Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים, ברשותי פג'ו 306 5 דלתות, שמתי לב כי כאשר אני מתדלק מעל החצי מיכל הכל דולף למטה כנראה מהמיכל או צינור החזרות, מצב מסוכן מאוד, גם אם אני מנתדלק 10 ליטר עדיין קיים טיפטוף קל, בערך 100 מיליליטר בחצי יום.

לא הצלחתי לאתר את מקום הדליפה, איפה אני יכול לסדר את זה, ומה לדעתם נקרע שם, מישהונתקל במקרה דומה?

ואם אפשר לקבל המלצה למקום שמתקן זאת ברדיוס מחיפה עד חדרה.

תודה, כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אולי יש לך חור בטנק דלק?

תנסה להיזכר אולי הוא קיבל מכה לאחרונה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לי הייתה בעיה דומה, במשך שבועיים לערך שמתי לב שהרכב בולע דלק יותר מהרגיל, יחסתי את זה לתקופה הלחוצה שעברה עליי שהתבטאה גם בנהיגה אגרסיבית משהו..:oops: עד שיום שישי אחד בעודי מתדלק מיכל מלא, הרחתי ריח חזק של דלק מהרכב (ולא בגלל שאני בתחנת דלק..) הסתכלתי למטה וראיתי זרימה רצינית של דלק מצינור המילוי שנקרע. רצתי מהר לחלפים שם הסבירו לי שצינור כזה ניתן להשיג רק בחברה, אז הלכתי לשם וזה כבר סיפור אחר.

בקיצור, בדוק את צינור המילוי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
יכול להיות שהקרע הוא בצינור מילוי הדלק המוביל למיכל.

היה לי מצב דומה באופל טיגרה.

הנזילה הייתה מהצינור הראשי שמוביל מפתח המילוי ועד המיכל עקב צינור סדוק...

וגם לי גם אחרי מילוי קטן של מס' ליטרים הייתה נזילה קטנה .

אישית...הספקתי למכור את הרכב לפני שתיקנתי את זה אבל עלות התיקון במידה והייתי מבצע אותו הייתה מסתכמת בכמה מאות שקלים עד כמה שבדקתי את זה אז.

ממליץ בחום לסדר את זה מהר גם מטעמי בטיחות(דלק שנוזל לך ויכול להידלק) וגם מטעמי חיסכון. אתה משלם סתם על דלק שלא נכנס למיכל. תחשוב גם על מצב אפשרי שהרכב חונה אחרי תדלוק ומס טיפות נשארות מתחת לרכב בגלל הנזילה ומישהו החליט לזרוק בדל סיגריה וזה מדליק לך את הרכב... לא נעים.

בכל מקרה המלצה חמה.. תקן את זה. (גם הריח בתוך הרכב לא משהו.

פורסם

אכן מצינור המילוי, אבל עוד ממשיך לדלוף גם אחרי נסיעה וגם הרבה אחרי המילוי.

בכל אופן אגש לתקן זאת השבוע.

תודה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...