Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כחודש וחצי בערך פתחתי פה שירשור על בעיות סל"ד ברכב תזכורת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162227

הרכב הוא אלמרה 2001 מנוע 1600 גיר אוטומט

אוקי אז בהמשך לבעיה , החלק שהוחלף הוא החלק שאחרי על הסל"ד אותו חלק יושב במצערת של הרכב עד לכאן הכל בסדר , לאחר הרכבת החלק במוסך ניסו להניע את הרכב הוא אומנם הניע אבל הטורים במצב סרק עבדו על 1500-2000 סל"ד !

חיברו את הרכב למחשב וניסו לכוון טורים במשך כמה פעמים כל פעם זה נכשל מחדש והטורים לא התייצבו , פירקו את המחשב רכב על מנת לבדוק אותו , שפירקו אותו טענו שנשרף שם איזה רכיב שאחרי על הטורים במחשב לא הייתה לנו ברירה רק לשלוח את המחשב לשיפוץ או לקנות אחד מפירוק , האפשרות הפחות סבירה היא כמובן לקנות מחשב חדש בחברה (עלות של 11 אלף ש"ח )

אנחנו בחרנו באפשרות למחשב מפירוק , הרכב ישב כמעט שבועיים במוסך עד שסידרו הכל והגיע המחשב מפירוק בהתחלה הכל הייה ניראה בסדר לכאורה אך לא חלפו כמה ימים ובעיות חדשות צצו להן רוב הבעיות הן בעיקר בעיות בגיר בעיות שלא היו לפני המחשב החדש

הרכב מעביר הילוכים במכה חזקה זאת אומרת שכל העברת הילוך מטלטלת את הרכב וממש מרגישים בעיטה חזקה , בדומה לגיר ידני שבזמן העברת הילוך זורקים את הקלא'ץ מה שהופך את כל הנסיעה ללא נעימה בכלל.

לפעמים זה מרגיש כאילו הרכב יוצא מהילוך לבד זאת אומרת אני לוחץ על הגז בזמן נסיעה וזה מרגיש כאילו לוחצים גז בניוטרל ולאחר שניה או שתיים בערך מרגישים מכה וההילוך משתלב .

התיבת הילוכים מתבלבלת הרבה בהעברות הילוכים , לא תמיד היא מוכנה לקיק דאון (מאוד מסוכן בזמן עקיפה), לאחר 4 אלף סל"ד בערך הרעש שהמנוע עושה יכול לשגע פילים אני לא יודע אם זה קשור לתיבת הילוכים אבל הרעש פשוט מחריש אוזנים ונידמה שעוד שניה עפה איזה בוכנה באויר :?.

זה עיקר הבעיות , כולן אחרי החלפת המחשב הזה מפירוק אני לא מדבר על זה שגם הדיבורית של הרכב לא מגיבה יותר באוטו ועוד כל מיני בעיות קטנות כאלה וכמו שצייניתי הרכב הייה נוסע טוב מאוד לפני ההחלפת מחשב כל הבעיה הייתי טורים קצת לא יציבים והרכב רעד בסרק.

הרכב הוא של ההורים הם כבר דיי נואשים מהמצב הזה , המוסך שאחנו מטפלים הוא מוסך מורשה ניסאן וכל הטיפולים נעשים דרכם . אני חייב לציין משהו בזמנו שהייתי במוסך והעובד שלהם ניסה לפרק את המחשב רכב הקודם הוא לא מצא אותו בהתחלה וניתק את המחשב גיר ועוד כל מיני דברים שם עד שהוא מצא את המחשב רכב , בכל מיקרה זה ניראה לי ממש חוסר מיקצועיות המוסך הזה.

השאלה העיקרית שלי היא האם כל הבעיות שציינתי יכולות לנבוע מהחלפת מחשב רכב בהתחשב בזה שרוב הבעיות הן עם הגיר .

תודה מראש !

פורסם

מהיכן אתם בארץ?. יש בין חברי פורום זה כמה מקצוענים בתחום מערכות נהול מנוע ממוחשבות ומידע גם על אחרים שאולי הם יוכלו לפתור הבעיה ע"י בדיקות מדויקות וקריאת נתונים אמיתית וניתוח לוגי של הממצאים והאפשרויות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אנחנו מאיזור הצפון , יותר נכון מאיזור טבריה \ עפולה יש לך מישהו להמליץ רפי?

NISSAN כן יום ראשון אנחנו מתכננים לקחת חזרה את הרכב למוסך הבעיה היא מאז שהרכב נכנס אליהם בגלל בעית טורים קטנה ואז התחילו כל הבעיות הגדולות , לפני זה הכל הייה עובד פיקס.

פורסם

בטח שאם במוסך התעסקו עם מחשב הרכב,וזה בחוסר מקצועיות,יכול מאוד להיות שהתקלה נובעת מהרשלנות,

יש גם אפשרות שלא,וזה מקריות,תחזיר למוסך את הרכב כמו שכבר ציינו :idea:

פורסם

א. אני מופתע שיש לך בעיות עם הניסאן (אחרי כמה שנים טובות עם ניסאן).

ב. באיזה מוסך טיפלת בה את הטיפול שהחיל את כל הבעיות? קרה גם לי מקרה דומה, הכנסתי את האוטו למוסך מורשה, והם סידרו את זה תוך כמה ימים. (אכן היתה בעיה במחשב והיה צורך להחליף בו איזה שבב, והם החליפו במקורי, המחיר ד"א - שחטו אותי, אבל לא נורא, העיקר שהרכב היה טוב...)

ג. תביא להם את האוטו, תגיד להם שזו אחריותם, ולפני שיפתחו את הפה, לך משם, ואל תתן להם לדבר עד שיתקנו את הבעיות.

ד. לא יעזור? גש לאיגוד המוסכים ותגיש תלונה.

פורסם
אנחנו מאיזור הצפון , יותר נכון מאיזור טבריה \ עפולה יש לך מישהו להמליץ רפי?

NISSAN כן יום ראשון אנחנו מתכננים לקחת חזרה את הרכב למוסך הבעיה היא מאז שהרכב נכנס אליהם בגלל בעית טורים קטנה ואז התחילו כל הבעיות הגדולות , לפני זה הכל הייה עובד פיקס.

אני מקווה שלא החליפו לך מחשב ב'אוטוסטארט' בטבריה... :evil:

פורסם
אני מקווה שלא החליפו לך מחשב ב'אוטוסטארט' בטבריה... :evil:

איך אתה יודע שהחליפו לי שם מחשב? :shock:

אתה יודע משהו על המוסך הזה שאני לא יודע?

פורסם
תחושת הבטן שלי היא שלא תשמח לשמוע מה שיש למתן לומר..

גם ההרגשה שלי שמתן שומר בחובו סוד אפל על אוטוסטרט... מציע לך לפנות אליו בפרטי שייתן לך טלפון שתוכלו לדסקס על המוסך הנ"ל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכיבו לך מחשב הזרקה לא מתאים שלא מדבר באותו הפרוטוקול או מעביר נתונים שגויים למחשב הגיר. יש שינויים בין המחשבים של האלמרות פרפקט במהלך השנים ולא כל המחשבי הזרקה אותו הדבר! בתקלות של מנוע צעדים ששורף את המחשב הזרקה ניתן לתקן אותו וזה מה שבדר"כ עושים, כי להשיג את המחשב הספציפי שמתאים לרכב במדויק מאוד קשה להשיג.

• תוכן חדש...