Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המילטון לדעתי פישל כאן, להבדיל מנהגים גדולים אחרים הוא לא הצליח לחזור למירוץ (אפילו באריקלו בזמנו בפרארי הצליח להתקדם 15 מקומות עד לפודיום).

כן אבל יש הבדל ענק, ההתקדמות שאתה מדבר עליה מתחילה בזינוק. המילטון החליק החוצה והיה בפיגור של הקפה וחצי עד שהטרקטור חילץ אותו, ועדיין הוא מחק פר של מעל להקפה וביצע מספר עקיפות יפות.

אכן הפנייה ההיא בגשם הייתה מדהימה, מכונית אחר מכונית עפו לחצץ.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיליפ אבל הוא השיג את כולם בזמן הסייפתי קאר, הרי נתנו לו לעבור אותה.

הוא היה אולי 20 שניות מאחורי כולם, והשיג את פיסיקלה כ20 הקפות סיום, במהלך אותן 20 הקפות הוא הספיק לעקוף רק 3 נהגים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא נכון.

אני גם לא הבנתי ממש מה הסיבה, אבל הוא כנראה נתקע קצת אחרי הזינוק בצד ורק אז

התחיל לתת בראש (עם מספר fastest lap) ואני זוכר שראיתי מתישהו הפרש של 40 שניות מאחורי טרולי

כשהיו בערך 50 הקפות לסיום. על זה הצטערתי, ולמרות זאת אני חושב שהוא נתן הפגנת יכולת לא רעה בכלל.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

האקשן היה מדהים ומרתק.

אצלי כל הסיפור התחיל מזה שלאמרות הווטו מישהו נגע בשלט ובטעות הדליק את "מדריך ערוצי" - לכן כל ההקלטה של שידור חי יצא עם פס קול של שדרנים אבל תמונה סטטית של YES :evil:

התנחמתי בצפיה בשידור חוזר של שעה 19:30.

אחרי 34 הקפות לסיום

פתאום אני שם לב שהוא לא ברשימה ושני הלייצנים מדברים על "אסון של מירוץ של הפיני" ואני תוהה על איזה פיני בדיוק הם מדברים כאשר רייקונן במקום השני וקווליינן גם כן בנקודות.

ואז אני מגלה שהשידור הוקפץ קדימה ב-10 הקפות - מה שנעלם זה בדיוק כאשר רייקונן ירד.

איך אפשר לעשות עריכה כזו של שידור - פשוט גועל נפש.

השדרנים גם כן לא שמים לב לכלום - כל כך הרבה פעמים הם טועים בניתוח המצב או בזיהו של רכבים או מפספסים רגע חשוב - פשוט מדהים.

אבל לחתוך חתיכת מירוץ עם תקרית חשובה באמצע - זה כבר עובר כל גבול :oops:

אני מתבאס שקימי ירד מהמירוץ.

לא ברור לי למה מאסה לא יכל לשמור על הקצב בסוף.

הנגיעה לדעתי זה ל אסון טבע - אפשר לחושב שאלונסו לא נגע אף פעם ובעף אחד.

הקטע של החזרת מכוניות מהכורכר של פניה 2 נראה לי מוזר מאוד - כמה כבר אפשר לרדת לזנות בשביל שה-SHOW ימשך?

כסזו כמות של מים אני לא זוכר בכל 15 שנות של צפיה ב-F1 8)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

השדרים הפעם באמת דיברו שטויות - דיפרנציאל בגלגל הקדמי? שטו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
...

הקטע של החזרת מכוניות מהכורכר של פניה 2 נראה לי מוזר מאוד - כמה כבר אפשר לרדת לזנות בשביל שה-SHOW ימשך?

.....

אף אחד לא צריך לרדת לזנות, פשוט צריך לקרוא ולדעת את התקנון, מאד פשוט.

כאשר מרוץ מופסק בדגל אדום החוק אומר שהתוצאה זזה הקפה אחת אחורה והסדר הוא בדיוק של הקפה בטרם הופסק המרוץ.

אם נסתכל טוב ונבדוק נראה שהקפה לפני הפסקת המרוץ כל אותן מכוניות עדיין היו במרוץ ולכן כולן חוזרות למרוץ

מאד פשוט ומאד ברור , רק לקרוא תקנון , לדעת ולהבין.

לא צריך תמיד לבוא בטענות או לחפש חוכמות.

מה שלי הפריע הכי הרבה, ביחוד לנוכח הפורמולה-1 המודרנית זה שאנחנו צריכים סיוע של מזג אויר בכדי שיתעורר עניין במרוץ

בסוף ה-FIA יחליטו שבשביל ה-SHOW יהיו ממטרות במסלולים ועל פי המצב רוח של ברני יפתחו ויסגרו אותן וככה יהיה לנו אקשן כל הזמן.

דובי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הקטע שהמכוניות עפו לכורכר אחת אחרי השניה, היה מדהים ואיך במזל הם לא פגעו אחת בשניה.

מה עם ניק היידפלד? הוא קיבל איזה עונש?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...