Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת :

דייהטסו סיריון שנת 99 ידנית, מנוע 1.0, 152K ק"מ, יד 3 אצלנו כמעט 3 שנים.

יד ראשונה השכרה.

יש אזעקה, נ"מ, ה"כ, 2כ"א ומזגן.

הרכב עם טסט עד לסוף יולי 2008, צמיגים במצב מעולה (הקדמיים חדשים), בנוסף ינתן ג'אנט+צמיג טוב (שקיבלתי מחבר).

הרכב עבר לפני הטסט איזון גלגלים וכיוון פרונט - יש קבלות. וגם ברקסים חדשים.

אין פגיעות בשילדה, הרכב עבר צבע בגריל הקדמי, כנף בצד הנהג ודלת נהג (הכל בגלל שריטות וכיפופים קלים - יש תמונות)

הייתה מעיכה בחיבור של הדלת והכנף (עוד מהבעלים הקודמים ביציאה מחנייה) הגריל קיבל מכה כשהרכב חנה.

פנים הרכב במצב טוב. בכללית רכב מצויין ששירת אותנו נאמנה, אפשר להריץ חיפוש בפורום ולקרוא הודעות שכתבתי בעבר על הרכב.

חסכוני ואמין.

היום גיליתי שהמחירון הוא 19K, אני הגון ולמרות שהרכב הזה נמכר במחירון לא משנה אם הוא מהשכרה (כן כן) אני דורש 18K ואני פתוח להצעות הגיוניות ז"א שאני גמיש אם יש קונה רציני.

בן - 0544-801800, אפשרי גם בה"פ.

סיריון3.jpg

סיריון4.jpg

סיריון5.jpg

סיריון2.jpg

haters will hate

פורסם

ואלה התמונות של הרכב משלב הפחחות צבע

בתמונה שהרכב מפורק (הוחלפה הוונטה של המזגן) ניתן לראות את המעיכה הקלה בחיבור של הדלת והכנף מעל פנס האיתות, ולראות את הגריל שמונח על הרצפה (החכמים בדייהטסו עשו גריל מפח) - ואני יודע שהתמונה מפחידה !!!

בתמונה של האוטו עם החומר ניתן לראות בדיוק איזה מקומות תוקנו ברכב.

ובתמונה שמצולמת מלמעלה רואים שהגשר שלם ולא נפגע ואת התיקון שנעשה בגריל עצמו.

תמונה010.jpg

תמונה006.jpg

תמונה015.jpg

haters will hate

• תוכן חדש...