Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר בדרכי לעבודה אי שם בצפון נצפה הרכש החדש של משטרת ישראל למאבקה "המוצלח" בתאונות הדרכים...

ניידת B4 מצוידת בדבורה, מפטרלת מצומת המוביל ועד גולני .

ראו הוזהרתם..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה :)

אז חייבים להפעיל עכישו את הקוטל דבורים :lol:

פורסם
:)

אז חייבים להפעיל עכישו את הקוטל דבורים :lol:

פשוט מזמזמים מלח מים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ראיתי כבר מספר דבורות בארץ.

אבל לא בצורה עקבית.

פעם ליד אשדוד, פעם ליד באר שבע.

הכי טוב, ליסוע כחוק.

למרות ששוב צריך להגיד שמהירות לא גורמת לתאונות, ונמאס שעושים מהעבירה הזאת שעיר לעזזאל במקום להתעסק במה שחשוב (נהיגה בשכרות, חציית רמזור אדום, קו לבן, צמיגים ישנים, נהגי משאיות חסרי אחריות וכו'...)

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

חדשות נוספות חדשות מהשטח : אתמול נסעתי מכיוון ראש פינה לעמיעד וקצת אחרי מחלף אליפלט ראיתי בצד ג'טה לבנה דנדשה שמצלמת להנאתה בפלאש ענק (נראה לי שנקלטתי :( אבל לא בטוח כי באותו רגע היה איזה ג'יפ X5 שעקף אותי על 160 להערכתי)

סתם שתדעו :)

erez - מילים כדורבנות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דווקא עשיתי לילה בצפון בין ראשון לשני (המקום של ארזארז), הסמוי היחיד שראיתי היה אקורד באיזור יקנעם (חזרתי דרך כביש 70) ומעבר לזה כמה ניידות B4 בלי דבורים וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
דווקא עשיתי לילה בצפון בין ראשון לשני (המקום של ארזארז), הסמוי היחיד שראיתי היה אקורד באיזור יקנעם (חזרתי דרך כביש 70) ומעבר לזה כמה ניידות B4 בלי דבורים וזהו.

נכנסת לטריטוריה שלי ללא אישור?

אם לא נפלת מהרגליים כשראית את המקום, כנראה שטעית בדרך.

פורסם

ארז, כבר הייתי שם בעבר :).

בת הזוג דווקא התלהבה מהמקום.

תיכף תקבל ה"פ ונאמת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חבר'ה, הפתרון (מבחינתי לפחות, ומה שאני עושה) הוא לנסוע כ-40 מעל המותר - ברירת קנס - 750 וכמה נק'. (ויכול להיות מומר באזהרה בתנאים מסויימים - 5 שנים רישיון ותק ושנתיים 'נקיות').

ככה לפחות מצמצמים את הנזק. ב130 זה סבבה (במקום 90). בקטעים שאני מכיר היטב (אשקלון-ת"א לדוג') בשעות הלילה - אני מרשה לעצמי להתפנק :).

אביעד

פורסם

האיזור הזה זה תחום מסוכן כמעט תמיד יש באיזור הזה משטרות עם ממל"ז

בכל אופן עוד הזהרה באיזור טבריה מסתובבת ניידת סמוייה , הונדה אקורד בצבע זהב (לא הצורה החדשה אלה לפני )

מספרה מתחיל ב-61 ואם אני לא טועה הסיפרה השלישית זה 3

בכל מיקרה תזהרו נתקלתי בה מספר רב של פעמים נותנת דוחות לאנשים , לא בטוח אם מותקן בה דבורה.

• תוכן חדש...