Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדבר אחד אני מסכים איתה. רוב המידע בכתבה היה על כמה שהיא שונאת את הפפרצי הישראלי החוצפן שיעבור כל גבול כדי להעשות כסף. האמת היא שאני גם לא ממש מקנא במפורסמים ובמיוחד בבר-רפאלי. 24 שעות צלמים רודפים אחריה ומזבלים לה את השכל, תוך כדי התנהגות גסה, עד כדי כך שהיא נהיית ממש פרנואידית. וכל זה בשביל מה? בשביל לראות עד כמה גרועה היא יצאה בתמונה או עם איזה חבר היא עכשיו? או מה יש לה להגיד על התספורת החדשה?

למה לא עושים כתבה על כיצד הפפרצי מתנכל למפורסמים והורס את החיים שלהם (ראו ערך הנסיכה דייאנה)?

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:twisted:

1. מי שלא התגייס, לא משנה מאיזו סיבה, לשלול לו את הדרכון, רשיון נהיגה... אם יעשו את זה כל אחד ירוץ לצבא.

לא משנה מאיזו סיבה?

שים לב שאני נותנת לך צ'אנס לחשוב טוב טוב על מה שכתבת לפני שאני מתחילה לסביר לך בדיוק איפה ישנים העקרבים (במידה ולא הבנת את הפראזה האחרונה - אתה לא רוסי. אנא גש לרוסי קרוב ותבקש ממנו תרגום).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אם הצבא יתחשב ברצונות ובצרכים של המלש"בים הוא רק ירוויח מזה חיילים עם מוטיבציה ורצון לשרת בקרבי, במקום חיילים שבוזים שסופרים את הימים עד לשחרור ומנסים להוציא כמה שיותר גימלים ולברוח מקרבי.

מה הצבא הרוויח מזה שהוא הקדים לי את הגיוס ודפק לי את ההתקדמות בחיים? במקום חייל עם מוטיבציה לקרבי הוא קיבל חייל שמוכן ללכת לכלא הצבאי בשביל ג'וב.

אמורה להיות לך מוטיבציה ורצון להיות בקרבי בגלל שהיו אמורים לחנך אותך כך שתדע מה החשיבות של הצבא למדינה הקטנה שלנו, ותבין שההשתמטות הזאת זו אחת התופעות ההרסניות ביותר במדינה - לא בגלל שהצבא יהיה לך נוח ויתחשב בצרכים והרצונות שלך ומה לא.

מה זה נראה לך? קייטנה? קרבי זה חרא של דבר מכל בחינה אם תסתכל על זה מהצד שלך.

אתה לא מקבל כלום.

אתה צריך לזחול 3 שנים בבוץ, לטחון מארבים ושמירות אלוהים רק יודע איפה - ויש סיכוי שתהרג במהלך התקופה הזאת.

אין כאן שום פלוס מבחינתך - וגם אם הצבא היה הכי מתחשב ומפנק שבעולם זה לא היה משתנה, תסתכל על כל הצבאות של כל מדינה ומדינה בעולם, ותראה שגם אצליהם הלוחמים סובלים מחרא של תנאים.

אבל, אתה חייב לעשות את זה!

אם לא אנחנו נמלא את התפקידים המסריחים האלה ונלך להילחם כדי שתמשיך להיות פה מדינה, מי כן יעשה את זה?!

עם קצב ההשתמטות העולה בעוד כמה שנים אחוז המתגייסים לקרבי יקטן מאוד, מזל שהמדינה לא נרדמה בשמירה על הקטע הזה והתחילה מעכשיו לפעול בנושא!

אתה חושב שאלו שנלחמו פה מלחמות כדי שתוכל עכשיו לשבת עם חברים בשכונה ולטייל באוטו חשבו על עצמם?

כשהקפיצו אותם לשטחים באמצע צום יום כיפור רעבים ומסכנים, להילחם בערבים, כדי שתישאר פה מדינה?

אף צבא, לא היה, ולא יהיה כמו שאתה רוצה - מה שאתה מחפש זה בית ז&נ&ת סליחה על הביטוי, ולא צבא.

אתה באמת חושב שהמדינה יכולה להרשות לעצמה מותרות כמו להתגמש לפי איך שנוח לך?

אתה צריך להתאים את עצמך לצבא, ולא ההפך!

אין לך מושג כמה כואב לי שאני לא יכול ללכת ולשרת כלוחם - אמנם אני מתנדב למקום שבו אני בטוח שאתרום לא פחות, אם לא יותר מבחינה אסטרטגית - אבל בכל זאת, הייתי מת לצאת לשטח ולהרגיש שאני שומר על המדינה עם הידיים שלי.

מה אתה חושב, שכבר הרבה זמן לא היה פיגוע בגלל מי?

בגלל הלוחמים ששומרים עליך.

ואם הם היו חושבים כמוך, על מה שנוח להם ומה שהם רוצים כמו חבורת כוסיות, אז המצב היה שונה.

ועדיין היו פיגועים, ואולי אני ואתה היינו נפגעים חס וחלילה.

אז, כמו שהם שומרים עלינו עכשיו - כשהם ישתחררו אנחנו נצטרך להחליף אותם.

ואם אתה לא תתגייס לתפקיד שצריכים אותך בו אלא תחפש ללכת לפתוח ממטרות 3 שנים, אז יהיה חסר למדינה לוחם אחד.

ואם כולם יחליטו שלא בא להם לקרוע את עצמם 3 שנים ויותר נוח להם לחשוב על האינטרסים האישיים שלהם וללכת ללמוד, מי ישמור עלינו? אף אחד!

תפנים, אם לא אנחנו - אין מישהו אחר שיחליף אותנו.

ואז האוניברסיטה שאתה רוצה ללכת ללמוד בה במקום הצבא, לא תהיה קיימת בכלל.

כמה שזה נשמע לך רחוק ומצוץ מהאצבע, זה יכול לקרות - וזו באמת סכנה ממשית שמאיימת עלינו.

בקיצור, אם אחרי שקראת את כל זה עדיין לא הבנת איפה אתה טועה - מצטער לבשר לך, אבל אתה ילד קטן שלא מסוגל לחשוב על אחרים (וזה שאנחנו באותו גיל כנראה, לא אומר כלום עלי או על מישהו אחר, פשוט שעדיין לא התבגרת מספיק).

בן.

עריכה - תוספת לאיביטורבו -

הפפראצ'י לא הרגו ולא היו קשורים בשום דרך למותה של הנסיכה דיאנה, הפילו את זה עליהם באותה תקופה מתוך צער וחיפוש אשמים.

היו הרבה, בעיקר כאלו שנכחו במקום בזמן התאונה - שהצליחו להוכיח חד משמעית לאחר שנרגעו העניינים כי לצלמי הפפראצ'י לא היה שום קשר למותה, ואף סייעו ועזרו לפרמדיקים שהגיעו למקום בכך ששמרו מרחק.

למעשה, האדם הראשון שהגיש עזרה לדיאנה היה צלם פפראצ'י שראה את התאונה, וכששם לב שזו דיאנה הוא דיבר איתה כדי להחזיק אותה בחיים - הוא לא צילם אפילו תמונה אחת.

התמונות שצולמו צולמו בידי קומץ צלמים שהגיעו למקום וצלמו את הרכב ממרחק של כמה מטרים, גם הם לא התקרבו למכונית.

ראיתי על זה סרט של שעה וחצי ביס דוקו, בקיצור הם לא אשמים וסתם הפילו את זה עליהם - בית המלוכה למעשה פרסם מספר שנים לאחר המקרה הודעה ובה הם מצהירים כי הם מוחקים את האצבע המאשימה שהפנו באותה תקופה כלפי הצלמים וכי הבינו שהצלמים הם לא האשמים.

גם לפפראצ'י אין קשר להתנהגות של בר רפאלי, כל הכבוד שנמאס לה מהם אבל אין קשר בין זה לבין לא לעשות צבא \ לזלזל ככה באנשים שחשובים ממנה פי אלפי אלפים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

פליקס, אתה לא הבנת למה התכוונתי שהדגשתי את גיוסם של רוני סופרסטאר ואגם רוטברג כדוגמא.

TB הדגיש את זה נהדר:

היא אחת שילדות קטנות מסתכלות ומעריצות אותה - ואולי ירצו להיות כמוה. אז להיות כ"כ אנטי-פטריוטית?! לעזעזל.

אני מעדיף שצה"ל יבזבז את ה-400 ש"ח משכורת חודשית הזאת על אגם רוטברג ורוני דואני מאשר שאלה ישבו בבית והמעריצות שלהם בגיל הטיפש-עשרה יקחו מהן דוגמא וימשיכו בדרכהן.

צה"ל זורק כ"כ הרבה משכורות קבע על אנשים שמגרדים את הביצים או צובעים שפת מדרכה אז עוד 400 ש"ח לאיזה כוכבת שתעשה קצת יחסי ציבור לצה"ל (זה מה שרוני עשתה בחיל החימוש) לא יזיק אלא רק יועיל.

אגב, אני לא באמת מתעצבן או מייחס חשיבות לדברי המהנדסת גרעין שלנו אי שם ב-LA, העליתי את הנושא לדיון כדי שתבינו איזה אנשים גדלים כאן במדינה, כמה קל לאלו שמצליחים לירוק לבאר שממנו הם שתו ואיך נערה מצליחה מישראל שלא עשתה צבא מדברת על מדינתה כאל משהו שהוא בגדר מותרות.

זה פשוט מבזה..זה, המשפטים המטופשים שלה כלפי המשפחות השכולות הרבות בארץ ואפילו כלפי שמעון פרס.

אני רק מבקש לנסות לשמור על השרשור בנושא המקורי- היו לנו מספיק שרשורים על השתמטות וגיוס.

פורסם

B.M.W - מצטער, הודעה אחרונה בנושא השתמטות מגיוס.

לא יודע מה היא אמרה שם בראיון שלה ולא מעניין אותי. אבל למה זה טוב שרוני סופרסטאר שירתה בצבא? זה תרם למישהו חוץ מאשר למסע יחסי הציבור שלה? או שאגם שירתה בצבא? זה תורם למישהו? הרי לשרת הם לא משרתים אלא יותר עושים את עצמם משרתים, פעם באים פעם לא, ומקבלים חופשות לכל מיני צילומים, אז מבחינתי שלא יבזבזו את תקציב צה"ל ולא ישרתו בכלל. ככה יהיה טוב יותר למדינה. כנ"ל לגבי כל שאר ה"סלבריטאים" "ששירתו" בצבא, עדיף שישבו בבית ולא יבלבלו במוח על איך הם שירתו בצבא.

כל עוד גיוס הוא חובה, אז הוא חובה לכולם!

אתה צריך להבין משהו,

ברגע שההשתתמטות הופכת לנורמלית אז לא רק האנשים הלא חשובים יעזבו, גם החשובים.

כרגע אתה חושב בטח שבשביל להיות עובד רס"ר מ 9 עד 13 עדיף כבר לא להתגייס, עדיף לעשות משהו משמעותי ב 3 שנים האלה.

באופן פרטני אתה כניראה צודק, אבל תסתכל על החברה הישראלית: אם להשתמט מהצבא יהיה דבר שבנורמה אז לא רק העובד רס"ר הזה יבחר לא להתגייס אלא גם ההוא מתלפיות, וההוא מסיירת מטכ"ל, וההוא וההוא וההוא...

אז נכון, יש הרבה אנשים בצבא שלא בדיוק עושים משהו מועיל מדיי, אבל על כל אחד כזה יש המונים שעושים דברים חשובים מאוד.

אתה מוכן לקחת את הסיכון שצבא העם יהיה צבא רשות ונפסיד כח אדם איכותי שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להפסיד?

Back to the original - NC again.

פורסם

2.יכול להיות שיש לה סיבות רפאויות, לשמל אלרגייה לקמח זה פרופיל 21.

ממש לא נכון,

"אלרגיה לקמח" או במינוח היותר מדויק - צליאק הוא לא מתכון בדוק ל21 רפואי.

אני אישית מכיר מקרים גם לכאן וגם לכאן (כן - גיוס חובה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

למי אכפת מה אומרת דוגמנית בראיון שכל מטרתו קבלת תשומת לב תקשורתית.

כמו שכתבו לפני, שתעשה משהו מועיל שיכיל ביקיני, חוף ים ופרצופים סקסיים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא צבא רשות, אלא צבא בתשלום. שהאנשים בו יהיו מקצוענים במשכורת. ושלא יקחו כל מי שבא ליד לצה"ל. שיעיפו את כל אלפי ועשרות אלפי הבטלנים שמקבלים משכורת ולא עושים כלום, שיעיפו את כל הרס"רים שלא עושים כלום, שיעיפו את כל החיילים שכל מה שהם עושים זה לקפוץ לעזריאלי לארקפה לאיזה קרואסון, ושיעשו צבא איכותי במשכורת נורמלית ולא 350 שקל לחודש.

השתמטות מהצבא, לצערי מזמן כבר הפכה לנורמה. אני רק אומר שכל אותם ה"כוכבים" עדיף שלא ישרתו מאשר שאח"כ יספרו לכולם ויזבלו במוח בטלוויזיה שהם שירתו ותרמו ועשו את זה בהתנדבות ולמען המדינה, כי הם לא עושים את זה למדינה אלא אך ורק לטובתם האישית ולקריירה שלהם. אם לשרת אז לשרת ולא לשרת עם כל מיני הקלות על זה שאתה אעלק סלבריטאי בשקל.

מה שמתמיהה אותי זה הקמפיין המגוחך שלה ושל השר המטומטם בוז'י הרצוג. אחת כמו בר רפאלי לא צריכים לתת לה שום קמפיין ומצידי שתירקב לה אי שם בחו"ל. אפשר לחשוב שבזכות המטומטמת הזאת בא לפחות תייר אחד לארץ.

ROOONEEYY

פורסם
לא יודע מה היא אמרה שם בראיון שלה ולא מעניין אותי. אבל למה זה טוב שרוני סופרסטאר שירתה בצבא? זה תרם למישהו חוץ מאשר למסע יחסי הציבור שלה? או שאגם שירתה בצבא? זה תורם למישהו? הרי לשרת הם לא משרתים אלא יותר עושים את עצמם משרתים, פעם באים פעם לא, ומקבלים חופשות לכל מיני צילומים, אז מבחינתי שלא יבזבזו את תקציב צה"ל ולא ישרתו בכלל. ככה יהיה טוב יותר למדינה. כנ"ל לגבי כל שאר ה"סלבריטאים" "ששירתו" בצבא, עדיף שישבו בבית ולא יבלבלו במוח על איך הם שירתו בצבא.

רוני דואני באמת לא עשתה שירות מלא, היא הייתה בבסיס שעה ביום.

אגם לעומת זאת הייתה חיילת לכל דבר ובאמת היה לה תפקיד.

פורסם

לפליקס -

באמת רעיון רלוונטי למצב הנוכחי של המדינה, צבא שכירי חרב :shock:

דבר ראשון - זה ידרוש מהמדינה להוציא פי כמה וכמה ממה שהיא מוציאה עכשיו על התקציב הצבאי - ואין לה, כל הכסף הולך לניפוח כיסים של מקורבים כאלו או אחרים.

דבר שני - צבא עם אמיתי, שמלא בלוחמים שנלחמים מתוך פטריוטיות - הרבה יותר חזק מכל צבא שכירי חרב.

כי אלו הלוחמים שילכו ויקריבו את עצמם במעשי גבורה בשביל חברים שלהם והמדינה שלהם, אני לא רואה אף שכיר חרב נשכב על רימון כדי להציל את שאר החברים שלו שיושבים איתו במוצב.

בכלל, אני לא רואה אף שכיר חרב עושה מעשה גבורה כלשהו בשביל המדינה - כי ברגע שהכי תצטרך אותו, הוא לא יהיה שם, מהסיבה הפשוטה - שאף סכום כסף לא יגרום לו להקריב את החיים שלו, ולכן הוא תמיד יעדיף לברוח כשיהיה סיכון ממשי וקרוב לחייו שאיתו הוא לא יכול להתמודד.

בכל מקרה זה רעיון בלתי ניתן למימוש במדינה, לפחות ביובל הקרוב - רק חבל שאם הדברים ימשיכו בקצב הזה, אולי כבר לא נשלוט פה חס וחלילה.

ל XENON - אני מכיר מישהו שהולך לבסיס שעתיים ביום, והוא לא שום סלבריטאי - אולי זה לא שירות "מלא", אבל עדיין עדיף בהרבה מלא לעשות צבא בכלל, מסכים איתי?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
רוני דואני באמת לא עשתה שירות מלא, היא הייתה בבסיס שעה ביום.

אגם לעומת זאת הייתה חיילת לכל דבר ובאמת היה לה תפקיד.

היא הייתה בבסיס! וזה בדיוק מה שניסו להשיג בזה שגייסו אותה.

המעריצות הצעירות שלה ראו אותה על מדים, עוברת שרשרת חיול, מדברת על הצבא, מיחצנת אותו וזה כל מה שנדרש ממנה בתור כוכבת עולה.

זה משרת אותה בפרסום, זה משרת את צה"ל ביחצנות וזה העיקרון שבהנחה וההבנה שנותנים לכוכבים צעירים במדינת גיוס חובה!

באמת נראה לך שצה"ל היה רוצה את רוני דואני כלוחמת אב"כ? או מדריכת שריון? לא!

גם השעה היומית שלה בבסיס תרמה לזה שבנות צעירות יתגייסו גם אם הן חושבות שהצבא יתקע להן את החיים, או לחילופין הגיוס שלה מנע השתמטות של בנות טיפש-עשרה אחרות.

נ.ב (לפליקס)

בנוגע לצבא שכירי חרב- אף סכום שאינו בגדר "המון כסף" לא ישכנע בן-אדם להקריב את חייו 24/7 ,לסיים יום עבודה בשעות מטורפות ולעשות שבתות וחגים בשמירה על גבולות כשבקצת פחות כסף הוא יכול לעבוד בהיי-טק ולחזור הביתה למשפחה ולשנ"צ כבר ב-16:00.

מה גם שאין לך תקציב ראוי לשלם משכורות ממנו (כן, גם אם תייעל את הצבא) ובטח ובטח שאין לך כמות כח אדם כמו צבא רוסיה או ארה"ב שאתה תוכל להרשות לעצמך למיין מי כן יעבוד כשכיר חרב ומי לא.

פורסם

תנסה להגיד את זה לצבא ארה"ב, במיוחד אלה שנלחמים בעיראק או אפגניסטן. תגיד אותו הדבר על הצבא הגרמני ימח שמו במלחמת העולם ה-2 (מבחינת כמות הם היו נחותים, אבל מבחינת איכות הם עלו על הרבה מדינות).

ROOONEEYY

פורסם
הו, ואתה הוא כלב השמירה של הדמוקרטייה, הא?

מי אתה שתקבע מהו "יותר מדי חופש ביטוי"?

אפשר עוד בטעות להבין שאתה חושב שדמוקראטייה זה דבר טוב.

Omnia mea mecum porto

פורסם

Iron Horse הייתי מוסיף לרשימה שלך עוד משהו:

4. אנשים שבורחים עכשיו מהמדינה.

מלחמה לא מלחמה, אני נשאר במדינה!!

עדיף אני אשאר פה מאשר שאסע לאירופה/ארה"ב ויגידו לי "יהודי מניאק"

אם הייתי ראש ממשלה, אנשים שברחו מהארץ לא הייתי נותן להם אישור לחזור למדינה.

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...