Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה כשמנסים להעביר צורה של רכב לרכב קטן יותר?

נכון, יש איבוד פרופורציות.

H1 גם נראה הכי נאה לדעתי, השאר זה כמו שאמרו, בלינג.

אתם אוהבים לקנות חיקויים?

מה דעתכם- הייתם קונים שעון בייבי-רולקס או מיני רולקס?רק בגל שהוא רולקס ועולה פחות?

אם היה יוצא אייפוד עם מקום ל-2 שירים מרוב שהוא קטן, הייתם קונים אותו?

אז למה שמישהוא ירצה לקנות משהוא מכוער וחסר פרופורציות, אפילו אם הוא קצת יעיל, כמו ה-H2?

אם כבר, הH3 נראה הכי קרוב למקור מבחינה עיצובית.הH2 נראה כמו הבפנים של הת*ת של איזה גמל.

מזכיר לי יותר פורד משום מה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברווז1, עם כל הכבוד ויש כבוד ל H1, ה H2 הוא לא בדיוק דיהטסו שרייד 4X4.

לדעתי בארצנו הקטנטונת והצפופה לקנות H1 תהיה בחירה מטופשת אלה אם כן

יש לך איזה וילה במושב ברמת הגולן.

אהבתי את ההשוואה של H2 המפלצתי לכל הדעות לבייבי רולקס ואיי פוד עם 2 שירים.

:-P:-P:-P

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מה דעתכם- הייתם קונים שעון בייבי-רולקס או מיני רולקס?רק בגל שהוא רולקס ועולה פחות?

אז למה שמישהוא ירצה לקנות משהוא מכוער וחסר פרופורציות, אפילו אם הוא קצת יעיל, כמו ה-H2?

אם כבר, הH3 נראה הכי קרוב למקור מבחינה עיצובית.הH2 נראה כמו הבפנים של הת*ת של איזה גמל.

האמר H2 זה האמר יותר עממי שמכוון לעם.הוא יותר נוח,יותר נעים לעין(לפי דעתי לפחות) ויותר מתאים לנהיגה בכביש.

האמר H1 זה כדי להראות שיש לך את ה'הכי גדול',H2 זה כבר יותר בשביל פינוק.

הH3 זה כבר מכונית עממית לגמרי שמתחרה בפג'רו וכו'.וזה טוב שהם עשו את זה.

אני אישית הייתי מעדיף לקנות האמר מאשר לנד קרויזר,פג'רו או פאטרול.

פורסם

השוואה לא ממש לענין. שעוני רולקס, כמו גם שעוני יוקרה רבים אחרים, מופיעים בגדלים שונים. שעוני נשים של רולקס, קטנים בהרבה משעוני הגברים ואינם זולים יותר. גם מרבית שעוני הגברים, של החברה, קיימים לפחות בשני גדלים, ללא השפעה, במרבית המקרים, על המחיר.
פורסם

מה המשקלים המירביים של ההאמרים השונים?

ידוע לי שה-H3 עדיין ניתן לנהיגה ברשיון 02 (B), ושה-H1 הוא כבר משאית קלה (C1)

מה עם ה-H2?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
מה המשקלים המירביים של ההאמרים השונים?

ידוע לי שה-H3 עדיין ניתן לנהיגה ברשיון 02 (B), ושה-H1 הוא כבר משאית קלה (C1)

מה עם ה-H2?

בערך 3,901 ק"ג(משקל כולל).

זאת אומרת רשיון נהיגה רגיל..

פורסם
ברווז1, עם כל הכבוד ויש כבוד ל H1, ה H2 הוא לא בדיוק דיהטסו שרייד 4X4.

לדעתי בארצנו הקטנטונת והצפופה לקנות H1 תהיה בחירה מטופשת

בואו נחזור לנושא שדיברתי עליו פעם:למה בכלל אני רוצה האמר.

יש סיבה אחת ואחת בלבד למה אני רוצה האמר H1.

והיא בהחלט לא קשורה לנהיגה בשטח.

היא קשורה לזה שהאמר הוא רכב אימתני ועמיד בפני פגיעות.

נמאס לי לנהוג בצורה מגננתית בגלל כל המטומטמים שיש על הכביש.נמאס לי לעמוד על הברקס בגלל אדיוט שלא נותן זכות קדימה ולהסתכן באדיוט שני שייתקע בי מאחורה.נמאס לי מהמפגרים שעוברים באדום. נמאס לי מהחולרות שלא עוצרים בעצור. נמאס לי מהנבלות שמצפצפים על החוקים ובאים אליי בטענות אחר כך.נשבר לי הברווזין מהעיוורים שעוברים נתיב בלי לראות אותך.ועוד יותר נשבר לי הברווזין מהעיוורים שמתפרצים לכביש בלי לנסות אפילו לבדוק אם יש שם עוד רכב.וגם מאלה שסתם חותכים בכביש.

זה למה אני רוצה האמר. אני נוהג כחוק.אני נותן זכות קדימה, עוצר בעצור, ומקפיד גם על כל שאר החוקים.אני רוצה שיהיה לי האמר H1 מהסיבה הפשוטה שהרכב עמיד לפגיעות ואני לא אפצע בתאונה.מי שייכנס בי כי לא שמר על החוק, מגיע לו שהרכב שלו יילך טוטל-לוסט. ולא מעניין אותי במיוחד מניין הפצועים\הרוגים שיהיו.מי שרוצה לחיות שומר על חוקי הנהיגה.

ואני ממש לא מעוניין לשמוע תגובות מכל היפי נפש שיש פה שחושבים שאני מנייאק.

אני כבר יודע שאני מנייאק.אבל אני מנייאק שנוהג כחוק.

פורסם

גם אני חשבתי שה-H2 זה בלינג עד שהיה לי אחד כזה למשך שנה בארה"ב. יש לי מעט מאוד דברים רעים לומר עליו והמון טובים. (הבלינג זאת רק אחת מהתכונות הטובות שלו)

התאהבתי.

אם הייתה לי אפשרות לאחד בארץ - הייתי קונה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
בואו נחזור לנושא שדיברתי עליו פעם:למה בכלל אני רוצה האמר.

יש סיבה אחת ואחת בלבד למה אני רוצה האמר H1.

והיא בהחלט לא קשורה לנהיגה בשטח.

היא קשורה לזה שהאמר הוא רכב אימתני ועמיד בפני פגיעות.

נמאס לי לנהוג בצורה מגננתית בגלל כל המטומטמים שיש על הכביש.נמאס לי לעמוד על הברקס בגלל אדיוט שלא נותן זכות קדימה ולהסתכן באדיוט שני שייתקע בי מאחורה.נמאס לי מהמפגרים שעוברים באדום. נמאס לי מהחולרות שלא עוצרים בעצור. נמאס לי מהנבלות שמצפצפים על החוקים ובאים אליי בטענות אחר כך.נשבר לי הברווזין מהעיוורים שעוברים נתיב בלי לראות אותך.ועוד יותר נשבר לי הברווזין מהעיוורים שמתפרצים לכביש בלי לנסות אפילו לבדוק אם יש שם עוד רכב.וגם מאלה שסתם חותכים בכביש.

זה למה אני רוצה האמר. אני נוהג כחוק.אני נותן זכות קדימה, עוצר בעצור, ומקפיד גם על כל שאר החוקים.אני רוצה שיהיה לי האמר H1 מהסיבה הפשוטה שהרכב עמיד לפגיעות ואני לא אפצע בתאונה.מי שייכנס בי כי לא שמר על החוק, מגיע לו שהרכב שלו יילך טוטל-לוסט. ולא מעניין אותי במיוחד מניין הפצועים\הרוגים שיהיו.מי שרוצה לחיות שומר על חוקי הנהיגה.

ואני ממש לא מעוניין לשמוע תגובות מכל היפי נפש שיש פה שחושבים שאני מנייאק.

אני כבר יודע שאני מנייאק.אבל אני מנייאק שנוהג כחוק.

מאוד הגיוני. אבל עדיף כבר סמי טריילר. קח אגב בחשבון כי כושר התמרון ואחיזת הכביש של המפלצת הזאת שקנתה את לבך, מגדילים מאוד את סיכוייך לבדוק באופן מעשי את עמידותה.
פורסם

^עדיף טנק.

ועל איזה קשיי אחיזה אתה מדבר?!:shock::shock::shock::shock::shock:

פורסם

את ה- H1 הפסיקו לייצר כבר לפני כשנה גם בגרסת ה'אלפא' המאובזרת אז לא ברור מאיפה המחירים שצויינו קודם מגיעים.

דבר שני ה- H3 אכן נמכר ב- 330 אלף וב- 370 אלף שקלים בשתי רמות אבזור וגימור במטרה להתחרות בלנד קרוזר ובפאג'רו. הוזלת המחיר (לפי UMI) נובעת ממבער היצור למפעל בדרום אפריקה במקום זה המקורי באינדיאנה. מבחן השוואתי ללנד קרוזר וה- H3 נערך בהגה בשטח 97 והמסקנות באופן כללי היו שבשטח העדיפות היא להאמר אבל כחבילת יומיום הוא מפסיד ללנד קרוזר בנוחות ואיכות. גם במקרה של ה- H3 וה- H2 זה המחיר כשמבססים רכב נוסעים על פלטפורמת טנדרים ומשאיות קלות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
בערך 3,901 ק"ג(משקל כולל).

זאת אומרת רשיון נהיגה רגיל..

לפי הרשיון החדש דרג B מוגבל 3.5 טון. אז צריך C1

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

התאכזבתי מאד משרשור הדיון הזה. קודם כל H1 כמו שמישהו פה אמר כבר לא נמכר בשוק האזרחי יותר.

מה השטויות האלו של הנגזרות האלו ? חיקויים ? כשיצרניות רכב ידועות מייצרות רכב מיני זה בסדר ?

צריך להתמקד במוצר בפני עצמו ולבקר אותו. אי אפשר לומר שאין כמו H1...זו כבר קטגוריה אחרת למרות שזו אותה משפחה.

ה- H3 כלי רכב מדהים. הוא מסתדר מצוין בתנאי שטח. הוא עדיין הבחירה המועדפת מבין כל המתחרים שלו באותה הקטגוריה. ומה לעשות, הוא עדיין נראה הכי טוב מכולם.

הלנד קרויזר של טיוטה הוא סיפור הצלחה אבל רבים מאד יעדיפו לקחת את האמר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...