Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :).

כבר יותר מחצי שנה פנסי האלמרה מתהדרים בנורות קול-בלו שהופכות את האור ללבן, וכבר חצי שנה שאני מתבאס מנורות החניה הצהובות שמקלקלות.

אז זהו - נמאס לי.

אני רוצה אור לבן.

אבל - באוטודיפו ודומיו לא מצאתי דבר כזה.

האם לדים הוא הפתרון היחיד?

למה יש לי בעיה עם לדים אתם שואלים? לד פולט את האור מהקצה - ואילו נורה לכל הכיוונים, כיון שאצלי האור חניה נמצא בתוך הרפלקטור אני מעדיף שלא לאבד מהפיזור.

נ.ב.

הפתרון היחיד שמצאתי הוא זה:

wled-x5.jpg

מהאתר superbrightleds.com

שמורכב מלד אחד שמאיר קדימה ועוד 4 שמסודרים במעין שבשבת, כלומר הם מאירים לצדדים.

עצות יתקבלו בברכה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

סלחו לי על הבורות, יש השפעה של הרפלקטור על נורת החניה? היא הרי לא נועדה לייצר אלומת אור משמעותית, או שאני טועה?

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

גל, אתה לא טועה.

אבל - אורות חניה נועדו כדי שיראו אותך בחנייה, אני משתמש בזה כל הזמן כשאני יושב באוטו עם מנוע מכובה(במקום שזה רלוונטי כמובן).

עכשיו תחשוב - מה רואים טוב יותר?

רפלקטור שלם מואר או לד קטנטן בצד של הפנס?

אולי אני טועה, ואולי אני דפוק :) אבל זה מה שאני רוצה.

אוראל, אני אמדוד מחר את הגודל של החור :D

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בכל מקרה, אצלי היו מורכבים לדים בנורות חניה במשך זמן מה. החלפתי חמשה / ששה לדים בתקופה של שנה, לא הדבר הכי אמין. מה שכן, זה זול וזה נחמד יותר מנורה רגילה :)

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

החלפת 5\6 לדים?!

למיטב ידיעתי לד הוא בעל אורח חיים גבוה יותר מנורה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלסי, הזמנתי את הלדים האלה מחברה בשם VLEDS מאיביי, במחיר של 9 דולר לזוג, כמובן איכות הכי טובה, וצורה מאת שונה מהלד בתמונה, הם אכן מתמזגים בצורה יוצאת דופן עם הרפלקטור וחזקים בצורה משמעותית מהלדים שמוכרים בארץ מהיבואן

SDR.

מומלץ בחום.

פורסם

אוקיי, יבדק.

טל, האמת שפספסתי את השרשור שלך ועל-כך אני מתנצל.

בכל מקרה הערכה שקנית לא מתאימה לי מכיון שכבר יש לי נורות H4 טובות שאני מרוצה מהן מאוד ואמרת שלא ראית שם משהו בנפרד. למרות זאת אתקשר ואברר, אני מעדיף נורה רגילה על לד.

נ.ב.

VOLK

אתה יכול לקרוא לי שלקייס, שלייקס או אפילו דני. אבל שלסי? :shock:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניתן לרכוש נורות חניה מסוג הלוגן הפולטות אור לבן (כשהן כבויות צבען כחול) .

בת"א תוכל לרכוש מספויילד , בכפ"ס תוכל לרכוש מאיה אביזרים , מרדיו מילאנו תוכלל רכוש בבני ברק\פ"ת,ר"ג (אני לא זוכר) ובכלל אצל מתקיני סטריאו רבים נתקלתי במנורות האלו שנראה לי שמיובאות ע"י מילאנו .

עריכה : אם אני זוכר נכון המחיר לצרכן נע בין 80 ל-100 ש"ח .

לגבי לדים , ניתן לגדיל את פיזור האור שלהם ע"י שיוף מעט גס .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הלדים של SDR לא שווים גרוש - מניסיון.

כשהחלטתי להחליף את נורות החניה ללד, השיקולים שלי היו צריכת זרם נמוכה ותוחלת חיים גבוהה במיוחד.

את עניין צריכת הזרם לא בדקתי, אבל לא זאת בלבד שתוחלת החיים לא היתה גבוהה מזאת של נורה רגילה, היא אף היתה קצרה ממנה משמעותית!! כל נורה החזיקה בממוצע מספר שבועות בטרם חדלה לעבוד.

לאחר מספר החלפות כושלות של לדים הבנתי שמפה לא תצמח לי הישועה וחזרתי לנורות הרגילות - אותן אלה שהיו מותקנות לפני הלד. היום, כבר יותר משלוש שנים לאחר אותה אפיזודה כאובה ומבישה, אותן נורות פשוטות ומסכנות (שהיו מותקנות עוד כשרכשתי את הרכב, אי שם לפני יותר מארבע שנים) עדיין עובדות.

ומה בנוגע לצריכת זרם? ובכן, האלטרנטור שלי תקין, תודה ששאלתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תראה, הלדים של SDR, הם באמת מאיכות נמוכה ביותר.

אבל, גם אצלי, וגם ברכבים של חברים שבהם החלפנו נורות חנייה ללדים האלה שמנו לב לתופעה מעניינת, כאשר הלד ממוקם במקום נותר חנייה בפנס מקדימה, הוא נשרף לרוב אחרי כחודשיים, במקומות אחרים, כגון נורות של לוחית זיהוי אחורית, הם מחזיקים מעמד, אצלי כבר 6 חודש, ואצל חבר נוסף בגולף כבר מעל לשנתיים.

מאוד מוזר.

פורסם

אני מביא מחבר שגר אי שם בצפון 2 נורות חניה 5W כחלכלות בעלות של 10 שח לזוג.

כשאני יביא אותם השבוע אני אתקין ברכב ויראה את תועלתן של הנורות+צילום לשיפוטכם,במידה והתוצאה לא תהיה משביעת רצון ,נמשיך בחיפושים אחר משהו מוצלח יותר, אני אשמח ליטול חלק ושותפות בכל הנוגע לרכישה קבוצתית של משהו בסיגנון,במידה והנורות שרכשתי בעלות של 10 שח לא יהיו לשביעות רצוני.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...