Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב חדש-כבר יש בעייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעלק על השירשור, ברשותכם.

קניתי מחשב חדש מאייבורי, ואני לא מצליח להתקין לו את הווינדוס. נקודה.

אני מקבל מסך כחול בערך כשנותרו 35 דקות להתקנה,עם השגיאה "irqs not less or equal".

ניסיתי להפעיל עם HD ישן שעליו יש ווינדוס, המחשב עושה ריסטרט בלופ.

ניסיתי להתקין על הכונן הישן ווינדוס, ונאדה.

יש לציין שהווינדוס עבד אצלי יופי במחשב הקודם, והותקן ללא בעיות כלל.

עזרה בבקשה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל

אבל אני מכיר את שיטת האייבורי הזאת.

ברור שגם אם הם יחליפו לך חצי מחשב הם גם יפרמטו אותו ויגבו ממך 200 שקל.

אחרת איך אתה חושב שהם יממנו את החרא שהם מוכרים?

אפשר אולי לדעת את שם החברה שנותנת את ה"שירות"?

זרוק להם את המחשב על הראש כבר הערב ושלום על ישראל.

אחרת, לדעתי אתה הולך לשלם להם הרבה פעמים 200 שקל על "התקנת מערכת הפעלה מחדש".

הבעיה היא שכל עוד אנשים יסתכלו על המחיר כשורה תחתונה וקובעת, חברות כאלו תמשכנה להתקיים.

אני דווקא דיי בטוח שהוא לא קנה מאייבורי, אלא מחברה אחרת שמוכרת למחסני חשמל.

בקשר לשיטת אייבורי אותה אתה מתאר, אני אישית לא מתנגד לקיומן של רשתות כאלה - נהפוך הוא,

כל פעם שאני צריך לקנות משהו למחשב, אני מגיע לשם ומקבל מחיר זול ללא תחרות (סט מקלדת ועכבר אלחוטי של MS, רמקולים 5.1 של קריאטיב, דיסקים לצריבה, דיסק און קי , ומה לא)

בקשר לרכישת המחשב עצמו, כשאני קונה באייבורי (לי אישית אין מחשב של אייבורי, אבל לחברה בה אני עובד יש לא מעט אותם רכשתי) , אני הולך על בטוח ומרכיב מפרט המבוסס על ציוד איכותי של חברות ידועות ,למשל : לוח של אסוס, זכרונות של קינגסטון וכו', אפילו לרמת הספק כח שם אני קונה ספק כח ידוע ולא גנרי.

ברגע שקנית רכיבים איכותיים, רוב הסיכויים שלא יהיו לך שום בעיות.

אבל ברגע שאתה קונה את לוחות ה MSI, הזכרונות העלומים שהם מוכרים, ודיסק קשיח של היטאצ'י (למשל) שאמינותו מפוקפקת, אתה מכניס את עצמך לצרה.

עם זאת, ובעקבות שינוי מיקום משרדי החברה, התחלנו השבוע לעבוד עם חברת אקסלנט כספק מחשבים ניידים, שולחניים וציוד היקפי.

הוא אמנם יותר יקר, אבל עושה רושם שמבחינת שירות יש עם מי לדבר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החברה שנותנת את האחריות היא "מור לוי מחשבים"והיא מוכרת למחסני חשמל או משהו כזה

שוב תודה לכולם אני מבטיח עידכון בקרוב

גלעד מירון

פורסם

גלעד התקלה היא בלוח אם או בזכרון. ושלא יבלבלו לך בשכל אין שום בעיית תוכנה ואין צורך להתקין מחדש מע' הפעלה אל תשלם להם אגורה!!! התקלה נטו חומרה!

פורסם
בקשר לרכישת המחשב עצמו, כשאני קונה באייבורי (לי אישית אין מחשב של אייבורי, אבל לחברה בה אני עובד יש לא מעט אותם רכשתי) , אני הולך על בטוח ומרכיב מפרט המבוסס על ציוד איכותי של חברות ידועות ,למשל : לוח של אסוס, זכרונות של קינגסטון וכו', אפילו לרמת הספק כח שם אני קונה ספק כח ידוע ולא גנרי.

ברגע שקנית רכיבים איכותיים, רוב הסיכויים שלא יהיו לך שום בעיות.

אבל ברגע שאתה קונה את לוחות ה MSI, הזכרונות העלומים שהם מוכרים, ודיסק קשיח של היטאצ'י (למשל) שאמינותו מפוקפקת, אתה מכניס את עצמך לצרה.

מנסיון שלי (חברים שרצו לקנות מחשב וניגשתי איתם לאייבורי), אייבורי אכן הכי זולים, כל עוד זהו המפרט אותו הם מציעים. ברגע שמתחילים לשדרג הם משתווים ואף יקרים יותר מחנויות אחרות.

פורסם

הייתי מנסח זאת אחרת:

אם אתה לא משדרג, הם זולים בצורה מחשידה.

אם אתה משדרג, הם עדיין הכי זולים ללא תחרות, בכמה עשרות אחוזים.

לאחרונה קניתי שם מחשב CORE2DUO עם רכיבים איכותיים בלבד ב1600 ש"ח,

מחיר שבמקומות אחרים אתה מקבל לוח אם מפוקפק , זכרונות עלומי שם וכו'...

אני לא חושב שכלקוח פרטי הייתי רוצה לקנות באייבורי מחשב, מכיוון שהם מוכרים בכמויות אדירות ולכן אין סיכוי שיוכלו לטפל כראוי בכל לקוח שזקוק לשירות.

מצד שני, אם אתה קונה מחשב ב500-600 פחות מכל מקום אחר, אולי זה שווה את ההימור.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייבורי הכי זולים?

גש ל KSP , אין זול מהם, גם אם תביא מודעה של אייבורי הם יחתכו את המחיר

לא סתם הם לא נותנים הצעת מחיר בכתב

אבל אייל צודק בנוגע לרכיבים, החברות האלו מתעסקות באלפי רכיבים ביום (אלפי) מקבלות ומוכרות ציוד בOEM (בלי קרטון) מקבלות אותו בארגזים של 20 עם קלקר, לא פלא שחלק מהציוד לא תקין, לכן אל תתפלא שאתה קונה זבל, וכן זה זבל, והזבל נהרס אחרי יומיים

אם אתה יכול תנסה להחזיר את המחשב, תאיים על מחסני חשמל ושהם אומרים לך תפנה לספק תגיד שאתה קנית מהם והם הכתובת שלך, שיפתרו את זה בעצמם 

פורסם
החברה שנותנת את האחריות היא "מור לוי מחשבים"והיא מוכרת למחסני חשמל או משהו כזה

שוב תודה לכולם אני מבטיח עידכון בקרוב

גלעד מירון

הם עוד חיים? אחרי שאינטל ומיקרוסופט תבעו אותם על מליונים לפני כמה שנים וגם זכו - בעוון זיופים (מעבדים ומערכות הפעלה), הייתי בטוח שהם טבעו בנשיית הזבל.

אני מקבל מסך כחול בערך כשנותרו 35 דקות להתקנה,עם השגיאה "irqs not less or equal".

ניסיתי להפעיל עם HD ישן שעליו יש ווינדוס, המחשב עושה ריסטרט בלופ.

עזרה בבקשה!

איבורי מכרו לך זיכרון דפוק.

הייתי מנסח זאת אחרת:

אם אתה לא משדרג, הם זולים בצורה מחשידה.

אם אתה משדרג, הם עדיין הכי זולים ללא תחרות, בכמה עשרות אחוזים.

הסיבה היא בהרבה מהמקרים - ציוד פרבישד או יד שניה מוסווה

פורסם

זו אחת הסיבות שאני לא נותן להם להרכיב לי את המחשב מחלקים שאני קונה, למרות שזה חינם ומבהילים אותך שלא תהיה לך אחריות

שמרכיבים לך אתה לא יודע איזה חלק שמים לך

גם לי יצא ליפול עם הרד דיסק מחודש

היום שאני קונה במקומות האלו אני מזכיר שאני מכיר את הקומבינות האלו ובמיסתוריות פתאום אני רואה איך משנים לי חלקים "אז רגע בוא נחליף את הלוח ואולי גם את ההרד דיסק

משלם טיפה יותר אבל מקבל ציוד חדש (אני לא משלה את עצמי, אני יודע שמדיי פעם אין לי סיכוי לדעת)

פורסם

עדכון.

לא רק שדחפו לי זיכרון שהם רצו, מסתבר שהזיכרון הזה היה CL 5 ולא $ כמו שביקשתי וששאלתי ספציפית את המוכר. הקטע שאני לא מבין גדול בחומרה, והעניין עלה כשהראיתי לחבר מה כתוב בביוס בחלק של הזיכרון- 5-5-5-15 במקום 4-4-4-12 או 10.

היום כבר המוכר התכווץ בפחד בכיסאו ושלח הזמנה לקינגסטון.

אני חושש שהוא לא הזמין לי את הקיט(2X1 G) אלא סתם 2 של 1 G.

יש הבדל?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
השאלה היא אם הלכת עם הצעת מחיר כתובה מאייבורי?

כמובן שיש יוצאים מן הכלל בנוגע ליבוא עצמי של KSP או אייבורי

אגב מסכים 931BF SAMSUNG מדהים

לא יודע אם הייתי מגדיר אותו מדהים.

זה מסך טוב ווותיק בשוק, שפעם שקלתי לקנות ואחרי שתפסתי את היבואן עם נתוני יצרן לא נכונים,

החלטתי לוותר.

משהו בנוגע לניגודיות שלא היתה באמת 1:2000 אלא בפועל 1:700.

בכל מקרה, אחרי שביקרתי עם הסמסונג של ההורים שלי כמה וכמה פעמים במעבדה, כי לאחר שנה וחצי של עבודה, התחיל לעשות בעיות בלי סוף, ולא קיבלתי שירות כמו שצריך (בסוף החליפו לי את המסך), החלטתי שאני ממשיך בקו שתמיד דגלתי בו.

LG ורק LG.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...