Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בעת התענה (בעיקר התנעה ראשונה - התנעה של הבוקר) ישנם דפיקות מכיוון תיבת ההילוכים , דפיקות כמו של חיבורי פלסטיק לא מחובר , אבל אני נוגע בפלסטיק הוא מחובר ולא רופף. הדפיקות נעלמות אחרי כמה דקות של נסעיה , ולפעמים חוזרות , זה קורה רק בעמידה! חשוב לציין שהתיבה עובדת כהלכה , אין קפיצות בין הלוכים , ההילוכים עוברים חלק (עד כמה שאפשר עדין גיר של פיג'ו). כבשדקתי את הרכב במכון בדיקה צינתי את התופעה הנ"ל , הדבר היחיד שהיה לו להגיד זה גש למוסך מורשה להתחבר לסקנר כשהו בכלל לא מתיחס לבעיה שצינתי אלה לכך שהגיר מושך הילוכים (הוא כנראה לא יודע מה זה תיבת AL4 בעלת תכונות משלה).

אז לכול התותחים פה בפורום מה יכולה להיות הבעיה?

בתודה עמית.

1.6 206

פורסם

לדעתי,אינך מאבחן נכון את מקור הרעש וכנראה שהוא אינו מתיבת ההילוכים.

אם ההילוכים עוברים חלק והרכב מתנהג יפה בנסיעה הרעש כנראה אינו מהגיר.

אבחוני רעש-במוסך,כל מי שיצוץ כאן יתן לך ניחוש.

רוצה את הראשון שלי ?כנראה הבעיה שלך דווקא נובעת מרעש שסתומים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

התושבות בפג'ו הן רגישות אבל אני חושב שאם אכן הן פגומות היתה צריכה להיות לזה השפעה על הנסיעה ופותח השרשור אומר שהכל תקין.

בכל זאת כדאי לפנות למוסך ייתכן ותושבת הגיר אחת או יותר קרועות אבל שוב אם הגיר מתנהג כרגיל לא בוודאות שממנו התקלה.

פורסם

עדכון קטן:

עכשיו חזרתי מהאוטו , התנעתי את האוטו התנעה ראשונה להיום . בכן כל האוטו רועד והפלסטיק מקרקש מכיוון כל הדש בורד (לא רק מאיזור תיבת ההילוכים) , אז כנראה שזאת אכן לא בעיה של תיבת ההילכוים. כל הרעידות האלה הן ל10 שניות עד שהמנוע מתיצב על 800 סל"ד.

למה האוטו כל כך רועד בתנעה ראשונה ולאחר כ10 שניות כשהסל"ד מתייצב , הרעש נעלם האוטו לא רועד המנוע נשמע רגיל.

זאת אולי תופעה ידוע במנוע ה16V של פיג'ו?

או שהגיע הזמן לעשות טיפול מיקף של שמנים פלאגים ופילטרים...

בתודה עמית.

1.6 206

פורסם

התקלה אינה פשוטה ולדעתי,תצטרך להשאיר את הרכב במוסך לחניית לילה עד למחרת בבוקר,שבה יניעו את הרכב ויראו מה קורה שם.

אתה מתאר סיבובי מנוע לא יציבים /זיוף מנוע וזה יכול להיות כתוצאה מסיבות רבות .

אבחון של מוסך המכיר את הרכב ובעל סורק תקלות ייעודי הינו פתרון מומלץ ביותר.

• תוכן חדש...