Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מבצע פרויקט ב 205 Forever אשר ברשותי .

עד כה הרכב עבר החלפת מנוע למנוע ראלי דור 2 הכולל פורטינג, החלפת הגיר לגיר קצר של XSI , צמיגים 185/60/14 ובולמים וקפיצים של וויטק כולל הנמכת שן (ברור לי שהיה עדיף בהרבה לבצע את הפרויקט על GTI ולא על FOREVER 5 דלתות , אבל אני פשוט אוהב את הרכב הזה ).

לחץ האויר בצמיגים נבחר לאחר נסיונות רבים להיות 30 PSI מלפנים ו 32 PSI מאחור,כיוון שבלחצים אלה מתקבל הידוק הקו החד והנשלט ביותר עם עזיבת דוושת הגז. יש לציין כי בולמים וקפיצים של וויטק הינם בעלי אופי פעולה פרוגרסיבי.

הייתי רוצה לחדד את הדיוק בפניות בהפניית ההגה הראשונית .

שאלתי לכן היא איזה כיוון מתלים מומלץ מבחינת קמבר קסטר ו TOE ? האם הוספת סטרט עליון או מוט מייצב תסייע ? או שעדיף להרכיב סרן אחורי/קדמי של GTI ?

בנוסף ,מי שמכיר מקום מקצועי (באזור המרכז) שיוכל לבצע את כיוון המתלים אשמח לשמוע (כנל לגבי מחיר לכיוון ולחלקים שציינתי)

תודה לכל המקצוענים על זמנם.

מיכאל

פורסם

הכול טוב ויפה אבל איזה תת שילדה יש לך מקדימה ואיזה סרן יש לך מאחורה

סטרט יעיל בחיזוק הבית בולם אשר לפעמים בגלל הלחץ של הבולמים מתנפח,

תת היגוי בפניות הדוקות אבל בפניות רחבות מורגש הקשיחות של הפורנט והיגוי יותר מתקשר

שווה ביחס לתועלת שלו ,

קמבר אי אפשר לכוון בפיזו על יד כיוון פורנט אלה על יד הזמנת משולשים מיוחדים קיט עולה די יקר בעיקר בחו"ל משתמשים בו למכוניות לימי מסלול

שווה להשקיע את הכסף בסרן קדמי אחורי

חבל שהפרויקט נעשה על מנוע TU שכן התת שלדה של הGTI בנויה למנוע XU והיא יחסית קלה להשגה

שווה לבדוק את האופציה של שידרוג לתת שילדה של ראלי שהיא בעלת מנוע של TU

כולל שידרוג הסרן האחורי ל GTI

ואז אולי תגיע לרמה של GTI במצב טוב :wink:

חיה בסכנת הכחדה 205 GTI

פורסם

סטרט נועד להקטין פיתול בשלדה, בכדי לחזק בתי בולמים מספיק להרכיב עליהם טבעת מתכת, לא צריך גשר.

אפשר לכוון קאמבר אבל זה דורש לבצע שינויים במתלה ולא מומלץ לאף אחד בתור ניסוי, רק לבעלי ידע.

כנ"ל לגבי קסטר.

תת שילדה של ראלי זהה בדיוק לשל פוראבר.

מה שכן עדיף להתחיל עם תת שילדה של GTI, לפחות יהיו לך משולשים ולא זרועות פרונט מעפנות.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שאלתי לכן היא איזה כיוון מתלים מומלץ מבחינת קמבר קסטר ו TOE ?

הכיוון היחיד שאתה יכול לעשות ב205 הוא כיוון שפור (TOE)

פורסם

אני יודע שזה לא נושא ההודעה שלך, אבל בא לך לפרט קצת יותר על החלפת המנוע שביצעת?

איפה, כמה קשה זה היה, מה בדיוק הוחלף (מנוע קומפלט או רק ראש ומערכת הזרקה) ואיך הביצועים לאחר ההחלפה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סטרט נועד להקטין פיתול בשלדה, בכדי לחזק בתי בולמים מספיק להרכיב עליהם טבעת מתכת, לא צריך גשר.

אפשר לכוון קאמבר אבל זה דורש לבצע שינויים במתלה ולא מומלץ לאף אחד בתור ניסוי, רק לבעלי ידע.

כנ"ל לגבי קסטר.

תת שילדה של ראלי זהה בדיוק לשל פוראבר.

מה שכן עדיף להתחיל עם תת שילדה של GTI, לפחות יהיו לך משולשים ולא זרועות פרונט מעפנות.

בהצלחה.

לא מדוייק ארנון.

תת השלדה של הראלי זהה לתת השלדה של הGTI,רק שהוא בנוי ל TU.

גם המשולשים של הראלי זהים ל GTI.

פוראבר זה דרעק8)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תודה לכל העונים.

לגבי החלפות הסרנים לסרנים של GTI אני מניח שמחיר העבודה מגיע כמעט למחיר החלקים (אם לא יותר) . מישהו יכול להעריך באיזה סכומים מדובר. השאלה אם אין דרך פשוטה וזולה יותר לקבל שיפור (גם אם פחות) ,למשל ע"י מוצרי האפטר מרקט למיניהם ?

• תוכן חדש...