Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קח בקבוק קולה, נקה אותו טוב, יבש אותו לחלוטין, ובפעם הבאה שאתה בתחנה, תעבור משאבה-משאבה ותרוקן לתוך הבקבוק את מה שנשאר בפיה. ככה תחזיר לעצמך את מה שהיא חייבת לך, והצדק הגלובלי יעשה.

לגבי המתדלקת - תזמין אותה לדייט. אם לה זה עקרוני לדפוק אותך באגורה, ואתך זה מרגיז להדפק באגורה, נראה לי שקורצתם מאותו חומר בדיוק.

נמרוד

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אייל, יש בזה קטע מנטלי ידוע .. כשיש טנק מלא - לוחצים. כי .. יש טנק מלא :)

ושיש רבע .. אז מתביישים ללחוץ .. כי אין :)

מי שמתבייש מתייבש. אני לוחץ בלי קשר למצב הדלק.

מי שנהנה כל יומיים לתדלק את הרכב, ולשלם בתשלומים על טנק דלק , שיבושם לו.

אם יגנבו לי את הרכב חס וחלילה ביום שתדלקתי (למשל היום) אז הלכו בערך 300 שקל.... מה לעשות. (ותאמין לי שהדבר האחרון שאכפת לי ממנו הוא הדלק)

אם בבעלותך רכב ואין לך סכומי עתק כמו 300 ש"ח להוציא בבת אחת, אז כנראה הגיע הזמן למכור ולעבור לאופניים.

במיוחד כמו במקרה הזה, שגם ככה נמאס לראות את הפרצוף של המתדלקת, אז למה לא לתדלק טנק מלא כל פעם ולהפחית את כמות המפגשים איתה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמע, לפעמים אני הולך בכוונה ראש בראש על דברים שטותיים, סתם בשביל העיקרון... אבל פה נדמה לי שקצת הגזמת... :shock:

זה כבר הפך למשהו אובססיבי אצלך אני חושב.

בכל מקרה, כמו שאמרו לך יש כמה אפשרויות שגם אני תומך בהן...

1. להחליף תחנת דלק ולא להעלות את הלחץ דם בגלל שטויות כאלה...

2. לבדוק האם רק אצלך יש בסוף 99 או שמא זה ככה אצל כולם... גם אצלי לפעמים המשאבה עוצרת על 99 (למען האמת לפעמים הם דווקא לארג'ים ואם ביקשתי 50 אז מתדלקים 50.01 :-P )

3. לתדלק לפי ליטרים אם זה אפשרי, למשל 10 ליטרים...

4. לגשת אליה ולהסביר לה שממש קשה לך עם האגורה הזאת כל פעם, ואתה לא מסוגל להמשיך ככה... יותר מזה, תאיים לפנות לכלבוטק ולבולדוזר באם הדבר לא יפסק...

פורסם
מעולם לא הבנתי מדוע אנשים מתדלקים ב20 או 50 שקל במקום לשלם 250 שקל על מיכל מלא.

זה לא שהם לוקחים את ה200 שקל שנשארים, ומשקיעים אותם בתוכנית חסכון ומרוויחים 3 שקלים ריבית.

המיכל יתרוקן ויהיה צריך למלא אותו שוב,אז לא עדיף למלא מלא במקום 5 פעמים ב50 שקל?

אייל, שמצדיק מילוי מיכל לא מלא, רק אם אתה מוכר מחר את האוטו :)

בקטע הראשון אתה צודק. אף פעם לא הבנתי מה הרווח בלתדלק את הרכב בסכומים קטנים. מה זו קיצבה שבועית לרכב ?:wink:

בקטע השני - אז אתה מאלה שמשאירים לקונה 1.5 ליטר כדי להגיע לתחנה ?:roll: צר לי אבל אתה פשוט קמצן:idea:

Veni Vidi Vici

פורסם

אל תשלם לה 100 שקל במטבעות של 10 אגורות כי היא פשוט תגיד לך לחכות עד שהיא סופרת ותאמין לי שהיא תספור לאט לאט...(זה מה שאני הייתי עושה לנהגי מוניות שירות ה***)

במידה ולא תחכה היא יכולה לטעון שלא היה שם 100 ואז לך תוכיח.

פורסם
בקטע הראשון אתה צודק. אף פעם לא הבנתי מה הרווח בלתדלק את הרכב בסכומים קטנים. מה זו קיצבה שבועית לרכב ?:wink:

בקטע השני - אז אתה מאלה שמשאירים לקונה 1.5 ליטר כדי להגיע לתחנה ?:roll: צר לי אבל אתה פשוט קמצן:idea:

הלו הלו. מצאת למי לקרוא קמצן.... :)

הגזמת לגמרי.

כל מה שאמרתי זה שאם אני מוכר את האוטו למחרת התדלוק, אז אני לא אמלא מיכל מלא.

כשמכרתי את הגולף הכחולה, מילאתי חצי מיכל (כ150 ש"ח) בלילה שלפני המכירה. שזה הוגן לחלוטין ויותר מכך.

אבל כן, כל הרכבים שקניתי, קיבלתי אותם עם נורת דלק דולקת וזה אכן מעצבן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב, קצת בתור מתדלק/עובד ילו:

אצלי בתחנה למשל (פז בכביש מקווה ישראל מיפו לכיון רמלה), המשאבות גונבות למעלה בכל פתיחה, דהיינו 50 ? אז יהיה 50.03 אפילו 50.04, אני מפסיד מזה בכל משמרת חצי שקל לפעמים שקל, אני עדיין חי.

לי אישית לא נראה שיש אנשים כ"כ קטנונים שהיא תפתח לך בכוונה 49.99, מעבר לזה גם אם כן, תעזוב אותה בשקט, הפרנסה הזו מספיק קשה והיא עומדת מול מספיק נבלות בכל יום, אני די חושב שיש להתחשב באנשים מהסוג הזה, בדיוק כמו אותם האנשים שבאים ורוצים לקבל דלק לפני הכסף ואז הם אומרים לי "אבל אם יברחו יש מצלמות", עכשיו לך תסביר למפגר הזה שצריכים ככה או ככה לבזבז זמן וכסף במשטרה במקרה הזה, אז הוא מאיים "אני לא אבוא למלא כאן יותר" ואז הבטן שלי מחייכת.

בקיצר, אם זה באמת מפריע לך, בוא אני אתרום לך 10 ש"ח בכל חודש רק תעזוב את הבחורה לעשות את העבודה, כי יש לי הרגשה שהיא לא עושה בכוונה, גם אם היא ממש תשתדל זה לא הגיוני פשוט, חוסרים זה לא מכסה לה למה הכל מתעגל בצורה הבאה: 49.98 = 50, 49.97 = 49.95.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...