Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות צמיג T או H ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה חשובה:

מה כדאי לקנות צמיג T או h ?

אני רוצה להרכיב על הפג'ו 306 1.6 שלי צמיגים חדשים. (ג'נטים מגנזיום הם 185/65/14). השאלה היא האם יש הבדל מבחינתי בצמיג t או h אפילו שהאוטו שלי לא ממש ספורטיבי ?

ולמי שמבין אני אשמח להמלצה איזה צמיג מומלץ ל306.. הרבה אומרים לי קלבר.

תודה מראש ובקשר לחיפוש לא מצאתי תשובה חד משמעית בקשר לשאלה שלי אז למי שחשב לשלוח אותי ישר לחיפוש בבקשה עזרה... :roll:

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

צמיג T מוגדר למהירות מירבית של 190 קמ"ש, צמיג H ל210 קמ"ש.

על פי נתוני יצרן ה306 מגיעה ל180 מהירות מירבית כך ששניהם מתאימים.

אני קניתי לא מזמן קלבר לקסארה שלי בדירוג T בעיקר בגלל הסיבה שלא היה במלאי Falken ze326 שהוא צמיג בדירוג H והייתי מרוצה ממנו על המולטיפלה שהיתה לי. בנתיים הקלבר נראים חביבים נוחים ואוחזים.

פורסם
צמיג T מוגדר למהירות מירבית של 190 קמ"ש, צמיג H ל210 קמ"ש.

על פי נתוני יצרן ה306 מגיעה ל180 מהירות מירבית כך ששניהם מתאימים.

זה לא משנה עד כמה קמ''ש מגיע הרכב, זה פקטור של התחממות הצמיג, ככל שקוד מהירות יהיה גבוהה יותר כך התכונה של הצמיג טובה יותר. צמיגים עם קודים מהירויות גבוהים יותר תמיד יהיו עדיפים יותר ללא ספק.

בגלל הסיבה הזאת יצרני רכב רציניים תמיד ממליצים להרכיב צמיגים רק בעלי קוד מהירות גבוה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

דרך אגב זה נכון שהיום לא כדאי לקנות יוקוהומה בארץ כי היבואן פשט את הרגל או משהו ואז אין למי לפנות בנושא אחריות ??

כי אני מעוניין לקנות יוקוהומה או קלבר

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

זה לא מדוייק - גיפור כבר מעל שנתיים אינם מייבאים את צמיגי יוקוהמה.

יש יבואן חדש מזה שנה/שנה וחצי (קמור, אם איני טועה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...