Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

יש לי רנו קליאו 01, שתי בעיות.

הראשונה- כאשר אני נוסע קורה לפעמיים שהמחוג של המהירות בסקאלה זז וקופץ, הכוונה כאשר אני נוסע 60 פתאום קופץ

ל80,100 וחוזר ל60 קמ"ש, וכן הלאה. לא מחייב מהירות 60 זה קורה בכל מהירות אך לא בצורה קבועה. יום כן יום לא ויום למה לא.

השניה- יש לי בעיות התנעה עם הרכב, בעייקר כאשר הוא בשמש הרבה זמן אני שם קוד, מבטל אותו והרכב פשוט לא מניע

יש סטרטר ונשמע הכל בריא אבל הרכב לא מניע. אני חושד על חיישן כלשהו, מישהו יכול להוביל אותי לבעיה?

לפעמיים זה קורה גם בחורף...

אשמח לתשובות ועזרה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

ראשית דווקא לגבי הבעיה השניה- העובדה שזה קורה גם בחורף מעידה בסיכוי גבוה על כך שכל קשר בין התקלה לבין השמש מקרי בהחלט.שווה לקחת את הרכב לאביזרי רכב כדי לערוך בדיקת מיגון יסודית,ייתכן שהבעיה בקודן.

לגבי הבעיה הראשונה- מומלץ לפנות למכון לספידומטורים הקרוב אליך לאבחון ופתרון התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לגבי הבעייה השניה -

במצב שהרכב לא מניע, האם נורית אימובילייזר, שנמצאת בצד שמאל לצג הקילומטרז' דולקת קבוע או מהבהבת במהירות ?

אם הנורה מהבהבה במהירות, יש כנראה בעייה במפתח הרכב, או באימובילייזר עצמו (פחות סביר).

אם יש ברשותך מפתח ספייר, תבדוק, אם הרכב מניע איתו בלי בעייות.

פורסם

לגבי הקודן, לא מאמין שזה בא ממנו מהסיבה כאשר אני מנטרל אותו האימבולייזר תקין לחלוטין (אור קבוע).

לגבי הבעיה עם הספידומטר, באיזה ערך לעשות חיפוש? עשיתי ולא מצאתי חומר..

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

נתקלתי בתקלות של מד מהירות מקפץ שנגרמו עקב חיישן מהירות על הגיר שלא היה צריך להיות שם. אם יש ברכב ABS הלוח שעונים אמור לקבל את נתון המהירות משם, במספר רכבים "שכחו" את החיישן מחובר גם ללוח השעונים וזה היה "משגע" את המד מהירות לפעמים (נתון כפול).

כל מה שצריך לעשות לצורך נסיון זה לנתק את התקע החשמלי של החיישן מהירות (יושב על הגיר מלמעלה) ולראות אם מד המהירות עובד. אם כן, להשאיר את החיישן מנותק והתקלה נפתרה.

פורסם
שלום לכולם וערב טוב,

יש לי רנו קליאו 01, שתי בעיות.

הראשונה- כאשר אני נוסע קורה לפעמיים שהמחוג של המהירות בסקאלה זז וקופץ, הכוונה כאשר אני נוסע 60 פתאום קופץ

ל80,100 וחוזר ל60 קמ"ש, וכן הלאה. לא מחייב מהירות 60 זה קורה בכל מהירות אך לא בצורה קבועה. יום כן יום לא ויום למה לא.

השניה- יש לי בעיות התנעה עם הרכב, בעייקר כאשר הוא בשמש הרבה זמן אני שם קוד, מבטל אותו והרכב פשוט לא מניע

יש סטרטר ונשמע הכל בריא אבל הרכב לא מניע. אני חושד על חיישן כלשהו, מישהו יכול להוביל אותי לבעיה?

לפעמיים זה קורה גם בחורף...

אשמח לתשובות ועזרה.

בנוגע לבעיה השניה - תבדוק חיישן הצתה, וקויל. ייתכן שאחד משניהם לא תקין. ( במוסך כמובן )

• תוכן חדש...