Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכנים מולי יש האמר H3 צהוב עם מדבקות פרסום.

לפתוח כל יום את התריס בסלון ולגלות גוש מתכת צהוב חונה בדאבל-פארקינג זה לא נחמד.

(ואני לא מדבר מקנאה כי גם עם הגולף שלהם הם עושים דאבל פארקינג).

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי האמר H3 וגם H2 נראים אחלה!הH1 דווקא פחות נעים לעין.

אם הייתי מתעורר ורואה כל יום אחד מהרכבים האלה הייתי מקבל אחלה הרגשה ולא ניגעל.אבל זה אני.

וכל מי שאומר שהאמר זה רכב מכוער,זאת דעתו וזכותו להביע אותו.

אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח.

פורסם

המצב בכבישי ישראל הם לא הסיבה למגן את עצמך בטנק עמיד, בטיחותי וחסין לפגיעות של אידיוטים אחרים.

וכן, הפיתרון זה כן להשאר עירני! אולי לא ליהיות עד כדי כך פרנואיד של להסתכל ימינה ושמאלה ברמזור קדימה.

מכונית בטיחותית זה אמנם קריטריון חשוב. אבל ברגע שאדם נוהג באיזה דיפנדר מפלצתי הוא ניהיה מכונת הרג.

ומה לעשות? כולם טועים. כולם עושים טעויות ושקרן מי שיגיד שזה לא נכון! כולנו בני אדם. ולך תדע אולי תעבור בטעות ברמזור אדום ותרים בן אדם במעבר חציה?! אתה באמת רוצה לראות מישהו תמים נמרח לך על השמשה ולנקות אח"כ חתיכות של כליות ושאר איברים של אדם מהגריל שלך? אני לא! ומדבר בן אדם שהיה לו מגן חזירים על הג'יפ סתם בשביל היופי והוריד אותו בגלל שזה הרבה יותר מסוכן להולכי הרגל.

לילה טוב, ויטלי.

GS300.

פורסם
אב המשפחה קונה בכדי לתת לאשתו לנהוג לפעמים ?! אישה בהאמר זה סקסי ?! ואתה עוד כותב על קבעון מחשבתי. תגיד, אתה מהטאליבאן או משהו?

יאללה - אני הכי ליברלי שיש. סע בכבישים ותראה מי נוהג בהאמר. תעשה סקר ותחזור אליי.

פורסם

חבל על הזמן, אתה צריך להיות עירני ברווז וזה שמישהו נרדם על ההגה ואתה בהאמר שלך תתן לו להכנס בך. לא עושה אותך לצודק או לחכם ? אתה צריך להיות עירני ולא לתת להכנס בך, אז אנשים עושים טעויות אבל אתה יכול להציל את הילדים שלו ממוות או מסבל לכל החיים ותאמין לי שאם תעשה תאונה עם ההאמר. בעקבות שמישהו לא נתן לך זכות קדימה, וההודעות שלך בפורום, ממש אלו יפורסמו אתה תצא אשם בתאונה. כי אתה מודה שאם מישהו לא יתן זכות קדימה אתה ממשיך ? וזה על אחריותו, אבל מה שאתה לא מבין שהאחריות תהיה על מצפונך. אם יש בכלל.

פורסם

ברווז1,

אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, מהעובדה שאתה אומר פה שאין לך בעיה לעשות תאונה כי אתה לא אשם או שאתה אומר מי שעושה טעויות בכביש מצידי שימות הוא עם הילדים שלו או לפחות שכל האוטו שלו ייהרס, ואף רוצה לקנות אוטו ממוגן כדי שהנזק של הפוגע יהיה יותר גדול.

יש משפט כזה בכביש אל תהיה צודק, תהיה חכם וזוהי מהות הנהיגה, נהיגה היא לא שחור ולא כמו שמלמדים אותך בשיעורי הנהיגה, הנהיגה היא ברובה אפורה.

כל בן אדם עושה טעויות על הכביש וגם בחיים זה אנושי זה חלק מהתכונות שלנו אף אחד לא מושלם וכולם עושים טעויות עם המכוניות שלהם חלק עושים את זה בגלל בורות חלק בגלל טיפשות וחלק גדול עושים את זה פשוט כי הם בני אדם ולא מכונות.

הוכחה לכך, היא שכל נסיעה בכביש תהיה שונה מקודמתה אפילו באותה בדרך שאתה עושה שנים מהבית לעבודה תהיה שונה בכל פעם אתה עובר באותם רמזורים פניות וכיכרות אבל עדיין כל נסיעה תהיה שונה.

בני אדם כמוך,שרוצים לשחק אותה אלוהים, שבמודע נכנסים לתאונות תוך כדי שהם יודעים שיש להם אוטו קלטני ומסוכן רק כי הבן אדם השני עשה טעות הם אלה שצריכים לתת את הרישיון שלהם למשטרה.

ואני לא אומר שאין טיפשים בכביש גם אני נתקל בהם כל יום, אך אני יעשה את ככל שבכולתי לא לגרום לתאונה גם אם הנהג השני מצפצף על החוקים מכל סיבה שלא תהיה.

פורסם

וכל עוד אין לי האמר גם אני עושה כל שביכולתי כדי להימנע מהתאונה.

אבל זה כבר מתחיל להיות קשה כשזוג (** עריכת ההנהלה: כאן בא במקור ניסוח גזעני ממנו משתמע שלדעתו של הכותב יהודים לא עושים לעולם את המעשים המתוארים בטקסט שלהלן. מי שמעוניין מוזמן להשתמש במידע הזה לצורך קריאה ביקורתית יותר של כל ההודעה הזו **), בעל ואישה, נוסעים על 50 ולא מאיטים לפני הצומת,ועוברים בלי לתת זכות קדימה כי הנהג שיכור ורואה DVD באותו זמן.או אנשים שכמעט הורגים אותי ובאים אליי בטענות אחר כך.נמאס לי כבר.אל תראו דיוידי בזמן נהיגה. אל תידחפו. אל תחתכו.אל תעברו באדום.אל תתעלמו מעצור ותן זכות קדימה.ואז אין בעייה ואין צורך בהאמר.

לא מעניין אותי אם אני צודק או חכם. באמת שלא אכפת לי.

ורוב הדברים זה לא טעויות של אנשים- זה מתוך כוונה תחילה של משחקים\אגו\אני יותר מהיר אני אדחף\יש לי יותר גדול מה הוא יעשה לי.היו עד היום 5 מקרים שבהם הנהג אכן עשה טעות וסימן לי שהוא מצטער.המינימום האפשרי, ועדיין זה נחמד.רק 5 מתוך מאות אלפים.

ושוב, אם אדם עייף מת שלא יעלה לרכב. בייחוד לא עם ילדים.

ומה אם הוא סתם שיכור?

או מסומם?

או שניהם?

ולקח את הילדים?אתה עדיין מצדיק אותו?הוא והם לא הבעייה שלי.וגם לא העניין שלי.מי שלא יכול לנהוג שישאר בבית.

גם ממש לא אכפת לי מה יהיה הנזק של הפוגע,SLOMIZ.ממש לא מעניין אותי אם הוא ייצא מהתאונה עם כאב תחת או עם חברה קדישה.וגם מהאוטו שלו לא אכפת לי.מקסימום פחות אוטו אחד בפקקים.

אבל אני לא רוצה שלרכב שלי,וגם לי כמובן, יקרה משהוא. בגלל זה ההאמר.

אני גם לא הולך להיכנס במודע לתאונות.אני פשוט לא אנסה להימנע מהם כמו שאני עושה היום.וזה לא בגלל שיש לי רכב שיכול להרוג,אלא בגלל שהוא יכול לעמוד בתאונה בלי נזק רציני יותר מדיי.

אני לא רוצה לשחק אותה אלוהים.ממש לא.עד היום כל המפגרים האלה ניצלו מתאונה איתי בנס(העובדה שלא רציתי לדפוק את האוטו).יותר גם לא יהיו ניסים(עם האמר לא אכפת לי אם ידפקו לי את האוטו).

כל מה שקורה אחר כך זה ממש לא בעייה שלי.בשביל זה יש ביטוח.

וכבר נמאס לי להגיב לכל הבכיינים ש"או, מה עם המצפון? לא חבל על האנושות? לא חבל על האוטו? מה אתה אלוהים?".

תנהגו כחוק ולא יקרה בסוף מצב שתיכנסו במישהוא עם האמר.ואם אתם נוהגים כחוק אז אין לכם מה לבוא אליי בטענות.

אני אצא מהגישה הזו ברגע שהמשטרע תעשה משהוא מעבר לציד עברייני מהירות.יש ימים שאני עובר ליד 3 מכמונות שונות,ומטורפים שונים חותכים,עוברים באדום,ועושים מה שב ז' שלהם, כי המשטרע רק מחפשת את הנוסעים מהר מדיי.כשיהיה אכיפת חוק אני ארגע. עד אז "איש איש לעצמו".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יפה ברווז תמשיך. בנוסף לזה שלא אכפת לך מנהגים שעושים טעויות, אתה גם גזען ומעודד אחרים לגזענות. אל תפריע לעצמך, תמשיך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...