Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שזה קשה לפתור דברים כאלו דרך המסך.

אבל אם הHU תקין לחלוטין, המגבר תקין, הקרוסים תקינים והRCA תקינים.

זה משאיר רק את ההתקנה.

אם הכבלי + תקינים ולא משפיעים, וכבלי הארקות מחוברים באופן תקין.

זה משאיר לנו רק אתהרמקולים וכבלי הרמקולים שכנראה עוברים דרך התיבת פיוזים או קופסאת ממסרים או ביחידה הקדמית של המגן, או בסמוך לרכיב חשמלי שיכול להכניס רעשים בין עם זה כל מחשב כלשהוא או איזו משאבה או ממיר או השד יודע מה.

או שאחד האלמנטים המותקנים נוגע בגוף, או מכניס רעשים(רמקולים שמחוברים ע"י ברגים קודחים לפח וכו').

אגב, אני אישית סתם בשביל העניין לא הייתי מחבר הארקה לHU חצמת חוטים המקורית אלא למינוס עצמאי כמה שיותר קרוב, אבל זה לא קשור כרגע.

ניר,

under construction..

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה יכול להיות כל אחד מהדברים שקשורים בהתקנה.

1. עובי חוטים - רצוי שחוט המינוס יהיה יותר עבה מחוט הפלוס או לפחות באותו העובי.

2. נקודת הארכה - נקודת הארכה אחת - אפילו שהיא נראית טובה, הצבע מגורד והמגע מלא וכו' - לא בהכרח מתאימה (כבר קרה לי כמה פעמים)

3. לא ציינתם אם ניסיתים להאריק את כבל הRCA עצמו.

4. לא ניסיתים לבדוק בחיבור ישיר בין הHU לרמקולים - כל מה שאתם עושים מכאן והלאה הוא על בסיס השערה בלבד וצריך לפתור דברים כאלה בצורה יסודית.

לא בודדתם את מקור הרעש - איך אתם רוצים שאנשים ינחשו את הפתרון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מקרה דומה קרה לי,

אומנם במזדה אבל לא רלוונטי,דיבורית אורנג' עם המוחות הגדולים

משפיעה,אם יש אז לנתק ולבדוק.

השערה שניה היא שברכב הזה אם אני לא טועה ישנם 2 מצברים

למרות שהמינוסים שלהם שווים אולי כדאי לבדוק שם את הבעיה.

השערה שלישית ואני מקווה שבדקת את זה בהתחלה המינוסים של הRCA מהHU.

למרות שבפלוק חיצוני מראה לך גישור הייתי פותח את המכשיר לבדוק את ה"פיוז"

הזה שעל המעגל עצמו.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני חוזר ואומר,

הבסיס לפתרון בעיות מסוג זה ובכלל הוא קודם להבין איפה הבעיה ואתם לא הבנתם איפה היא!

לא צריך את "טובי המוחות" בשביל זה.

צריך לעבוד בצורה מסודרת ולבודד את מקור הרעש, אח"כ הפתרון בדר"כ פשוט.

כל השאר זה סתם ניחושים, עובי החוטים, אלטרנטור, ממירי מתח, מסוקים שבדיוק עברו בסביבה...

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אני דוקא מוצא שהרעיונות שאנשים מעלים, יכולים לעזור לבודד את הבעיה.

יש לי כרגע אותה בעיה של רעשי אלטרנטור.

המתקין אצלי גם ניסה לבדוק כל מני דברים שהמליצו כאן וזה לא עזר אבל עלו כאן עוד כמה הצעות שלא נבדקו ולכן אין רע בלזרוק רעיונות.

פורסם
אני חוזר ואומר,

הבסיס לפתרון בעיות מסוג זה ובכלל הוא קודם להבין איפה הבעיה ואתם לא הבנתם איפה היא!

לא צריך את "טובי המוחות" בשביל זה.

צריך לעבוד בצורה מסודרת ולבודד את מקור הרעש, אח"כ הפתרון בדר"כ פשוט.

כל השאר זה סתם ניחושים, עובי החוטים, אלטרנטור, ממירי מתח, מסוקים שבדיוק עברו בסביבה...

אם אני אתן לך רכב מתוצר טויוטה דגם אבנסיס, עם בעיית רעשי אלטרנטור, גם אם תהפוך את כל הרכב אתה לא תמצא מאיפה זה מגיע.

גם אם תוציא את כל האלמנטים ותתקין אותם מחדש:).

גם אני לא ידעתי וניסיתי "לנחש" איפה הייתה הבעיה., עד אשר המתקין שעבד על הבעיה הזו ברכב הנ"ל לאחר שביצעו החלפות של מגברים,HU,רמקולים ועברו על כל ההתקנה שום דבר לא עזר, למעט זה שכבלי הRCA עברו בתקרה ואז הכל הסתדר.

זה מקרה שפשוט יודעים ישר עם מה יש עסק.

יש הרבה מקרם שבהם רק נסיון יכול להגיד מאיפה הרעש נובע.

למשל ברכבים כמו פי'גו 106 או 306 שהמשאבת דלק יושבת מתחת למושב האחורי, ב99.9% מהמקרים של רעשי אלטרנטור מדובר על כבלי RCA שעוברים שם בדיוק בדרך למגבר שמותקן על גב הכיסא, ישנם עוד המון מקרים כאלו שרק נסיון ספציפי עם אותה בעיה בסוג מסויים של רכבים יוביל אותך לפתרון שלה.

זה כמו במכשירי פיוניר שהייתה נפוצה בהם בעיה של יציאות פריאווט שהכניסו רעשים, כאשר היה מגיע אלייך רכב עם HU של פיוניר מותקן, הדבר הראשון שהיית עושה הוא לעשות מינוס עצמאי לכל יציאת פריאווט על מנת לבדוק את זה בכלל עוד לפני שמתחילם לבדוק מגברים ,כבלים ,מערכת חשמל ,התקנה וכו'..

יש סיבה לכל דבר.

under construction..

פורסם

סליחה על ההעדרות, אשלים כמה פערים:

הרכיבים נראים תקינים 100%. החלפנו את ההד-יוניט שלו בשלי ורעשי האלטרנטור המשיכו -> ככל הנראה המכשיר תקין ויש בעייה מסויימת בהתקנה. החזרתי את המכשיר לרכב שלי ונעלמו כל הרעשים.

הרכב אכן עם שני מצברים, אך הטעינה תקינה (למעלה מ 13V) והאלטרנטור הוחלף במוסך מורשה UMI לפני כחצי שנה.

ניסינו גם את אופציית הארקת ה RCA הידועה לשמצה של פיוניר, הבעייה לא שם.

לא מותקן שום ממיר מתח ברכב.

שוב, ניסינו לחבר הארקה ישירה מהמכשיר לגוף הרכב - הרעשים המשיכו.

ארמוז כי הבעייה ככל הנראה קשורה למשהו בתהליך ההתקנה, מישהו יכול לנחש מה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

green monster, אם יש בעיה בכל RCA ואני מחבר מכשיר נייד ל-RCA הבעייתי במקום ה-HU עדיין יהיה רעשים, כאשר אני יחבר את המכשיר ישירות למגבר הרעש יעלם מכאן שהבעיה ב-RCA, עכשיו כשמצאנו את הבעיה צריך להחליף כבל ולנסות להעביר אותו כל מיני מקומות, תסכים איתי שברוב המקרים מציאת המקור היא 80% מהפתרון.

איתמר,

תנסו לחבר מכשיר נייד במקום ה-HU לראות אם הרעש חוזר. נראה באמת שיש משהו בהתקנה של ה-HU.

במידה ואכן הרעש יעלם, כלומר הבעיה לא במגבר, חוטים לרמקולים וכו' - אלה בהתקנה של ה-HU.

תנסו לתת מינוס לכל המערכת ממקום מרכזי אחד גלוי היטב.

אם הרעש לא נעלם תחברו את המכשיר הנייד ישירות למגבר לבדוק שבעיה לא בחוטי ה-RCA וכן הלאה.

בהצלחה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

נזרוק עוד עצם.

הבעייה כנראה מאיזור ההד-יוניט. מה הייתם בודקים ומה עושים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בודק אנטנה של הרכב,

ישנם פעמים שהיא מכניסה רעשים.

אופציה שניה החוטים לחוצים מאחורה .

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...