Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון קטן ממקלארן-מרצדס

רון דניס אומר שאין שום סיבה שהמילטון לא יהיה כשיר מחר אבל יחכו עד הבוקר ואז תצא הודעה מסודרת.

התקלה נובעת כנראה מפטיש האויר שנועל את הגלגל הימני ובעיה זהה התגלתה גם אצל פרננדו אלונסו שמיד עם התאונה של אלונסו נכנס לפיטס והוברר כי גם אצלו הגלגל הקדמי ימני לא היה מחוזק טוב.

לגבי התאונה של המילטון.

מלבד זה שהוכיחה את הבטיחות של מכונית הפורמולה-1 המודרנית היא אכן הלחץ הראשון שמופעל על לואיס המילטון שלא בשליטתו ולכן מחר, באם יתחרה, הוא יעמוד למבחן כיצד זה השפיע עליו.

בואו נחשוב לרגע יחד - הרי גם אם מחר המילטון יתן "חרא" של מרוץ אז מה ? נוכל לבוא אליו בטענות ? נגיד שהוא אנושי ?

אז מה ? זה לא יגרע ממנו כהוא זה לכאן או לכאן.

מה שבאמת צריך לבחון את המילטון זה הזינוק מהמקום העשירי עם הבעייתיות שקשורה לכך בלזנק מאמצע הגריד כשעשרה משוגעים עושים זאת לפנייך ועוד עשרה מאחורייך ולכולם מטרה אחת - לנתח את המרוץ בפנייה הראשונה.

אין ספק בכלל שהמכונית של המילטון תהיה מהירה יותר אבל השאלה היא כיצד ישרוד את הפנייה הראשונה ומשם כיצד ימשיך הלאה.

בשנה שעברה זכינו, אחי ואני, לראות את המילטון בסדרת ה-GP2 בגראן-פרי ההונגרי.

כאשר הוא יצא למקצה הזמנים, על מסלול רטוב, בהקפת החימום הוא הסתבסב ועף החוצה עם מנוע כבוי ממש מתחתנו, מה שאמר, מלבד זה שזכינו לצלם אותו מקרוב, זה שהוא יזנק מסוף הגריד וזה לא פורמולה-1, ב-GP2 כל המכוניות זהות.

להמילטון זה ממש לא הפריע ובספרינט הוא הצליח לסיים במקום התשיעי או עשירי לאחר אין ספור עקיפות , הוא ללא ספק היה הכי מהיר על המסלול.

במרוץ השני הוא זינק עשירי וסיים שני כולל DRIVE-THROUGH שקיבל או משהו דומה.

להמילטון אין בעיה של RACER הוא בהחלט כזה ומסוגל לעקוף גם כאשר הוא בלחץ מסביב . השאלה היא כיתד תשפיע עליו התאונה ומה מידת "שיתוף הפעולה" של הנהגים מסביב. הם הרי יודעים שהוא יותר מהיר או ברכב יותר מהיר.

תזכרו מה קרה במרוצים האחרונים לאלונסו ומאסה כאשר זינקו מאחור או ממרכז הגריד.

הכל הלך חלק עד שהגיעו לצמד ה-BMW .

וכמובן שכל מה שכתבתי עד עכשיו לא יהיה שווה כלום באם בבוקר יוחלט שהוא לא כשיר פיזית.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היות והוא ינהג במכונית אחרת ממה שהוא השתמש במקצה דירוג - יש מצב שהוא יזוז עוד 10 מקום אחורה או בכלל לסוף הגריד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה חושב שעד מחר יתקנו את הרכב המרוסק?

נחיה ונראה.

העיקר שיהיה בריא ויעלה מחר למירוץ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בשידורים המקדימים למירוץ מראים את המילטון לבוש בסרבל הקבוצה ומסתובב ליד המכונית והמכונאים ומתכונןן למירוץ - כנראה שהוא ייתחרה היום. הקריין של ערץ 5 הספרדי מסר שהמכונית מוכנה והמילטון יתחרה (וייזנק מהמקום העשירי)

פורסם
אתה חושב שעד מחר יתקנו את הרכב המרוסק?

נחיה ונראה.

העיקר שיהיה בריא ויעלה מחר למירוץ.

ברררררר לא.

מה מסובך? אם יש להם רכב חלופי שהוא העתק של הקודם (ואני מאמין שיש להם), הם מעתיקים את הסטאפ

והמנוע נשאר אותו מנוע (או אחד חדש - העתק של הקודם, כמו בכל שאר העונה).

למה שהוא לא ירגיש בנוח?

ודובי, אתה יודע שהשלדה כן קובעת, בימינו לפחות (כשהמנוע מוגבל כ"כ), ובלי שילדה ב-100% הוא יפשל.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

אלונסו ממש לא בכיין. מאסה ניסה בכל כוחו לסגור אותו ולכן התנגש בו. בכלל, התנהגות של פרארי כאשר מאסה בא והתקרב להמילטון מאוד הכעיסה אותי. מה הפואנטה לסמן לנהג בדגל כחול כאשר מאסה בקושי סוגר עליו וגם בקצב איטי. טוב שהמילטון לא עצר, ייצא מהרכב וסימן למאסה "בוא תעבור אותי בבקשה":roll:

מקומם העניין הזה.

לא אלונסו בכיין אלא פרארי ומאסה !:nono:

היה מירוץ מרתק ומותח. לדעתי, המירוץ הטוב ביותר מתחילת העונה.

נ.ב.

לחזאי ישראל כדאי ללמוד באיזו יעילות מתפקדים חזאי גרמניה:idea:

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

נתחיל מהסוף: הדיוק הגרמני פשוט מפחיד...חיזוי ברמה של דקות זה באמת מרשים!

לגבי תקרית המילטון/מאסה, לדעתי היה שלב שמאסה היה יותר קרוב אך ההיתיחסות של השידור והשדרנים היה בשלב מאוחר יותר כאשר באמת נראה כי המילטון לא מפריע. שימו לב שההיתיחסות החלה אחרי הודעה מהנהלת המרוץ תוך ציון זמן מדויק מצי רכב מ"ס 2 קיבל דגל כחול. אסור לנו להיות מושפעים מדברי השדרנים!

אגב אלונסו לדעתי באמת בכיין ולא סתם יש לו ציבור כה גדול של שונאים, האיש שאוהבים לשנוא, אם תרצו. בכל מקרה, גם אם צודק, בן אדם סימפטי הוא לא...

פורסם

2 דברים הרשימו אותי מאד במרוץ

א - ההחלקות ההמוניות בסיבוב השני כששבר הענן התחיל - מדהים

ב - לראות את המרצדס, שהובילה 3 סיבובים כמכונית בטיחות, נוסעת מהר ומאחוריה טור מכוניות ה F1 נראות כאילו זוחלות - מה שהדגיש שהכל יחסי

לדעתי אלונסו היה טוב יותר והניצחון הגיע לו

כעת שיש צפיפות בצמרת המובילים העניין רק גובר במיוחד שזה מוביל לתחרות ראש בראש בין המילטון לאלונסו

פורסם
אלונסו ממש לא בכיין. מאסה ניסה בכל כוחו לסגור אותו ולכן התנגש בו. בכלל, התנהגות של פרארי כאשר מאסה בא והתקרב להמילטון מאוד הכעיסה אותי. מה הפואנטה לסמן לנהג בדגל כחול כאשר מאסה בקושי סוגר עליו וגם בקצב איטי. טוב שהמילטון לא עצר, ייצא מהרכב וסימן למאסה "בוא תעבור אותי בבקשה":roll:

מקומם העניין הזה.

לא אלונסו בכיין אלא פרארי ומאסה !:nono:

היה מירוץ מרתק ומותח. לדעתי, המירוץ הטוב ביותר מתחילת העונה.

נ.ב.

לחזאי ישראל כדאי ללמוד באיזו יעילות מתפקדים חזאי גרמניה:idea:

ליאור

מאסה - המילטון, נכון גם אני לא הבנתי את הסימון המוזר, המילטון לא היה איטי ממאסה לכם לדעתי לא היה מקום שהוא יאט בכוונה ויתן למאסה לחלוף על פניו.

מאסה - אלונסו, מאסה ניסה לשמור על המיקום ע"י סגירת דלתות, במיוחד כאשר הוא מוביל ואלונסו מאחוריו אז למאסה יש יתרון והחוק מאפשר לו. כך שלאלונסו אין מקום להתבכיין, בסופו של דבר הוא ייצר הקיפה יפה, למה לבוא ולבכות לתקשורת קודם כאשר הוא הראה את היסמן צמיגים על הרכב שלו ואחרי זה לזרוק הערות למאסה. מיותר מאוד לדעתי. כמבון שזה מתווסף לשלל ההתבכינויות שלו בקבוצה שלו עם המילטון וכו'.

אין ספק, אלונסו נהג מדהים אבל חרא של אישיות!

פורסם

המילטון לדעתי פישל כאן, להבדיל מנהגים גדולים אחרים הוא לא הצליח לחזור למירוץ (אפילו באריקלו בזמנו בפרארי הצליח להתקדם 15 מקומות עד לפודיום).

התקרית בין מאסה לאלונסו לדעתי נבעה משני הצדדים, אבל ה"דיבורים" של אחרי המירוץ בטח לא עשו טוב לדימוי של אלונסו.

קימי - אני לא מאמין שנגמר לו הדלק :D. אשכרה אפשר היה לראות שבישורת הוא מצליח אבל ברגע שכוחות הג'י בפניות עושים סמטוחה במיכל, המנוע נחנק, כמה חבל.

מה עשה לי את המירוץ? 5 (או שזה היה 6) מכוניות מתרסקות באותה הפנייה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אלונסו אולי בכיין ויש הצדקה איכשהו לשנוא אותו, אבל (וזה אבל גדול:wink:) הוא היה מהיר בהרבה ממסה

ולדעתי הוא הנהג המהיר ביותר הסבב, התחושה היא שהפרארי טסה (אולי בזכות הטסה...) והנהגים בפנים

עושים את חלקם בצורה די שיגרתית.

חבל לי על מה שקרה להמליטון ובהתייחסות כללית על כל מה שעבר עליו, הוא עשה עבודה מעולה.

מה שמסה עשה (והוא תמיד היה כזה !) היה מכוער, מגעיל, שפל ולא ספורטיבי. אם תחפשו מילה הפוכה

לג'נטלמן, היא מסה. ולא שהוא היה חייב להיות ג'נטלמן, אלא זה פשוט קורה כל פעם שמנסים לעקוף אותו.

במקרה הזה הייתי אומר שבגשם אלונסו אוכל אותו כמו ילד על קארט ובכל זאת הילד סגר אותו על סף תאונה כל פעם.

מה שכן - המירוץ הזה היה עמוס באקשן ואירועים יותר מכל שאר מירוצי העונה ביחד !

בעיקר אם מתחשבים במונוטוניות של מהלך המירוץ, שהייתה הרבה פחות מונוטונית היום.

עריכה: shellcase אם הוא לא היה רחוק שנות אור מכולם, הוא בהחלט היה חוזר. אין ספק.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

• תוכן חדש...