Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

חבר שלי רכש את המגבר הבא,PYLE 4800

עשיתי חיפוש לא מצאתי בשום מקום את המגבר הזה.

רשום בקופסה שהוא מוציא 125 RMS ב4אום לא נשמע לי הגיוני,

אז אם מישהו מכיר את המגבר הזה והיה לו נסיון איתו אני ישמח אם תשתפו.

תודה מקס :)

פורסם
חיפוש היה עוזר לך פו מאוד בכללי על המגבר לא לגעת{זבל סיני}

למה ? ומי אמר לך שהוא זבל סיני ?

PYLE+LANZAR+BLITZ+LEGACY= מגברים ברמה מאוד (חוץ מסדרה גבוהה של לנזר) נמוכה. עדיף את הפולס אודיו כבר.

לא הגזמת ? פולס עדיף על פייל ולנזר ?!!! למה מה קרה ?

מה בדיוק כבר עשיתם מהמגברים של פייל ?

טוב נגד שיגעון של הפורום אי אפשר לעשות כלום , אז תמשיכו לחשוב שפייל זה זבל סיני והמגברים של בליץ ולגאסי הם בדיוק אותו דבר כמו פייל ולנזר . אין בעיות בכלל

ולגבי פותח השירשור אני לא מכיר את הדגם הספיציפי , אבל תיקח בחשבון שכול החברות מזייפות קצת , ואנני יודע אם הנתון שלך הוא RMS או משהו אחר , אז אם תיתן קישור לדגם הספצפי אוכל לומר לך בערך כמה WRMS אמיתיים הוא יתן .

מכול מקום לדעתי לפחות המגברים של פייל נותנים תמורה טובה מאוד למחיר .

בברכה יהודה

פורסם

אני לא יודע יהודה אני מדבר מיתוך ניסיון אם מגברים הללו בעבר אז אני רוצה לומר לך משהוא במחיר של המגבר הנ"ל הוא יכול להבי מגבר הרבה יוטר טוב כמו המק לדוגמה .

שלא נדבר אל יד שניה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

חיפוש עשיתי.

כמו שיהודה אומר יש שאומרים שזה זבל סיני ויש שאומרים ששווה את המחיר.

לא מצאתי את המגבר שקניתי לא באתר הבית שלהם ולא פה בחיפוש.

אם מישהו יכול להשיג לי לינק אני ישמח.

תודה מקס :)

פורסם
אני לא יודע יהודה אני מדבר מיתוך ניסיון אם מגברים הללו בעבר אז אני רוצה לומר לך משהוא במחיר של המגבר הנ"ל הוא יכול להבי מגבר הרבה יוטר טוב כמו המק לדוגמה .

שלא נדבר אל יד שניה.

לא קניתי את המגבר בארץ קניתי אותו בחול המחיר שלו 130 יורו.

לא יודע כמה יורו עכשיו, תעשה את החישוב ותגיד לי איזה מגבר יותר טוב אני יכול להביא במחיר הזה.

אני הגעתי ל750 שקל.

מקס :)

פורסם

תגיד יחיאל , השווית ראש בראש פייל עם הליטנינג , או שגם אתה חי משמועות בענף ? כי אומר לך את האמת , לי יש לנזר ואני מאוד מרוצה , ואני לא חושב שרקפורד/ליטנינג של היום יותר טובים מהם .(האמת היא שבמחירים האלו אתה לא יכול להצטיין אבל זה נושא אחר ). ומה שאתה אומר אתה סותר את מה שאני יודע , אז הייתי מאוד רוצה לדעת איך בדיוק הגעת לדיעה שלך

ושלא תבין זה לא נגד , זה פשוט רצון להבין למה הדיעה שלך היא כזו

נ.ב מה דעתך על המונו של פייל/לנזר ?

בברכה יהודה

פורסם
PYLE+LANZAR+BLITZ+LEGACY= מגברים ברמה מאוד (חוץ מסדרה גבוהה של לנזר) נמוכה. עדיף את הפולס אודיו כבר.

לא מסכים לגבי הקביעה .

ספציפית אני יכול להגיד לגבי לנזר.

לי בזמנו היה את ה vibe430 . להגיד שהוא מגבר ברמה מאוד נמוכה זה לא נכון. כמובן שיש מגברים טובים יותר אבל ביחס למחיר הוא עשה עבודה מצויינת. השתמשתי בו במגוון צורות , החל מהגברה של סאב עלום שם וקומפוננט של פירלס (פירלס נצרת) ומצד שני גם שימש להגברת הייבריד ואת הגנסיס אודיופיל. הוא עשה עבודה בהחלט טובה.

לגבי הצהרות , כמו שכולם אומרים , סביר להניח שהוא מוצהר יותר ממה שהוא. לדעתי לא בהרבה יותר. לא חסר כח למגבר.

כמובן שהכל ביחס למחיר. אבל לא מדובר בזבל.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...