Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארז,

במיוחד בשבילך.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3477267,00.html

וזה אומר שכשיגמר הנפט, הם עדיין יחזיקו נקודות מפתח חשובות בכלכלה העולמית וימשיכו לחלוב את כספנו בכל דרך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כרגע המחיר של סולר לפני הנחכה הוא כ-8.40 ש"ח. אז עלייה של 14 אחוז תעלה אותו מעל ה-9 ש"ח, רוב התחנות הזולות שבהן, נותנות הנחכה של 2 ש"ח.

פורסם

חברים, אני יודע ממה מורכב מחיר הדלק, והוא מתעדכן לפי מחירי שווקי הנפט של אירופה (ישראל זה מזמן אירופה).

מה שמציק לי, זה שאצלנו אחוז המס על הדלק הוא גבוה ביותר (כ-60% כמדומני). אם יוקר המחייה עולה, וכל דבר עולה יותר, גם המשכורות אמורות להתעדכן בהתאם. מתי בפעם האחרונה המדינה עידכנה את סף שכר המינימום? שהוא גם ככה בקרשים?

לוקחים מאיתנו מיסים כאילו אנחנו מדינה באיחוד האירופי, מצד שני איכות החיים, השירותים הממשלתיים והתשתיות בהמון מקרים מאפיינות מדינות עולם שלישי (וכן, בהרבה אספקטים ישראל נכנסת לקטגוריה זו).

אמרתי קודם, הדלק כמשל.

יש בעיות הרבה יותר גרועות פה, וחבל.

אני אישית כבר לא על רכב. הולך ברגל/אופניים. צריכת דלק: 0 ליטר ל-אינסוף קילומטר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הדלק יקר - נכון, המיסוי גבוה - נכון,

ועדיין הוא יותר זול ממדינות אחרות בעולם, והוא גם יותר זול יחסית לכוח הקניה לעומת מדינות מסויימות.

כמובן שיש מדינות שבהן הדלק יותר זול, אבל באופן יחסי אנחנו לא יקרנים כל כך.

גם אני אשמח שהדלק יעלה 5 שקלים לליטר (או לגלון :lol:).

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לאחר מחסום טאבה (סוף כביש 90 איפה שיוצאים מישראל לסיני ) יש תחנת דלק של הערבים - 1.30 שח לליטר בנזין 95.

פורסם

1.3 ש"ח זה מחיר חשוד מאוד מאוד בכדי שניתן יהיה לסמוך על איכות הבנזין שם.

בחבית נפט יש 159 ליטר. כרגע מחיר הנפט עומד על כ-90 דולר לחבית, כלומר 0.566 סנט לליטר.

בהנחה שדולר = 3.9 ש"ח, הרי שמחיר הליטר עומד על 2.2 ש"ח.

בהנחה שאין מיסים כלל, עדיין יש הוצאות בדרך מלבד התיפעול של התחנה והרווחים לבעל העסק.

.

פורסם
1.3 ש"ח זה מחיר חשוד מאוד מאוד בכדי שניתן יהיה לסמוך על איכות הבנזין שם.

בחבית נפט יש 159 ליטר. כרגע מחיר הנפט עומד על כ-90 דולר לחבית, כלומר 0.566 סנט לליטר.

בהנחה שדולר = 3.9 ש"ח, הרי שמחיר הליטר עומד על 2.2 ש"ח.

בהנחה שאין מיסים כלל, עדיין יש הוצאות בדרך מלבד התיפעול של התחנה והרווחים לבעל העסק.

.

אולי הדלק חרא והוא לא באמת 95 אוקטן, אבל זה מה שהם אומרים שהם מוכרים, וזה יוצא בערך 1.30 שח - בדוק

פורסם

תגידו איך זה שכמה סנטימטרים מאיתנו מדינות ערב מתעשרות ורק אצלנו אין נפט אה?!

בשביל זה הגיתי פתרון- לקדוח באלכסון. במקום לקדוח למטה ב 90 מעלות כמו כולם. לקדוח באלכסון, ולהגיע עם המקדחה למצבורי הנפט במזרח.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
יהודה, אתה צודק בענין.

הסיבה שאתה לא מוצא כאן תלונות על מחיר הלחם, כי זה פורום רכב.

אולי באוף-טופיק אפשר להתלונן על מחיר הלחם.

אני לא באתי להתלוננן על מחירי הלחם , מה שכן מפריע לי , שמה שהציבור כן יכול ואמור לשלוט בו , וניתן להלחם עליו , אני לא שומע מי שבוכה , אבל דברים שלא בשליטתנו כן . וכול חודש אותו דבר .

דרך אגב לידיעה בלבד , אם מספר העניים יגדל מעבר לנקודה מסויימת , אני מבטיח לך ולכולם שהמיסוי יאלץ לגדול , ושכנראה זה יהיה על דלק ומכוניות

חברים, אני יודע ממה מורכב מחיר הדלק, והוא מתעדכן לפי מחירי שווקי הנפט של אירופה (ישראל זה מזמן אירופה).

מה שמציק לי, זה שאצלנו אחוז המס על הדלק הוא גבוה ביותר (כ-60% כמדומני). אם יוקר המחייה עולה, וכל דבר עולה יותר, גם המשכורות אמורות להתעדכן בהתאם. מתי בפעם האחרונה המדינה עידכנה את סף שכר המינימום? שהוא גם ככה בקרשים?

המדינה הבטיחה להעלות את שכר המינמום כבר לפני שנתיים , זה היה אמור להיות עכשיו , אך האוצר (שיש לו עודפי ענק ) עשה עניים בוכיות והתבכיין שאין כסף . ולכן חוק בממשלה שכבר נחקק , וכבר היה בחוק ההסדרים (אאל"ט) , נדחה לאפריל (בתקווה שאז הם יחליטו לקיים אותו

לוקחים מאיתנו מיסים כאילו אנחנו מדינה באיחוד האירופי, מצד שני איכות החיים, השירותים הממשלתיים והתשתיות בהמון מקרים מאפיינות מדינות עולם שלישי (וכן, בהרבה אספקטים ישראל נכנסת לקטגוריה זו).

זה בגלל שפקידי האוצר חושבים על העובדה שאם ישמרו על הכסף הם יקבלו אח"כ הצעות עבודה בסקטור הפרטי כשיצאו החוצה . כי אחרת אני לא מבין למה . כי מבחינה כלכלית טהורה , לפי די הרבה ספרים , הם מביאים את מדינת ישראל לטימיון . והנגיד הקודם של האמרקאיים והן הנגיד הנוכחי (ששם כן שולטים יותר ), היו צריכים להוות להם דוגמא . אך כמובן פקידוננו המצויינים יכולים ללמד את כולם

אמרתי קודם, הדלק כמשל.

יש בעיות הרבה יותר גרועות פה, וחבל.

אני אישית כבר לא על רכב. הולך ברגל/אופניים. צריכת דלק: 0 ליטר ל-אינסוף קילומטר.

הדלק יקר - נכון, המיסוי גבוה - נכון,

ועדיין הוא יותר זול ממדינות אחרות בעולם, והוא גם יותר זול יחסית לכוח הקניה לעומת מדינות מסויימות.

כמובן שיש מדינות שבהן הדלק יותר זול, אבל באופן יחסי אנחנו לא יקרנים כל כך.

גם אני אשמח שהדלק יעלה 5 שקלים לליטר (או לגלון :lol:).

אני אשמח מסיבה אחרת , זה שהערבים קנו חלק בסיטי , זה אומר שכשהנפט לא יהיה , עדיין ההשפעה שלהם על המידניות בעולם תהיה הרבה יותר מכוחם היחסי . וכולנו יודעים מה יהיה אז במחינה גיאופולטית מצבה של ישראל. (אלא אם כן יש כאן החושבים שהיות והערבים ההם נראים מכובדים ומוכנים שישראלים יגיעו לשם , שהשנאה שלהם ירדה ) , ודרך אגב גם אם מישהו לוקה בדעתו , וחולם משום מה , שהשנאה של המיושבים ירדה או איננה , הוא צריך לזכור שבהמון יש את תנועות האסלאם הפנאטי (בכול מדינה בשם אחר ), כך שהשליטים שם לא יוכלו לא לשנוא אותנו

בברכה יהודה

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות הירידה הדרמטית במחיר הנפט והעלייה החדה בשער ידידינו הירוק -הדולר, צפויה תנודה חדה במחיר הבנזין.

החברים מתבקשים להמר מה יהיה מחיר הבנזין החדש בתחנות הדלק בשירות עצמי.

הימורים יתקבלו על יום ג' ה- 28 לאוקטובר בחצות.

המנצח יהיה זה שינקוב במחיר הקרוב ביותר למחיר החדש.

אני אפתח:

ניחוש מושכל 5.55 ש"ח לליטר בנזין. :-D

פורסם

אני אפתח:

אם נבואתך תתגשם , אני מכיר אנשים עם 4-5 ג'ריקנים של 20ליטר כל אחד , מוכנים לתדלוק מאסיבי :shock: (רציני לגמרי)

וכמו שרבינו-תם יאשה ציין בעבר - "אללה ייתן ותגדשו!" :-P

לילה טוב

נ.ב ההימור שלי הוא שהדלק דווקא יעלה במקצת,מדינת חלם בכל זאת ;)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נו, אם כבר הימורים אז גם אני אצטרף.

5.92 ש"ח לליטר בנזין 95 בשירות עצמי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
בעקבות הירידה הדרמטית במחיר הנפט והעלייה החדה בשער ידידינו הירוק -הדולר, צפויה תנודה חדה במחיר הבנזין.

החברים מתבקשים להמר מה יהיה מחיר הבנזין החדש בתחנות הדלק בשירות עצמי.

הימורים יתקבלו על יום ג' ה- 28 לאוקטובר בחצות.

המנצח יהיה זה שינקוב במחיר הקרוב ביותר למחיר החדש.

אני אפתח:

הירידה הדרמטית במחירי הנפט והעלייה החדה בשערו של הדולר מקזזים, אם כי לא בשלמות, האחד את מישנהו ולכן התנודה תהיה יותר קהה מאשר חדה.

• תוכן חדש...