Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

הרגע חזרתי הבייתה ושמתי לב למשהו מוזר:

החנייה נמצאת בעלייה קלה בין שני עמודים ולכן הכניסה עליה (ברוורס אגב) היא איטית יחסית.

מה שקרה הוא שבעת לחיצה קלילה על הגז שומעים מעין תקתוק שסתומים מוגבר (ויש תקתוק קל בד"כ).

ישר עלה לי לראש תושבות מנוע - האם הניחוש מוצלח?

מדובר על אלמרה אוטומטית משנת 99.

*אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי באופן כללי איך עולים על בעיה בתושבות מנוע וגיר, תודה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקתוק שסתומים (במידה ואכן מדובר בזה) איננו קשור לתושבות המנוע/גיר.

תושבות מנוע/גיר בלויות ייגרמו לתזוזה של המנוע בתא המנוע. ניתן בקלות לראות בעין - כשאר מישהו לוחץ על דושת הגז והשני מתבונן במנוע או בצורה יותר פשוטה - דחוף את המנוע/גיר בחוזקה ותראה עם יש תזוזה.

פורסם

אם אילו היו תושבות מנוע תאמין לי היית מרגיש את הרכב כמאין טרקטור רוטט,המנוע היה מרטיט לך בעמידה את האוטו והיו נישמעות מן דפיקות פח מאיזור תא המנוע.

תושבות גיר התסמין הראשוני זה כאשר אתה מכניס הילוך משחרר את הקלאץ ולוחץ על הגז ופתאום מרגיש מן מכות לאחר העברה ובתחילת הנסיעה של ההילוך הבא.

וכמו שכבר עופר ציין,כשהמנוע מונע ומכסה המנוע מורם ,אתה יכול להבחין בכך בעת פעולת המנוע.

זה בכללי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לזה שמעלי !

הבחור בשרשור מדבר על אלמרה אוטומטית ולא על ידנית,ברכב אוטומטי לתשומת ליבך אין קלאץ'.

תושבות גיר פגומות יכולות לגרום בגיר אוטומטי לקפיצה מסויימת בשילוב ההילוכים(לא דרסטי מידי) ולגבי תושבות מנוע בהילוך דרייב אתה תרגיש רעידות חזקות במקום ללא נפילות סל"ד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי ,לא שמתי לב שמדובר ברכב אוטומט,למרות שההשלכות הן לא כאילו שונות מאוטו לידני[מכות בעת העברת הילוכים].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה רבה על התגובות.

הועשרתי :).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס, תקפוץ ל"מוסך של תומר" (ההוא שנטש 6 צילינדר לטובת PRODRIVE), אתה כבר יודע איפה זה, נבדוק לך את התושבות :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...