Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו gti החדשה עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לטעמי האיביזה בדור הנוכחי פשוט מכוערת בטירוף.

בנוגע לקליאו:לא הייתי ממהר להמליץ על רכב שעוד לא הגיע לארץ, ועוד לא יודעים מה המחלות שלו.

אני גם לא חושב שהיא מהווה קניה משתלמת במחיר של 180K.

(לפותח השרשור : קבל טיפ קטן : הבחור שמכר לי את ה GTI קנה GTI 2007 יד ראשונה ב170 אלף ש"ח....ככה שהמחירון ברכבים חדשים לא מהווה אינדיקציה)

הוא רכש פולו gti? לא הבנתי את אותך כנראה או שאולי דיברת על האחות הגדולה.

בכל אופן אף אחד לא נכנס ספציפית למפרט הרכב חוץ מזה שהוא נשמע טוב ונראה טוב והאחזקה יקרה

מה עוד ידוע על האוטו מבחינת ביצועים נוחות התנהגות וכו.

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם
לטעמי האיביזה בדור הנוכחי פשוט מכוערת בטירוף.

בנוגע לקליאו:לא הייתי ממהר להמליץ על רכב שעוד לא הגיע לארץ, ועוד לא יודעים מה המחלות שלו.

אני גם לא חושב שהיא מהווה קניה משתלמת במחיר של 180K.

(לפותח השרשור : קבל טיפ קטן : הבחור שמכר לי את ה GTI קנה GTI 2007 יד ראשונה ב170 אלף ש"ח....ככה שהמחירון ברכבים חדשים לא מהווה אינדיקציה)

הקליאו מספיק זמן בחו"ל בשביל להחשב מחוץ לתקופת הילדות שלה (אם כי כאן המקום לדיון פילוסופי, האם במכוניות מתוצרת רנו היא אי פעם מסתיימת...).

אני דווקא חושב שהיא מאוד משתלמת ב180K; עם כל הכבוד למתחרות, אין שום דבר ספורטיבי באותה מידה במחירים האלו.

ולגבי הגולף GTI - מסכים לגמרי. אפשר לקנות במחירים די נמוכים בימינו, אם כי עלויות האחזקה עשויות להיות גבוהות משמעותית (דלק, ביטוח, צמיגים...).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יניב 69, אני יודע שהוא רוצה פולו GTI. רק רציתי להראות לו שאם כבר נכנסים לסדר גודל הסכומים הללו, ניתן לקנות בכסף הזה את הדבר האמיתי : גולף GTI כמעט חדשה.

רועי: אין משהו ספורטיבי באותה מידה במחירים הללו? לא שמת לב באיזה מחיר ציינתי שניתן לקנות גולף GTI כמעט חדשה?

אם אתה מדבר על חדש בלבד - אז שכח ממה שאמרתי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מדבר על חדש בלבד, וכשחושבים על זה, אני בכלל לא בטוח שהGTI ספורטיבית באותה צורה שהקליאו ספורטיבית. הGTI (גולף) היא חבילה מצויינת, לא מכונית ספורטיבית מצויינת (רק "טובה" באספקט הזה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...