Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב חדש-כבר יש בעייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אתה התכוונת לכיבוי זה אין לי בעיה וחשוב מאוד שהמחשב עושה את זה

אני התכוונתי להעלאה אוטומאטית של מערכת ההפעלה לאחר הכיבוי והוא מיותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום הייתי במחסני חשמל ששמה אבא שלי קנה את המחשב(כבר הבנתי שזאת טעות) הם טענו שאין להם קשר לאחריות על המחשב ,ונתנו לי טלפון של החברה שהם מוכרים בשבילם את המחשב והחברה היא אחראית על האחריות.

התקשרתי והם אמרו שיבואו לקחת את המחשב ביום ראשון ואם באמת תהיה בעייה של רכיבים(חומרה) הם יסדרו ואם זאת בעייה של תוכנה הם יחייבו אותנו במאתיים שקלים ולא יסדרו כלום.

השאלה איך אני יכול לדעת שהם לא יעבדו עליי יסדרו את החומרה ויחיבו אותי על תוכנה??

תודה

גלעד מירון

פורסם

נסה להפעיל את המחשב במצב בטוח: Safe Mode

ותשאיר אותו ככה כמה זמן ותראה עם הוא עושה שוב RESET .

סביר שאם זו תקלת חומרה המחשב יעשה RESET גם כן .

להערכתי אם התקנת את הדרייברים הנכונים לכל ההתקנים , אלו שקיבלת עם המחשב

אז לא צריכה להיות בעיה עם התוכנה אלא אם קיבלת איזו הודעת שגיאה במהלך התקנת

הדרייברים (ולא סיפרת ) ...

מצד שני אם אתה לא בטוח , תמיד ניתן לפרמט את הדיסק שהרי אין לך עדיין שום תוכנות וחומר נוסף

ולהתקין שוב את החלונות . לשים לב טוב בהתקנת הדרייברים . זה יכול להיות מוקד לצרות .

להשתמש רק בדרייברים שקיבלת עם לוח המחשב . אלא אם אתה מבין מספיק ולהוריד דרייברים מהאינטרנט .

במידה והתופעה חוזרת שוב , יש לך את התשובה וסביר שזו אכן תקלת חומרה .

בהצלחה .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

לחייב אותך?! על מה, על זה שעשית להם טובה וקנית מהם מחשב?

בכל אופן הם יוכלו "לדוג" אותך ככה כך שאל תסכים לשלם.

כל חודשיים נשבר לי הפלאפון ואני לוקח אותו לתיקון, כל הזמן אומרים לי שהתיקון בתשלום, אחרי שתי דקות של צעקות והסברים שהמכישר דפוק- התיקון בחינם.(טוב רוב הפעמים המכשיר באמת דפוק).

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

רב הפעמים הצעקות אפקטיביות...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המחשב חזר מתיקון והחליפו ספק ,לאחר חצי שעה של עבודה עם המחשב הוא עשה לעצמו שוב RESET התקשרתי היום לחברה שנותנת את האחריות והם אמרו שעכשיו הבעייה מהמערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין אותה מחדש ורק אז הבעייה תסתיים.

מישהו יכול באמת לתת לי כיוון אם זאת באמת הבעייה, ו אם מבחינה חוקית אני יכול ללכת למחסני חשמל ולזרוק להם את המחשב חזרה ולקבל פיצויי

תודה

גלעד מירון

פורסם

מה רשום במסך הכחול? תבטל את האיתחול האוטומטי ואז תראה אותו, את ההודעה שתקבל שם תרשום לנו כאן ואז נוכל לתת לך תשובה יותר מדוייקת לגבי מה הבעיה. הקטע המעניין בהודעה הוא STOP:0x000 וההמשך שלו מספרים בסוגריים, וכן אם יש למעלה יותר הודעה שהמילים מופרדות ע"י מקף תחתון.

החזרת מוצר אפשרית עד 14 יום לאחר הקניה, וגם זה לא תמיד פשוט.

פורסם
מה רשום במסך הכחול? תבטל את האיתחול האוטומטי ואז תראה אותו, .

לא מופיע לי מסך כחול ,ואין לי מושג איך לבטל את האיתחול האוטומטי

פורסם
המחשב חזר מתיקון והחליפו ספק ,לאחר חצי שעה של עבודה עם המחשב הוא עשה לעצמו שוב RESET התקשרתי היום לחברה שנותנת את האחריות והם אמרו שעכשיו הבעייה מהמערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין אותה מחדש ורק אז הבעייה תסתיים.

מישהו יכול באמת לתת לי כיוון אם זאת באמת הבעייה, ו אם מבחינה חוקית אני יכול ללכת למחסני חשמל ולזרוק להם את המחשב חזרה ולקבל פיצויי

תודה

גלעד מירון

כן!!!!! אחרי התקנת חומרה חדשה , אתה חייב אבל חייב להתקין מערכת ההפעלה מחדש... למה? אין לי מושג מדוייק , אבל אני מדבר מנסיון.

אני לא חושב שתהיה לך בעיה לפרמט.. התהליך כולו בסביבות שעה אחת.

בהצלחה

פורסם

תוך כמה זמן מתאריך הרכישה דיווחת על התקלה במחשב? בעיקרון אם תוך 14 יום מחסני חשמל חייבים לקבל אותו חזרה כתקול ולאחר מכן אכן השירות ניתן במעבדה הרלוונטית.

נשמע כמו בעיית התחממות יתר של המערכת - ממליץ באמת לנסות ולהחזיר למחסני חשמל בתוספת כמה צעקות בריאות וטלפונים לאמון הציבור, שירות לקוחות של החברה וכו'...

כן!!!!! אחרי התקנת חומרה חדשה , אתה חייב אבל חייב להתקין מערכת ההפעלה מחדש... למה? אין לי מושג מדוייק , אבל אני מדבר מנסיון.

מה??? טוב שאתה לא סותר את עצמך... בכל מקרה ממש לא חייבים לאחר החלפת חומרה להתקין מחדש WINDOWS (מכיר דבר קטן שנקרא אשף הוספת חומרה חדשה?) לא יזיק לנסות אבל כפי שכבר אמרו אם זה קורה בלי שאתה עושה כלום ואפילו בSAFEMODE כנראה שזו (שוב) בעית חומרה...

אל תסתפק בתיקון סוג ד'... כל עוד זה קרוב לתאריך הרכישה יש לך סיכוי להחזיר לפי דעתי...

...Carpe Diem

פורסם

אחרי החלפת ספק כוח אין שום צורך להתקין מערכת הפעלה.

הדבר היחיד שאמור לחייב התקנה מחדש (ועם התכוננות מתאימה ניתן לדלג על זה) הוא לוח אם (וכמובן דיסק קשיח, אבל שם אין מערכת הפעלה על החדש כך שאין ברירה :twisted: )

לגבי האיתחול האוטומטי, קליק ימני על המחשב שלי->מאפיינים-> מתקדם -> הכפתור השלישי -> להוריד את הסימון מ"אתחל את המערכת אוטומטית" אישור על כל החלונות שנפתחו וזהו.

פורסם

מסכים. ספק כח אינו פריט הדורש התקנת מערכת הפעלה מחדש.

עם זאת, במידה והמחשב בא כבר מותקן, ייתכן שהתקנה מחדש תפתור את הבעיות במקרה והמחשב לא היה מותקן טוב קודם,

או לחילופין : החברה שמוכרת את המחשב משכפלת את אותו HD מסטר לכל הלקוחות בלי קשר למפרט המחשב.

מנסיון : התקנת HD שיש עליו מערכת הפעלה, במחשב בעל חומרה שונה מזה שעליו הותקנה מערכת ההפעלה, גורר מסכים כחולים וריסטים. (או בעברית : HD שעבר ממחשב אחד לאחר)

אני הייתי מתקין מחדש. במידה וזה לא פותר את הבעיה, זורק את המחשב למחסני חשמל ודורש את הכסף חזרה.

בכל מקרה, המחשבים שהם מוכרים כ"כ יקרים ביחס למפרט שהם נותנים כך שאני לא מבין איזה אינטרס יש לאנשים לקנות מחשב במחסני חשמל....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חבל

אבל אני מכיר את שיטת האייבורי הזאת.

ברור שגם אם הם יחליפו לך חצי מחשב הם גם יפרמטו אותו ויגבו ממך 200 שקל.

אחרת איך אתה חושב שהם יממנו את החרא שהם מוכרים?

אפשר אולי לדעת את שם החברה שנותנת את ה"שירות"?

זרוק להם את המחשב על הראש כבר הערב ושלום על ישראל.

אחרת, לדעתי אתה הולך לשלם להם הרבה פעמים 200 שקל על "התקנת מערכת הפעלה מחדש".

הבעיה היא שכל עוד אנשים יסתכלו על המחיר כשורה תחתונה וקובעת, חברות כאלו תמשכנה להתקיים.

• תוכן חדש...