Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי מה ההבדלים בין הפאסאט לגולף... מיקום או איכות אטימה?

בפאסאט המחשב מגיע בתוך קופסא מיוחדת זאת אומרת קופסאת פלסטיק אטומה (יש לה גומי במכסה) שאתה פותח אותה והמחשב יושב בפנים מוגן מכל פגע סביבתי....במצב כזה המחשב עצמו לא אטום ולכן אין בעיה שיפתחו ויסגרו אותו...

בגולף המחשב יושבת מתחת לגשר הפלסטיק של השמשה הקידמית (בין המגבים) הוא לא בתוך קופסא ולא בתוך שום דבר, הוא חשוף לחלוטין ללחום\רטיבות\חום\אבק ומה שרק תחשוב עליו, בגולף המחשב בא כאשר הבית שלו (הקופסאת מתכת של המחשב עצמו!) אטומה עם חומר, החבר'ה שפותחים כדי להחליף צ'יפ אוטמים אחרי זה עם דבק מיוחד (או סיליקון מעפן - תלוי ברמת המקצועיות) עכשיו נכון שיש כאלו שנוסעים בלי תקלות והכל טוב ויפה, אבל לי אישית לא בא בטוב לסמוך על אטימה של מישהו פה בארץ במחשב ששווה 12 אלף שקל חדש.....

ואחרי כל זה עוד לא נגענו בזה שאני מניח ששנינו מעדיפים שבחור יגש לרכב עם לפטופ וכבל ולא עם מלחם וקארטר !

פורסם

קופסא מן הסתכל אתה יכול להשיג מכל פרוקיה, איפה תשים אותה בתא המנוע ? לא מדובר בדבר קטן, ראית איפה נמצא המחשב בגולף ? המחשב בגולף נמצא בסנטימטר על סנטימטר בדיוק בגודל שלו, שהכבלים אין להם טיפונת של שארית וכדי לנתק את הקונקטורים צריך להכניס את היד ברווח....

בקיצור אין מצב להינדוסים שם זה המצב - פשוט להשאיר את העסק סגור ובמקום ולבצע החלפת תוכנה דרך שקע דיאגנוסטיקה, לא יודע מה הולך בE&A אבל פרילינג מבצע את זה בקלות כמעט לכל VAG משנים 99\00 ומעלה

עריכה - ככה זה יושב בפאסאט

ובגולף זה זרוק שם מתחת לפסטיק המסומן...חשוף לחלוטין כמו שרואים

VW-PASSAT-VR6-ENGINE.jpg

Engine.jpg

פורסם
בדיוק.

הכינוי צ'יפ נולד מזה שלכאורה פתחו את המחשב והחליפו את הצ'יפ.

עתיד, יש לך מושג אם אפשר להשיג קופסא אטומה מקורית של פאסאט ולשים בתוכה את מחשב הגולף?

אוייש נו באמת... :-D

פורסם

יצא למישהו בכלל להתקל במקרה שהלך המחשב בגלל ציפ שהרכיבו ידני?

אני אישית מכיר הרבה חברה שעשו ציפ על ידי פתיחה של המחשב,כי לפני כמה שנים לא היה דרך השקע,ואף פעם לא שמעתי שהלך המחשב למישהו.

אני יודע על 2-3 מקרים שאנשים שטפו תאוטו עם גרניק, ובגלל הלחץ מים החזק שהשפריצו על המחשב הלך שם המחשב בגלל הצופציק הקטן שנראה כמו ניקוז ללחות אוו משהו כזה, שיושב על המחשב ואז דרכו נכנס מים.

כמובן שאני מדבר על מחשב של האיביזות2001-2002.

פורסם

אני לא ארחיב בפרטים אבל היה מישהו מסויים עם איביזה שהרכיבו לו צ'יפ בסדנא מוכרת ולאחר כמה חודשים היתה לו תקלה שהוא הלך לעסק מתחרה לבדוק כל המחשב היה מלא בפנים בדברים לא רוציים והלך מחשב

אם תחפור טוב אתה תגיע למקרה, אגב באותו מיקרה סירבו לכסות על המחשב הזה אותה סדנא.....

לא רוצה להגיד שמות כי יתחילו פה קרבות עולם

פורסם
אני לא ארחיב בפרטים אבל היה מישהו מסויים עם איביזה שהרכיבו לו צ'יפ בסדנא מוכרת ולאחר כמה חודשים היתה לו תקלה שהוא הלך לעסק מתחרה לבדוק כל המחשב היה מלא בפנים בדברים לא רוציים והלך מחשב

אם תחפור טוב אתה תגיע למקרה, אגב באותו מיקרה סירבו לכסות על המחשב הזה אותה סדנא.....

לא רוצה להגיד שמות כי יתחילו פה קרבות עולם

מכיר את המקרה מקרוב וזה לא בדיוק כמו שסיפרת...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

איך אתה יודע על איזה מיקרה אני מדבר שאתה מסיק שאתה מכיר אותו וזה לא כמו שסיפרתי ?

בכל מקרה לא ניכנס לזה שוב - כי יתחילו לירות פה כדורים נותבים באוויר

פורסם

טוב, אני נועל, במיוחד לאור העובדה שיש 2 שרשורים זהים במקביל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...