Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לאחר שחרור מהצבא וסיום עבודה מועדפת אני חושב לטוס לעבוד באירופה לתקופה של שנה + -

מבקש את המלצות החברים שהתנסו בחוויה ועוד כמה טיפים כמו ממה להיזהר איפה הכי מומלץ

חשוב לציין שאני מחזיק בדרכון אירופאי +ת.ז אירופאית במה זה יכול לעזור לי [סליחה על הבורות אבל אני לא מבין בזה כלום]

ועוד דבר אני לא מעוניין לעבוד בעגלות ים המלח וכול מה שקשור בתחום הזה

תודה לכול העוזרים \עונים והמשך שבת שלום לכם

הכול יהיה בסדר

פורסם

תחפש, יש שירשור שלם שבו כתבתי על העבודה שהייתי באנגליה, כולל המון טיפים והסברים על מה בדיוק הולך שם.

בכלליות , עצם זה שיש לך דרכון אירופאי שם אותך הרבה מעל כל השאר. יש לך אישור לעבוד חוקי ! יתייחסו אליך אחרת.

אני ממליץ לך אם כך, לחפש עבודה באיזור אנגליה (רצוי בלונדון !)

פורסם

לא יודע עד כמה זה יהיה רלוונטי אליך כי אמרת שאתה לא מעוניין לעבוד בצעצועים או מוצרי ים המלח..

אבל ..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1290848&postcount=7

בכל אופן, אני ממליץ לך לקחת איזה כמה אלפים (לפחות 8-10) לקנות כ. טיסה לאנגליה , קצת לטייל באיזור גולדרס גרין (האיזור היהודי והעברי של לונדון), ולחפש לך עבודה .. עצם זה שיש לך דרכון אירופאי אומר שכל מה שרשום בשירשור לא תקף אליך מבחינת הכניסה לאנגליה כי .. אתה אנגלי לכל דבר :) , מותר לך לעבוד , מותר לך לפתוח חשבון בנק - בקיצור אתה יכול לעשות ה-כ-ל.

דרכון אירופאי פותח בפניך את כל הדלתות.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...