Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עתיד - כל הכבוד על היוזמה. וההסברים.

אבל . לא צריך לפגוע באחרים.

אנו נימצאים כאן בפורום ללמוד ולשתף פעולה.

והמידע שלך היה מעניין - כל הכבוד. אני קראתי ונהנתי.

תודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מה אתה בכלל משווה?

קנית חלק חליפי שאין לדעת מה האמינות שלו או לחילופין קנית חלק גנוב.

איך אתה יכול לבוא ולהגיד קניתי רכיב גנוב והתקנתי אותו לבד ולכן צמפיון יקרנים?

לא מבין מה אתה רוצה בדיוק...

הוא קנה חלק שהוסרה ממנו תוית כלשהי, זה לא מחייב שהוא גנוב.

אני קניתי לפני שנה בדיוק חיישן למדה של "בוש" (מקורי !), 3 חוטים, מ"כל חלק 2000" בתל אביב, חדש עם אחריות, ב 276 שח כולל מעמ !

גם בחלק שקניתי הסירו תווית כלשהיא ע"י טישטוש בחריטה. זה לא הופך את זה לגנוב ב-כ-ל-ל.

כמו שעתיד הסביר, זה מגיע בשקית עם 3 או 4 "נועלים" (כמו שעתיד הגדיר אותם) - בהתאם למספר החוטים בחיישן - ובא לציון גואל.

לא רואה שום סיבה הגיונית לומר שהוא קנה חלק גנוב או עשה מעשה לא נכון.

...ובאותו עניין: כבר החלפתי ע-ש-ר-ו-ת חיישנים כאלה (206\306\307\C5 וכד') באותה הדרך עם 0 תקלות בחיבורים או בחיישנים. אני מהמר הימור בטוח שגם אצל עתיד לא תהיה שום בעיה.

בעניין ההרכבה (לא יודע איך זה בגולף, אבל מניסיון שלי...) לא תמיד צריך לפרק את כל המגן חום, מספיק שיש גישה של 20 ס"מ לחיווט (בלי לגעת במגן חום), אין בעיה לבצע את החיבור בנקודה הזו ולבודד אותה היטב.

אגב, את החוטים הללו לא מלחימים גם בגלל שמדובר בחום מאוד מאוד גבוה וגם בגלל שברוב המקרים החוט עשוי פלדה ולא ניתן להלחים עליו (הבדיל לא נתפס).

להבא צרף תמונות יא עצלן ;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קיבלתי ליפט ל30 דקות כולי הייתי בלחץ נראה לך שאני אתחיל לצלם ? :)

בקשר למגן חום, לא צריך לפרק אותו אבל כל העסק מתנהל "מאחוריו" ולכן על הריצפה עם בוקים זה לא כלכך זמין\נגיש\נוח\(יתכן)אפשרי

פורסם

עתיד,

כל הכבוד על ההסבר המפורט והיוזמה לתקן את התקלה בעצמך!

אני מבין כי לפני התיקון לא נדלקת נורת ניהול מנוע.

האם יש הסבר לכך?

אמנם קיים Tolerance לגימגומים של חיישן כזה או אחר, אך האם הוא רחב עדי כדי כך?

מסקרן לדעת.

ושוב, כל הכבוד.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

צודק מאה אחוז, נקודה מאוד נכונה !, מיילא שהחיישן לא עבד בטווחים הנכונים אני עוד מוכן לקבל שהמחשב מוכן "להחליק" את זה, אבל ברגע שהמחשב מקבל :

Fault Found:

16518 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: No Activity

P0134 - 35-10 - - - Intermittent

זה אומר ממש נתק בחיישן, ודעתי האישית שהמחשב היה צריך מייד להדליק "צ'ק אנג'יין"

אבל הוא לא עשה את זה....אגב, נורת הצ'ק אנג'יין עובדת תקין (בגלל שזה סיקרן אותי בדיוק כמו אותך, שלפתי את הקונקטור של הMAF סנסור וזה מיד הדליק את הצ'ק אנג'יין, כמובן מלווה בקוד תקלה מתאים במחשב...)

כנראה שהיצרן החליט שחשיבות הלאמבדה לא כזאת רצינית שצריך להדליק נורת תקלה, מעניין לנסות לנתק את הקונקטור של הלמבדה בכלל ולראות אם זה ידליק מנורה

פורסם

שלילי - בשלושה שבועות האחרונים התקלה אופסה מספר פעמים וכל פעם לקחת לה בין יום לשלושה ימים לחזור, מה שקורה זה שהחיישן היה עובד בצורה לא תקינה ואז באופן רנדומלי פתאום הסיגנל מתנתק לחלוטין, ולאחר כמה שניות\עשרות שניות הוא פתאום חוזר לרצד אבל שוב כמו קודם...בנתונים שלא עומדים בטווח התקין

פורסם

מעניין לקרוא. תודה.

כמעט כל עבודה שעושים לבד עולה פחות ומהנה הרבה יותר. הבעיה מתחילה שלא יודעים מה עושים, ואז זה עלול לעלות ביוקר.

וכמו שאמרו - פעם הבאה תמונות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חבילות כאלה קטנות עוברות,בדרך כלל, בלי שהמכס יכנס לתמונה

גם אם בטעות ייכנס לתמונה, עדיין משתלם להזמין כמה חבילות כאלה בהנחה שחלק מהן הולכות לאיבוד במכס, מאשר לקנות במחירים של הארץ.

אני אישית הייתי משקיע עוד קצת וקונה את החלק קומפלט, אבל בלי קשר לזה : כל הכבוד על היוזמה .

בתור אחד שעקב אחרי השרשור שפתחת בפורום VAG-CLUB לפני מספר שבועות, חיכיתי לשמוע מה התוצאות , ואני שמח שה"ניסוי" הצליח.

עכשיו נותר לראות איך זה יעבוד לאורך זמן.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבחינה זאת אין בעיה מדובר בחלק חדש של בוש אין שום סיבה ביקום שהוא לא יעבוד פיקס לאורך זמן כמו חיישן מקורי רגיל, כל ה"ניסוי" פה היה הזמנה של חיישן ללא מק"ט והחוסר וודאות אם זה יעבוד הלכה למעשה או לא (מבחינת התאמה לרכב)

• ספונסר פורום
פורסם

רק תיקון קטן ,החיישן שצירפת את תמונתו שהוא כיביכול המקורי שעולה 300 שח,

אז זה לא מקורי וזה לא אחד לאחד כמו שתקבל פה בצמפיון ,מקורי זה רק חלק

שמגיע באריזה של היצרן ויש עליו סמל של פולקסווגן.

זה גם לא בוש מקורי,כי זה לא מגיע באריזה של בוש אלא בשקית שקופה ללא אבא ואמא

אני בטוח שהחיישנים האלה בסדר (עודפים ,סוג ב וכו )אבל שוב בסיס ההשואה שלך

הוא לא נכון.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כנראה שהיצרן החליט שחשיבות הלאמבדה לא כזאת רצינית שצריך להדליק נורת תקלה, מעניין לנסות לנתק את הקונקטור של הלמבדה בכלל ולראות אם זה ידליק מנורה

האמת שזה הרבה תלוי ביצרן וסוג מערכת ההזרקה - אך ללא ספק ה"כיוון הכללי" מרמז שככל שהשנים עוברות ותיקני זיהום האויר מחמירים, כל "פיפס" קטן מקפיץ נורת CHECK ENGINE.

בדיוק כמו בדוגמא שלך, אצלי למשל אתה יכול לנתק לחלוטין את החיישן למדה והנורת CHECK ENGINE לא תידלק גם יומיים. פשוט כי היצרן הגדיר, דאז, מספר "מחזורים" של חיישן דפוק עד שהנורה נדלקת. א-ב-ל אם תנתק חיישן MAF או TPS או חיישן נקישות - ברגע שתניע את הרכב נורת ה CHECK ENGINE תידלק\תהבהב בלי לחשוב פעמיים.

בכל המכוניות החדישות של השנים האחרונות, כולל מכוניות ישנות יותר (של PSA לצורך העניין), כל ניתוק הכי קטן בחיישן למדה מדליק נורת הזרקה (אפילו ב 306 ישנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...