Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תשכח את היתרון המשמעותי ביותר של הלנד-קרוזר, צריכת דלק סבירה ביותר. שלא כמו בהאמר!

בכל זאת ההבדלים לא משמעותיים ומי שיכול להרשות לעצמו האמר, לא יבהל מהבדלים אלו. אני טוען שהוא מקבל המון מהאמר מאשר על טיוטה.

פורסם

למה להשוות בין טויוטה לבין האמר?..המותג עצמו כבר משפיע על הקונה.

מי שיודע שהוא יכול להרשות לעצמו HUMMER לא יקנה טויוטה.

כמו כן לדעתי האמר יתן הרבה יותר תמורה.

וכמו שאמרו פה,אנשים עם סכומים כאלה לא ממש ישימו דגש על ההבדלים בצריכת הדלק בין שני הרכבים הנ"ל.

פורסם
^עדיף טנק.

ועל איזה קשיי אחיזה אתה מדבר?!:shock::shock::shock::shock::shock:

לכל החיות הנקראות ג'יפים, אחיזת כביש נחותה מאשר למכוניות "נמוכות", בין השאר בשל חוקי הפיזיקה המתייחסים להשפעת גובה מרכז הכובד על היציבות בשינויי כיוון. ההאמר שלהבנתי בנוי על שלדה של טנדר, אאל"ט, אין שום יתרון על אחיו הגבוהים.

במחיר שמבוקש על ההאמר הזול ביותר, יש מבחר לא קטן של מכוניות סאלון משובחות מבחינה דינמית.

פורסם

עם האמר H2 אפשר להגיע עם תוספות והגירסה היקרה מיבחינת הנעה ל מיליון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בכל זאת ההבדלים לא משמעותיים ומי שיכול להרשות לעצמו האמר, לא יבהל מהבדלים אלו. אני טוען שהוא מקבל המון מהאמר מאשר על טיוטה.

הH3 הזול ביותר עולה 330K זהו לא כזה סכום בשמים!

ויש מספר לא מבוטל של אנשים אשר יכולים להרשות לעצמם רכב בסכום הנ"ל אבל הם עדיין יתחשבנו מאוד יפה עם הדלק.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
בואו נחזור לנושא שדיברתי עליו פעם:למה בכלל אני רוצה האמר.

יש סיבה אחת ואחת בלבד למה אני רוצה האמר H1.

והיא בהחלט לא קשורה לנהיגה בשטח.

היא קשורה לזה שהאמר הוא רכב אימתני ועמיד בפני פגיעות.

נמאס לי לנהוג בצורה מגננתית בגלל כל המטומטמים שיש על הכביש.נמאס לי לעמוד על הברקס בגלל אדיוט שלא נותן זכות קדימה ולהסתכן באדיוט שני שייתקע בי מאחורה.נמאס לי מהמפגרים שעוברים באדום. נמאס לי מהחולרות שלא עוצרים בעצור. נמאס לי מהנבלות שמצפצפים על החוקים ובאים אליי בטענות אחר כך.נשבר לי הברווזין מהעיוורים שעוברים נתיב בלי לראות אותך.ועוד יותר נשבר לי הברווזין מהעיוורים שמתפרצים לכביש בלי לנסות אפילו לבדוק אם יש שם עוד רכב.וגם מאלה שסתם חותכים בכביש.

זה למה אני רוצה האמר. אני נוהג כחוק.אני נותן זכות קדימה, עוצר בעצור, ומקפיד גם על כל שאר החוקים.אני רוצה שיהיה לי האמר H1 מהסיבה הפשוטה שהרכב עמיד לפגיעות ואני לא אפצע בתאונה.מי שייכנס בי כי לא שמר על החוק, מגיע לו שהרכב שלו יילך טוטל-לוסט. ולא מעניין אותי במיוחד מניין הפצועים\הרוגים שיהיו.מי שרוצה לחיות שומר על חוקי הנהיגה.

ואני ממש לא מעוניין לשמוע תגובות מכל היפי נפש שיש פה שחושבים שאני מנייאק.

אני כבר יודע שאני מנייאק.אבל אני מנייאק שנוהג כחוק.

למה לקנות האמר ? קנה טנק:x

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הלנד קרוזר וההאמר H3 עולים אותו דבר. אז איך זה שטויוטה מוכרים למעלה מ1000 יחידות של לנד-קרוזר בשנה וUMI מתפללים ל100 ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כי ההאמר מוחצן ומגעיל, כולו גוש פלסטיק... הלנד קרוזר אמין, סחיר ומשדר משהו שהפאלחים שקונים אותו רוצים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ברווז1, ואז תפגע מתאונת צד עם טוסטוס שההגנה שהאמר H1 נותן כנגדה היא אפס בערך, ותבלה את יתרת חייך יונק דייסה מזונדה, נו זה נשמע טוב ?

אפילו בבטיחות פסיבית האמר לא משהו, אם זה השיקול קנה איזה סוואנה, F350 או משהו וחסוך כסף

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה שאני אפגע מתאונה עם טוסטוס?!איבדתי אותך.

שמוליק-כבר רשמתי שאני מעדיף טנק.אבל הוא לא חוקי לכביש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למה מוכרים יותר טיוטה לנד קרויזר מאשר האמר ?

כמה סיבות. אם תשים לב, תראה שהרבה מאד נשים נוהגות ברכבים אלו. משום מה, אב המשפחה מרגיש בנוח לרכוש רכב שאשתו גם תנהג בו מדי פעם. לדעתי, אין סיבה שנשים לא ינהגו בהאמר. זה סקסי ממש בעיניי לראות אישה נוהגת ברכב זה.

הישראלים ידועים בקיבעון מחשבתי. כבר אולי עשרים שנה שגולף נחשבת למכונית יוקרתית בארץ בעוד שבאירופה היא בסך הכל מכונית אחת מתוך רבים. כנראה שיש גם קבעון לגבי האמר. חושבים שקשה לנהוג בזה. חושבים שזה מתאים לעשירים. ( האמר באמת נראית כמו מיליון דולר ).

העובדות מדברות בעד עצמן. האמר טובה מרוב המתחרים בקטגוריה שלה. ואני עדיין מדבר על H3 !!! בשורות התחתונות, זה יהיה נכון. אם אנו מדברים על H2, זו כבר ליגה אחרת. אין לה מתחרים. ברכבים גדולים למשל, אפשר למנות את שברולט סילברדו שהיא גם מדהימה אבל שייכת לקטגוריה אחרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...