Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206, פגיעת גחון (שאסי?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול חזרתי מטיול בכינרת. כל מי שהיה שם בחופים הלא מוסדרים, יודע שהדרכים נוטות להיות בעייתיות במידה ואינך נוהג בג'יפ.

לצערי נקלעתי לסיטואציה מסויימת בעת ירידה מכביש לדרך עפר, שאילצה אותי לרדת מהכביש מהר ובמקום לא מתאים. למעשה צללתי מכביש אספלט גבוה (25 ס"מ בקירוב) עם שני הגלגלים הקדמיים, וכמובן ששמעתי בום מאיים עם נחיתת שני הגלגלים הקדמיים. אספלט הוא חומר רך יחסית, ובכל לזאת - בדיקה לאחר המעשה הראתה שפשופים בשני הצדדים של הגחון מאחורי הגלגלים הקדמיים (יתכן בכיסוי הזפת). כמו כן ראיתי בקורות הצד (באיזור בו ממקמים את המגבה) עיוותים מסויימים שאיני יודע אם לשייך אותם למקרה. מבדיקה שעשיתי, ברוב המכוניות ברחוב שלי יש באיזור הזה של הקורה איזשהו סוג של פיתול (יתכן שזהו החיזוק עבור המגבה?). הפיתול העדין הזה נראה בשני הצדדים, ואינו סימטרי לחלוטין בין שני צידי המכונית, מה שמקשה עלי לקבוע אם מדובר בעיוות באשמתי או שמא מדובר בפיתול גס ומכוון שמתבצע בעת ייצור קורת הפלדה.

האם לדעתכם מדובר בנזק לשילדה?

נ.ב. יש לי מחר טסט להעביר. יש סיבה לדאגה?

פורסם

תמונות היו עוזרות.

לדעתי שיפשפת את הגחון. אני לא יכול להגיד לך מעבר לזה.

בעיקרון, להבא, תשתדל לנסוע יותר בזהירות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

גש לפחח טוב שיתקן לך את שיכבת הזפת שבתחתית הרכב.

השיפשוף איננו מהווה לדעתי (בלי לראות את הנזק) מקור לדאגה, אולם אם לא תתקן אותו במהירות תתפתח שם חלודה ואז זה יהיה סיפור חדש לגמרי.

לדעתי לא מדובר בתיקון יקר ופחח טוב יחזיר את המצב לקדמותו בלי שישאר שום סימן לכך.

• תוכן חדש...