Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני שמח לבשר שנפטרתי מהפולו (לא לפני שהשקעתי בה אלפי שקלים באחזקה ותיקונים)

ועכשיו אני בעלים גאים של הונדה סיוויק 2002 יפנית וטובה...

ולשאלתי הרכב הגיע ל 100000 ק"מ ויש צורך בהחלפת רצועת תזמון ורציתי לדעת האם חייבים להחליף מותחנים

בטיפול כזה כי ממש אין יישור קו מבחינת מה צריך להחליף כאשר שאלתי במוסכים מרכזיים מורשים של הונדה

תודה מראש.

למכירה - ספר היינס מקורי לפולקסווגן פולו

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם
שלום חברים

אין לך מושג, כמה אני שמח, ועצוב בשביל הקונה. (בלי לפגוע באף בעל פולקסוואגן מאושר)

יותר טוב ממה שהיה, בטוח. בלי נימת זילזול-רכב מעולה ואמין, חלקים קצת יקרים, אבל יש המון תחליפיים וטובים.

ולשאלתי הרכב הגיע ל 100000 ק"מ ויש צורך בהחלפת רצועת תזמון ורציתי לדעת האם חייבים להחליף מותחנים

בטיפול כזה כי ממש אין יישור קו מבחינת מה צריך להחליף כאשר שאלתי במוסכים מרכזיים מורשים של הונדה

טעית! היתה צריך לרשום: שאלתי בסנדלריות המרכזיות, והסנדלרים המורשים של הונדה, ענו לי.

תודה מראש.

שלום,

בקיצור, זה מאוד פשוט.

כעיקרון, "לפי הספר", חייבים להחליף במקביל להחלפת כל חלק, אשר קשור לתזמון, גם את שאר החלקים.

הכוונה, רצוי מאוד, כאשר מחליפים רצועת טיימינג, להחליף גם: חזרזירי-שמן, תותחנים ועגלות. :silly:

(מחזירים,מותחנים,גלגלות)

אבל, אם אותם, מותחנים וגלגלות מקוריים, ונבדקו על ידיי בעל-מקצוע מיומן, ונמצאו תקינים! אפשר להשתמש

בהם, אך לא רצוי.

ד"א, לשים-לב, בקניית התחליפיים, שהם מאיכות גבוהה, הכוונה, לא זולים מאוד ביחס למקורי.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם
שלום חברים

תודה מראש.

מי שמשקיע באחזקה נכונה של הרכב לעולם לא יוציא אלפי שקלים.

חכה תראה מה ממתין לך עם ההונדה סיוויק.

איזה כייף לי :)

פורסם
מי שמשקיע באחזקה נכונה של הרכב לעולם לא יוציא אלפי שקלים.

חכה תראה מה ממתין לך עם ההונדה סיוויק.

מרק אני יכול להבין את רצונך להגן על פולקסווגן אבל אנא ממך הרכב תוחזק ללא דופי תמיד בחלקים מקוריים ובמוסכים מורשים

אך המשיך לאכזב שוב ושוב ולגבי ההונדה הזמן יגיד את שלו, אבל זה האמת שלי ואני בטוח של לא מעט אנשים אחרים.

בו רק נגיד שלכל אחד יש את המכסה שלו - וזה לא היה המכסה שלי.

ועוד משהו: חיפוש מהיר בפורום לגבי תקלות/בעיות/ להונדה וחברותיה תמצא אבל ממש לא כמו פולקסווגן וחברותיה - וזה בדוק.

תודה ויום טוב.

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

לי הייתה פולו 96 ידנית,אחלה אוטו,אחלה שוק,אחלה ביצועים,לא יודע על איזה אחזקה יקרה אתה מדבר?

עוד מכרתי אותה ב3 אלף ש"ח מעל המחירון

פורסם

דוגמא על מה אני מדבר: רכב עם 87000 ק"מ מאורר ראדיטור הוחלף פעמיים ב 3 שנים 1000 ש"ח למאורר, בית טרמוסטט קורס ונשבר מבפנים,

בית מצערת באלפי שקלים ועוד ועוד

ברכב יפני אין את השטויות האלה לא בתדירות ההחלפה ולא במחיר החלק.

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם
שלום חברים

תודה מראש.

לא מתעצבן :-)

אני ממליץ לך לגשת למוסך זיסו, יוסי שהינו בעל מקצוע מהשורה הראשונה וחבר הפורום מעניק שירות מקצועי וייחס חם.

סלמה 44 פינת הרוש 2 תל אביב

מצורפת רשימת טיפולים מומלצת על-ידי הייצרן, שים לב הייבואן לפעמים משנה את מירווח הטיפולים ואת תכולת הטיפול.

מותחן רצועה מומלץ להחליף בכול מקרה בזמן החלפת רצועת תיזמון.

1.pdf

2.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם
דוגמא על מה אני מדבר: רכב עם 87000 ק"מ מאורר ראדיטור הוחלף פעמיים ב 3 שנים 1000 ש"ח למאורר, בית טרמוסטט קורס ונשבר מבפנים,

בית מצערת באלפי שקלים ועוד ועוד

ברכב יפני אין את השטויות האלה לא בתדירות ההחלפה ולא במחיר החלק.

גם לי נשרף המאוורר,אך לא רצתי ישר למוסך המרכזי וכמו פראייר שילמתי 1000 ש"ח,היה לי זמן לנבור ולחפש בפירוקיות,וכשלא מצאתי,אז נסעתי לנבי-אליאס(בשטחים,באיזור אלפי מנשה)וב-300 ש"ח כולל עבודה מצאתי מאוורר מפירוק,

הייתה לי גם בעיה בבית מצערת,בוצע ניקוי יסודי בגרושים

מה אתה חושב שההונדה שלך תיסע על אויר בלי הוצאות???

פורסם
גם לי נשרף המאוורר,אך לא רצתי ישר למוסך המרכזי וכמו פראייר שילמתי 1000 ש"ח,היה לי זמן לנבור ולחפש בפירוקיות,וכשלא מצאתי,אז נסעתי לנבי-אליאס(בשטחים,באיזור אלפי מנשה)וב-300 ש"ח כולל עבודה מצאתי מאוורר מפירוק,

הייתה לי גם בעיה בבית מצערת,בוצע ניקוי יסודי בגרושים

מה אתה חושב שההונדה שלך תיסע על אויר בלי הוצאות???

ברור לי שרכב זה הוצאות ולעיתים דברים מתקלקלים/מתבלים אבל לכל דבר יש גבול בחיים ודרך אגב המאורר לא הוחלף במוסך מרכזי אלא במוסך מורשה ולא תמיד עוזר ניקוי של בית מצערת לפעמים היא פשוט הולכת לעולמה(אלפי שקלים משופצת/מחודשת/משומשת!!) עשה חיפוש מהיר בפורום ותראה שאני צודק ולצורך הדיון אני בטוח שהאחזקה מבחינת תיקונים בהונדה שהוא רכב גדול יותר עם מנוע גדול יותר שנותן יותר (לכאורה רכב גדול יקר יותר לאחזקה) יעלה לי פחות, מבחינתי זה מתמטיקה פשוטה.

נ.ב: תודה לעונים לשאלתי המקורית

תודה ויום טוב.

amico

2000-2002 כחדש ! ! !

פורסם

בתור בעלים לשעבר של הונדה סיויק 2002 (שעדיין במשפחה) ועברה 90000 ק"מ, והיום בעלים של גולף שנת 2000 (חצי שנה אצלי) שעברה 118,000 ק"מ, אני מוכרח לציין שהסיויק מבחינת אמינות נראית עדיפה. יש תחושה שבגולף אתה לא יודע מאיפה תצוץ המכה לעומת הסיויק שאתה מרגיש בטוח שהיא פשוט תניע ותסע. חוץ מטיפולים שגרתיים לא הוחלף בה ולא נפגם שוב דבר (מכאנית). החסרון הגדול זו איכות ההרכבה, פלסטיקים וקליפסים מזוויעים, פגוש אחורי שתמיד יוצא, ונשבר קליפס שלא ניתן לתיקון, קורות נהג שלאחר הוצאה אחת לעולם לא חוזרות למקומן.

הגולף מרגישה טוב הרבה יותר מבחינת הבנייה והנסיעה, זאת ללא ספק. אולי זה בגלל שבחצי שנה האחרונה החלפתי קולר גיר, מדחס מזגן, תיבת פיוזים על המצבר אז כנראה קצת התבאסתי להשקיע הרבה יחסית.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
שלום חברים

תודה מראש.

תחליף את המותח וגם את המשאבת מים.

תחליף עכשיו, כדי להיות שקט עוד 80 אלף. אני ממליץ לך לשים מקורי. זה יותר יקר, אבל בסוף הרבה יותר משתלם.

נ.ב.

R5T

אם היה לך רק קצת הכרות עם בעלי מקצוע של הונדה מרכזי, הית מופתע במקצועיות שלהם.

יש מוסכים "מורשים" פו ושם, שבאמת סנדלרים, אבל יחסית ליבואנים אחרים, שמיים וארץ.

Omnia mea mecum porto

פורסם

נ.ב.

R5T

אם היה לך רק קצת הכרות עם בעלי מקצוע של הונדה מרכזי, הית מופתע במקצועיות שלהם.

יש מוסכים "מורשים" פו ושם, שבאמת סנדלרים, אבל יחסית ליבואנים אחרים, שמיים וארץ.

שלום לך,

תודה על הערתך, ודווקא יש לי הכרות.

על סמך זה רשמתי, וגם בגלל התשובות השנויות במחלוקת שהוא קיבל מהסנדלרים.

יש לי הכרות, ואתה צודק ב-100% ולא היתה לי שום כוונה להכליל. ישנם בעלי-מקצוע בחסד, וחלקם מכרים שלי

חלקם האחר חברים טובים, ויש גם קרוב משפחה.

אלא להדגיש את אותם סנדלרים, כדי שאנשים יפתחו את העיניים, ויבינו שמוסך מרכזי או מורשה

לא אומר שהם אלוהים, והעיקר לא לסמוך עלייהם בעיניים עצומות.

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

לא מבין מה אתם רוצים מסנדלרים..!

אנשים פשוטים ומקצועים שעושים את עבודתם נאמנה - בניגוד גמור למס מוסכי מורשי יבואן (ואני לא מתכוון ליבואן/מןסך ספיציפי כדי לא לפגוע [לשכוח] אף אחד)

*ברור* שיש אנשים טובים ומקצועים אבל למצוא אותם לוקח לעיתים הרבה זמן=הרבה מפח נפש בדרך.

לסיכום:

עזבו את הסנדלרים!!! גם ככה הולכים יחפים.

כי מי שמשקיע, שוקע....

• תוכן חדש...