Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום

היום (יום ד') חזרתי משבוע נופש בחו"ל והגעתי עם אבי ואחי (משפחת J ) לסוכנות צ'מפיון בחיפה לטובת נסיעת מבחן אחרונה מבין אלו שערכנו בכדי להחליט מה האוטו הבא שיחנה בחנייה המשפחתית (B4/JETTA/TSI-אלו האופציות שעלו בגורל מכל מיני שיקולים)בגולף TSI.

הגעתי עם המון ציפיות והמון שא' לא ברורות והרבה חששות שכן מצד אחד זהו רכב משפחתי ומצד שני יש לו 2 מגדשים והוא נותן יחסית לגודל המנוע שלו הרבה יותר מרכב משפחתי סטנדרטי, כמו כן מחד גיסא ביקורות משובחות מאנשים, חלקם חברי הפורום ומאידך גיסא כל מיני שמועות כאלו ואחרות כגון קושי והחנקות של האוטו ב5000 טור.

אנו במשפחת J ידועים כנהגים אגרסיביים וגם בנסיעה זו דאגנו ליבדוק את האוטו בשלל מקרי קיצון שהחלטנו עליהם מבעוד מועד

אני יכול להגיד שללא ספק האוטו הזה שבה את ליבי באופן לא יאמן, אפילו אבי שאינו בן אדם צעיר לא היתקשה להגיע למהירות גבוהה בקלות כאשר באוטו 4 אנשים לא קטנים, ואפילו ניכנס להיגוי יתר ויצא ממנו בקלות, כמו כן גם אחי גרם לי להזיע במושב האחורי ואני נישארתי עם חיוך מרוח על הפנים כיאה לבן אדם שאוהב את תחושת הטורבו בעוכריו- ללא ספק רכב מעולה.

חזרנו לסוכנות כדי ליסגור הצעה אמיתית לגבי הTSI והג'טה כאשר ברור כי הן שונות אך כל אחת בדרכה יכלה לענות על צרכינו, כמו גם הB4 שעדיין אופצייה מבחינתינו אך פחות אטרקטיבית(נהנו יותר בפולקסוגן).

אך כאן החלו ההפתעות:

אנו זקוקים לרכב עד גג אוקטובר ולכן הTSI ירדה בצער רב מהפרק שכן היא תוכל להגיע רק בדצמבר וזה מאוחר- אך אני ממליץ האוטו הוא אוטו מעולה.

כרגע בארץ יש רק ג'טה אחת לפי דיברי נציג המחירות ואחרות יגעו רק באמצע אוקטובר שזה גבולי- מה שהפריע לנו שכאשר רצינו הצעה אמיתית על הג'טה שהיא אחרונה ואין לנו שום יכולת ליבחור (צבע, איבזור, ריפוד וכו') ועל כן אנו מיתפשרים נציג המחירות לא זז מטר לקראתינו בשום דרך שהיא , לא בטרייד אין שאנו צריכים לבצע על האוטו שלנו, לא במחיר , לא בכלום ועל כן היתאכזבנו מאוד

אז מה עשינו?:roll:

נכנסנו לסיאט:-D

וכמו שאנחנו מדברים היא עומדת מולנו:

185 סוסים

27.5 קג"מ

6 הילוגים

איבזור מלא לגמרה

כן , כן זאת הלאו טורבו TFSI 2.0

נשארו רק כמה חתיכת ספורות בארץ לשנתון 2007 ועלכ ן יכולים לעשות לנו מחיר טוב בערך 160K

אנו נבצע נסיעת מבחן בימים הקרובים

מה דעתכם, לאיזה כיוון ללכת

אנחנו כבר ממש מבולבלים

תודה על תשומת הלב ומצטער על האורך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הי,

ניסיתי לפנות בה"פ לעומר R, לראות אם הוא יכול לראות אצלו על מחשב הזמנה פנויה/שהתבטלה? מניסיון - ישנה גמישות בנושאים האלה, משום שלפפעמים אנשים מחליפים צבע, או במטלים הזמנה.

אגב, מעודד אותי לשמוע שהן נחטפות, ה- TSI, הן באמת לחמניות חמות :-) ואני שמח שנהנית ממנה. אבל, אני לא שמעתי על "קושי והחנקות של האוטו ב5000 טור", מה גם שלא נתקלתי בזה אצלי (לא שאני מגיע לשם הרבה פעמים, אבל כשאני מגיע אין לו שום בעיה להמשיך). איפה שמעת על זה? מעניין אותי לדעת.

לגבי הסיאט - בהחלט מפתה. אמנם, שנת 2007 ודי מכוערת לטעמי (ממש מכוערת, להבדיל מהקודמת; גם מפנים - אבל זה עניין של טעם), אבל כנראה מאוד מהנה. אני מניח שתעדכן אותנו אחרי נסיעת המבחן האם היא גם נוחה. אני מניח שאתה מדבר על ה- DSG (כלומר "אוטומט")?

על כל פנים, כל בחירה מבין השלוש נראית לי מיוחדת ועדיפה על ה- B4.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תיבת הDSG מגיעה בלאוןFR אני מדבר על הלאון TFSI שמגיעה ידנית 6 הילוכים והיא ה"חלשה " מבין השניים

כמובן שב2008 כבר תגיע גם הקופרה

BENJ:

ROY:

פורסם

מה דעתך על אוקטביה קומבי RS TFSI?

אמנם מדובר בקפיצה במחיר, אך היא מסתמנת כאופציה מעניינת למשפחה הממהרת.

אפי.

קפיצה די גדולה.אבל במקומך גם אני הייתי הולך על האוקטביה.

פורסם

אישית הייתי מנסה בכל זאת להתגמש ולקחת את הרכב שאני באמת רוצה, במקרה שלך הגולף TSI.

גם ככה יקח לך זמן למכור את הרכב שלך, ואחרי זה מקסימום תשכיר אותו לחודש אחד..

האיבוד ערך של הלאון יהיה הרבה יותר דרסטי משל הגולף. קח את זה בחשבון.

אישית אהבתי את עיצוב הלאון מאוד כל עוד ראיתי אותה בתמונות.. ברגע שראיתי אותה על הכביש ועשיתי עליה נסיעת מבחן ירד לי ממנה לגמרי והיא ממש לא "עשתה לי את זה" יותר..

הפנים שלה שחור וקודר ולדעתי יש לה את אחד הדש-בורדים המכוערים שמגיעים היום במכוניות חדשות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראשית אני שוב חוזר על ההמלצה: פנה לעומר R. גם אלוף MDC וגם סימפטי :-)

שנית, זה באמת עניין של טעם אבל אני מצטרף לדעתו של Discover. זה לא רכב יפה, לא משנה כמה יתאמצו לצלם אותו באלף זוויות.

אני כמובן לא בא לדכא אותך, הרכב כנראה טיל בליסטי ומהנה לפי ביקורות שקראתי, אם כי נדמה שלי שקראתי גם ביקורת ב- 4car לפיה השלדה של ה- TFSI לא מחזיקה את כל הכוח (לא שה- TSI כן עושה זאת במצויינות). על כל פנים, האם ידני מתאים לאביך? עד עכשיו זו כלל לא היתה אופציה? רוצה לומר: עדיף לך לשים הזמנה על הרכב שאתה באמת רוצה (ג'טה, TSI, או כל דבר אחר) - זה עולה 2000 ש"ח וניתן לביטול אם אינני טועה, משום שאז אם מישהו מבטל או משנה צבע, אתה יכול לקבל אותה מוקדם משתכננת. המתנה לעוד נסיעת מבחן מבלי לעשות זאת, תדחה את מועד קבלת הרכב.

אתה יכול ללמוד מניסיוני לגבי ביטולים/הזמנות:

אני זוכר בימים שאני הזמנתי, היו חמש מכוניות במלאי (בשלושה צבעים - אני רציתי את הכחולה-גרפיט). ביום הראשון ירדה אחת (לא זוכר את הצבע), ביום השני ירדה עוד אחת אבל נוספה שחורה מהזמנה שבוטלה (רלבנטי אליך!). ביום השלישי השחורה נמכרה והחלטתי - חלאס, אני מזמין לפני שלא יישאר למסירה ואצטרך לחכות עד אוקטובר (המועד בו ידידנו Passat יקבל את שלו).

בכל מקרה, בהצלחה. כך או כך, אגב, זו משפחה לא רעה ואין ספק שתרגיש מיוחד ומוחמא מההשקעה של היצרן בך :-)

נ.ב.

"יגיעו באמצע אוקטובר" - תוודא שלא צריך עוד שבועיים אחרי זה כדי לשחרר את הרכב ולהכין אותו למסירה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אוקטביה, אוקטביה, אוקטביה. RS, כמובן. איזה אוטו מגניב.

ואם אין כסף לעניין הזה, אז הליאון. המנוע TFSI פשוט ממכר, ואין לי ספק שאם אהבת את הTSI, תאהב אותו הרבה יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון שעיצוב חיצוני הוא ענין של טעם ? אני למשל חושב שהליאון היא מכונית פשוט יפהפיה. אלא שכ"כ הרבה שאר רוח וטעם הושקעו בעיצוב החיצוני שלא נשאר כלום בשביל הפנים, שהוא פשוט עלוב. חבל שסיאט לא דבקו בשיטה שנהגה בליאון/טולדו הקודמות ולא "השאילו" את לוח השעונים של ה A3.

פורסם

דווקא אני לא מסכים

הפנים אדום וקרבי כזה ונקי מאוד אהבנו בלי שטויות ועדיין מכיל את כל מה שהאחרות נותנות

ביום א' נסיעת מבחן וחשוב ליזכור שהאוטו לאבא ככה שאם הוא יאהב היא תהיה מתחת לבית ואם לא זו תהיה הג'טה או הTSI וזה יקרה בימים הקרובים

אני יעדכן

BENJ:

ROY:

פורסם

אין ספק בכלל שהליאון נותנת תמורה מושלמת לכסף. יפיפיה, איכותית, חולקת כמעט את כל המכלולים עם פולקסווגן,חזקה, ובמחיר משתלם מאוד.... אה, וגם מיכל ינאי נוסעת על אחת כזאת... :lol: אחלה קנייה לטעמי.

פורסם

למיכל ינאי יש לאון טורבו?!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כפי שהסברתי לאבי את הלאון הוא יצטרך לרכוש מהלב ולא מהראש, יום ראשון נראה איזה מחיר נוכל לקבל ל הרכב משום שהוא מודל 2007 ולא 2008- 160K על הגירסה המאובזרת ביותר תהיה עסקה טובה, גם לטרייד אין יש קשר להחלטה וכמובן נסיעת המבחן שתכריע אם יש התאמה (אחרי הכל הרכב ידני ואבי לא חשב בכיוון).

את האמת כולי תקווה שהלאון תעמוד בחניה, מגיע לו משהו שונה וחזק...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...