Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן.

תודה על העזרה.

אני הרכבתי מפרט INTEL בזכות העזרה שלכם ועזרה של כמה חברים.

המפרט הורכב בKSP , אשמח לשמוע דעתכם עליו.

מעבד אינטל :

Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB

1045 ש"ח.

לוח אם : (האם יש לו כרטיס קול?)

ASUS M2R32-MVP ATI CrossFire, AM2, DDRII 800, 2xPCI-E

630 ש"ח

זכרון ראם :

DDRII 800 1GB Kingston Value X2

365 לכל אחד , משמע 730 ל2.

יש הבדל של 250 ש"ח בין ה667 ל800 , באמת צריך את ה800 ?

כרטיס מסך :

Sapphire X1050 256MB TV, DVI, PCI-E

270 ש"ח.

לא ממש מחשב למשחקים , וזהו כרטיס מסך טוב לכך אני חושב שמיותר להשקיע יותר מ300 ש"ח בכרטיס מסך ,לא?

דיסק קשיח :

WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition

430 ש"ח.

מארז שנראה לי בסדר :

HJA-7610 MIDI 500W Max Black

200 ש"ח.

בקשר לאל פסק אשמח למלצה על אחד שיחזיק את המערכת לכמה דקות שיהיה אפשר לכבות את המחשב באופן מסודר.

לא יותר מידי ביוקר.

אשמח לדעתכם עם המפרט , אני פרפקציוניסט לכן שואל הרבה ולא קונה על עיוור smiley.gif

אשמח לעזרה.

הלוח אם מיועד למעבדי AMD בסוקט AM2 ולא למעבדי אינטל

המפרט שאריק נתן עדיף משמעותית, בכל מקרה הייתי לוקח GF 8400 רק בשביל התמיכה החומרתית ב-DX10

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אל תקנה ב KSP מחשב.

אני קניתי אצלם מחשב לפני כ-3 שנים וקצת, שבועיים אחרי שהגיע המחשב הלך הכרטיס מסך (6800NU, היה אז די יקר)

הם החליפו לי אותו לאחד _משומש_ במסגרת האחריות, אח"כ גם הוחלפו זיכרון פנימי ולוח אם ועדיין המחשב המשיך להיתקע עקב בעיות חומרה. בכל פעם שהמחשב היה מגיע אליהם למעבדה הוא היה מבלה שם בין 7-14 ימים ולא היו פותרים שום תקלה.

בסופו של דבר נמאס לי, ושידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך בחנות אחרת ונעלמו כל הבעיות, אני אצלם לא אקנה יותר כלום

למרות המחיר המפתה. קניתי אצלם מחשב ב8K ש"ח וקיבלתי שירות ואחריות מתחת לכל ביקורות

חוץ מזה שמעתי שמועה, שאני לא יודע עד כמה היא נכונה - שKSP משתמשים במוצרים שהם ריפבריש.

פורסם

ל Matan G

קניתה שם לפני יותר מ 3 שנים, דברים משתנים ולא תמיד לרעה.

קניתי אצלהם מחשב לפני חצי שנה והדבר המעצבן היחיד הוא שהמחשב נעול עם מדבקות אחראיות ואין לי אפשרות לנקות את האבק.

פורסם
ל Matan G

קניתה שם לפני יותר מ 3 שנים, דברים משתנים ולא תמיד לרעה.

קניתי אצלהם מחשב לפני חצי שנה והדבר המעצבן היחיד הוא שהמחשב נעול עם מדבקות אחראיות ואין לי אפשרות לנקות את האבק.

אם נכוויתי פעם אחת, זה לא יקרה שנית. מבחינתי הם לא מומלצים ואני לא אמליץ עליהם בשום מצב

יש מקומות הרבה יותר אמינים לקנות בהם מחשב.

• תוכן חדש...