Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות של קאיה ספיה 95-96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם אני מחפש רכב גג ב15000 ש"ח והדבר שהכי חשוב לי הוא האמינות של הרכב מי תגובות של כמה נשים הבנתי שקאיה ספיה נותנת תמורה מצויינת לכספיה ואם היא במצב טוב אז היא לא עשה בעיות,חוץ מי זה אל איזה רכב הייתם ממליציםכש בראש או בראשונה עומד הקריטריון של האמינות,תודה רבה והליתראות

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אמינות = רכב יפני או גרמני לחלופין רכב אחר הכל תלויי כיצד שמרו על האוטו גם אם הוא מיוצר בבנגלדש :-P

פורסם

תראה לאמא שלי יש קאיה ספייה ליאו שנת 98.. והיא קנתה אותה בשנת 98 !

האוטו אצלה מאז כבר כמעט 10 שנים היא עשתה 215,000 ק"מ וחוץ מהטיפולים הרגילים וטיימינג היא בחיים לא נכנסה למוסך !!! האוטו אמין ולא שותה הרבה דלק ( יחסי ) . אצלה זה ה1500 אוטומט . הוא ממש נוח ומדי מרווח אבל יש לו כמה בעיות הפלסטיקה מבפנים מתפרקת יותר מהר מהממשלות שלנו והיא מאוד מאוד עגלה !!!!!!!!!!

לה זה לא חשוב שהיא עגלה היא מבסוטה ממנה . לפי דעתי חרא אוטו מכוער ועגלה אבל הוא מאוד אמין ונוח וזה מה שחושב לאמא שלי.

פורסם

הקייה ספייה עשתה שימוש במיכללים של מזדה.

מנועה הוא הקטנה של מנוע ה 1.6 של ה 323,רק בלי 16 שסתומים,הגיר בעל פיקוד מכני ושאר המיכללים פשוטים יחסית.

נקודת התורפה העיקרית שלה נוגעת לגימור הקלוקל בתא הנוסעים.

סה"כ מכונית אמינה למדי,בתנאי כמובן שלא סבלה הזנחה מיתמשכת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כמעט לכל המכוניות העלו הדשבורד התעוות מהשמש, משטח הפלסטיק שמתחת לשמשה הקידמית נתלש מהמקום ועלה למעלה,

לא יודע איך מתקנים את זה ושימו לב, שלרוב המכוניות האלו שמו "פרווה" על הדשבורד, שהתפוצץ.

• תוכן חדש...