Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הטורבו עצמו יש לי 4 צינורות.

לפי מה שהבנתי 2 כניסה ויציאה של שמן ו 2 כניסה ויציאה של מיים .

האם נכון הדבר ?

איך אפשר לדעת איזה צינור הולך לאן?

תודה לעזרום רז...

(בקרוב הברבו הראשונה בארץ עם שבלול )

פורסם

מה זה ברבו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• ספונסר פורום
פורסם

א,זו לא תהייה הבראבו הראשונה בארץ עם שבלול,את הראשונה אני כבר הרכבתי לפני שנתיים8)

אורן בן סימון

פורסם

המדפסת החליטה שלא בא לה ליקרוא את הכרטיס של המצלמה לכן אני לא מצליח לעלות תמונות.

טורבו שקיבלתי השבוע מחבר (לא בידיוק חבר אלה אחד הלקוחות של החנות שלנו) ולא הישן של הפונטו GT עם החופש.

הטורבו חדש חדש עבד פחות מיחודש, עם זה קיבלתי אינטרקולר די גדול (בערך 50 על 35 סמ ) ועוד כמה צינורות נרוסטה כולל זוויות.

אני אמור לקבל גם מזרקים של VOLVO 5-T עם הספק של 335 CC .

יש לי בעבודה סטם מיברזל שאמור להיות עמיד יותר ללחצים.

חסר::cry: פורק, מחשב ניהול מנוע +ציפ, ווסת לחץ דלק, צינורות גדישה +סיליקונים לחיבורים (והמזרקים שעדין לא קיבלתי)

צריך לעשות התאמה לסעפת פליטה (אין צורך בבניה מחודשת של סעפת פליטה)

שעונים יש כבר ברכב: לחץ שמן,אייר פיול.

חסר בוסט ואיגיטי .

חבר נוסע לחול והבטיח להביא לי קפיצי הנמכה.

הרכב עצמו כרגע בפחחות וצבע חדש כל הרכב, נימאס מיכול המכות הקטנות והסריטות והגג מתחיל לידהות.

אני יעלה תמונות בקרוב עם המשך הפרוייקט.

אני מקווה לעשות לבד בישביל לחסוך עוד כמה שקלים.

או שניתן ליואב :lol:במיקרה שאני יתקע.

אם שחכתי משהוא או שלמישהוא יש להוסיף אשמח לישמוע.

עכשיו נחזור לנושא העיקרי איך אני יודע כול צינור לאן הולך לשמן או למיים.

כול הטורבינות שקיימות מקבלות צינור לשמן וחזרה לקרטר ויש כאלה שמקוררים על מיים.

מי שמבין בעיניין לא צריך תמונה.

אשמח לעזרה רז...

• תוכן חדש...