Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים אני חדש כאן,שמי שי

יש לי תופעה בדייהו רייסר שלי ידנית שנת 94,רכשתי אותה לפני למעלה מחצי שנה,למאות הסטיגמה נוסעת מצויין,רק לשים דלת ולנסוע,לאחרונה יש תופעה של צריכת דלק מופרזת,גמגומים בנסיעה,והפחתה בסחיבה,תחילה שמתי תוסף של ליקווי מולי,לא היה שינוי,במשך הזמן נורת הדלק נדלקה קבוע ולאחר זמן מה נכבתה,עשיתי טיפול 10000 כולל פלגים ופילטר דלק,ועכשיו זה גרוע יותר הגמגומים וצריכת הדלק,כ-300 ק"מ למיכל של 40 ליטר מה נראה לכם,איפה הבעיה ואיך לטפל?

פורסם

טיפול נכון בבעיה הוא לא ע"י ניחושים והחלפת חלקים סתמית וזריקת כסף ללא צורך אלא לגשת למוסך או מכון הזרקות דלק שבעזרת צחשב/סורק אבחון ומכשיר 4 גזים יבדוק את מע' נהול המנוע (הצתה והזרקת דלק) וכך יאבחן מנין נובעת התקלה ויתקנה.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם

הרכב עבר כ-160000 ק"מ,את הבדיקה לצריכת הדלק אני מרגיש בכיס,זה לא היה בעבר,

יש לבדוק את מערכת ההצתה : מפלג , חותי הצתה , קויל .

בדייהו זו מחלה ידועה .

כמה הרכב עבר ? איך ביצעת את המדידה ?

פורסם

כן,אתה צודק,זה מה שאני יעשה,חשבתי בהתחלה שזה עניין של טיפול 10000,אך אני מפחד שבמוסך יפשטו את עורי,אני מאיזור רחובות

טיפול נכון בבעיה הוא לא ע"י ניחושים והחלפת חלקים סתמית וזריקת כסף ללא צורך אלא לגשת למוסך או מכון הזרקות דלק שבעזרת צחשב/סורק אבחון ומכשיר 4 גזים יבדוק את מע' נהול המנוע (הצתה והזרקת דלק) וכך יאבחן מנין נובעת התקלה ויתקנה.

בברכת שנה טובה - רפי לין
:-)

פורסם

מישהו יודע עלות של ניקוי מזרקים?מישהו מכיר מוסך אמין ומקצועי שלא יעשוק אותי?

המחשב יעלה בוודאות על התקלה?

שלום חברים יקרים אני חדש כאן,שמי שי

יש לי תופעה בדייהו רייסר שלי ידנית שנת 94,רכשתי אותה לפני למעלה מחצי שנה,למאות הסטיגמה נוסעת מצויין,רק לשים דלת ולנסוע,לאחרונה יש תופעה של צריכת דלק מופרזת,גמגומים בנסיעה,והפחתה בסחיבה,תחילה שמתי תוסף של ליקווי מולי,לא היה שינוי,במשך הזמן נורת הדלק נדלקה קבוע ולאחר זמן מה נכבתה,עשיתי טיפול 10000 כולל פלגים ופילטר דלק,ועכשיו זה גרוע יותר הגמגומים וצריכת הדלק,כ-300 ק"מ למיכל של 40 ליטר מה נראה לכם,איפה הבעיה ואיך לטפל?

פורסם

רוב הסיקויים שהתקלה תיתגלה ע"י המחשב. ממליצים פה בפורום על "חיים יוד" שהוא מומחה להזרקה שעובד במכון הזרקות "משה זר" בפתח תיקווה (אין לי ניסיון אישי אצלו), באשדוד יש לך את "דוד את אשר" שאצלו יש לי ניסיון אישי לטובה והוא גם כן מומחה בהזרקה.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

כמה אפשרויות טובות:

1. "משה זר", שברח' הרכב 5 א.ת סגולה פ"ת, טל' 03-9341320 ובקש את משה או את חיים (שהוא גם חבר פורום זה).

2. "אלי את אלי דושי" שברח' המנוע 8 יפו, טל' 03-6820841 ובקש את ג'קי.

3. "מוסך מלכי ובניו" שברח' שניצלר 23 יפו, טל' 03-6837398 ובקש את דודי.

בהצלחה ובברכת שנה טובה - רפי לין :-)

פורסם

היתה לי פעם דייהו ריסר וגם לי היתה צריכת דלק גבוה וקירטועים. החלפתי חישן למדה וחוטי הצתה והבעיה נפתרה . רק שתדעו זה אחד המכוניות שנתנה הכי הרבה תמורה לכסף .

• תוכן חדש...