החדשות) ומהסוזוקי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

למה לא ללכת על ידנית מבין הדגמים שהזכרת?

פשוט מאד, בגלל שב20K הדגמים האירופאיים מציעים הרבה יותר מהיפניות (בשרייד הייתי נוגע רק בדגמים המאוחרים כגון 97' וגם אז רק באוטו' כי אין ממש הצדקה לקניית ידנית לעומת האירופאיות).

נ.ב.

אם כבר 205, אז את הפוראבר (פוראבר, בגלל שלדעתי רצוי לקנות 205 בשילוב מנוע 1.4 ולא פחות) שנכנסת בתקציב (חבל יהיה להתפשר ולקנות 205 אחרת שהיא מלפני מתיחת הפנים, בייחוד אם יש לך 20K).

• תוכן חדש...