Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כהמשך ישיר לשירשור הנוכחי ולהסקת מסקנות, מצ"ב קישור בפורום הכללי לפירסום פומבי על גוף חדש שיפעל מעתה ואילך להגנה על תקנות האספנות ותרבות האיסוף המוטורית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174552

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 286
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי עומד מאחורי אותו גוף עלום ומי מבטיח כי שני גופים (או יותר, אני כבר לא עוקב אחרי כל המועדונים שקמים להם חדשות לערבים) לא ידברו בקולות שונים מה שיגרום למשרד התחבורה להקשיח את החוקים רק כדי שירדו לו מהאוזן?

פורסם
מי עומד מאחורי אותו גוף עלום ומי מבטיח כי שני גופים (או יותר, אני כבר לא עוקב אחרי כל המועדונים שקמים להם חדשות לערבים) לא ידברו בקולות שונים מה שיגרום למשרד התחבורה להקשיח את החוקים רק כדי שירדו לו מהאוזן?

לא מדובר בגוף עלום - והעומדים בראשו הם מבין המגיבים בשרשור הנוכחי, משמע אנכי, אירית, זאב ועוד, משמע, הקולות שבמשך שנים טענו/טוענים למעשים הפוגעים בתחביב ואשר יש גורמים הפועלים להסתירם.

לעניין הקולות השונים, יש לנו מטרות ברורות, והמטרה הראשונית היא להגן על התקנות הקיימות ולא לשנותן לרעה. בכל מקרה נודיע על שנעשה בעניין זה בקרוב.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

גוף עלום אתה כותב ? זה אותו גוף "עלום" שמקרב חבריו יצאו האנשים אשר עצרו את ההליך המזויע לפני מספר שנים. אבל יש מספר חברי הנהלה שעד היום עדיין מריעים לעצמם, וחושבים בטעות שהם אחראים לעצירת ההליך, כאשר באופן מעשי הם רק נרדמו בשמירה.

מה שמפליא, איך בהתנהלות כזו לא הוקם גוף דומה מזמן ? - זאב

zeev

פורסם

למה שלא נקרא לילד בשמו, מי שהציל את מועדון החמש הוא יורם בינור מעבר להיותו אספן אופנועים קלאסיים ואספנות מנהל מוסך אופנועים, מכונאי, בעל תעודת אומן וכמובן כתב בכיר בחדשות ערוץ 2 לעניני ערבים, יורם "הפירחח" ישר כח

אירית

פורסם

אמת, מכה על חטא להבדיל , שמוליק שותף שווה,תודה על התיקון

אירית

פורסם

המטרה אינה לפגוע במועדון החמש. אם החברים וההנהלה יתעשתו, אין סיבה שהוא יפגע מהתפתחות האירועים.

לטעמי אפשר לראות בIVC מעין כלב שמירה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק חבל על כל אלה שעזבו בגלל הפרשה המגעילה הזו... וגם חבל שיש לנו פרשות כאלו במדינה שלנו, והלא זה לא רק באינטרנט...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אמנם אני לא חלק מהחברים עדיין, אבל למרות זאת ולאור תגובותיי ושאלותיי בשרשור זה, אני מניח שקיבלתי את התשובה לשאלתי העיקרית;

.....במדינה שלנו אנחנו די טובים בלמצוא את החסרונות שיש (בכולנו) ולהתלונן, אבל מזמן לא ראיתי קבוצה רצינית שבאמת מעבירה את הבעיות למסלול של עשייה ותיקון, אולי מפה יגיע השינוי?

לכן לא נותר לי לברך קבוצה זו שקמה והחליטה לעשות מעשה. שתהיה לכם דרך צלחה בכל מעשיכם, אני מקווה שאכן תוכלו לשמור על מטרות המועדון ועל התנהלותו ללא השפעת פוליטיקה מיותרת.

מי ייתן ופנייה זו למסלול של עשייה תשמש דוגמה לעם ישראל כולו.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לא חבל, אם לא היתה הפרשה הזו היה צץ משהו אחר, הנהלה אשר לא השכילה לראות מה שהתרחש, ואפילו לא את מה שמתרחש כעת, מנסים להשפיע על אנשים בחדרי חדרים, בדיוק כמו שנהגו בפרשה הנידונה בשרשור זה, הכל בהסתר, וכועסים כמו ילדים אשר לקחו מהם את הסוכריה, גועל נפש של התנהלות.

ועוד דבר, מישהו ראה או שמע על תגובה ענינית כל שהיא ממי מחברי ההנהלה ? נראה שהם לא מגיבים לסתם אנשים, השחצנות במיטבה.

כל מי שעזב עשה זאת כדי לא להיות חבר בכזה גוף, לי אין ספק, מי שעזב לא מצטער או חוזר בו. - זאב

zeev

פורסם

נו באמת זאב, התכוונתי לפרט, אבל הנהלת מועדון החמש, לחוצה, יש להם ענינים...ואני אפרט בזמן המתאים לי

אירית

• תוכן חדש...