Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן אצלי בסובארו GL 87 סטיישן לא מקרר, היום אמרו לי שיש צינור אחד שדולף , ובצינור השני יש להחליף את הוונטיל

הציעו לי בסביבות ה400 ש"ח לצינור , כי צריך לחתוך לרתך, כולל וואקום וגז, מה אתם אומרים על המחיר?

ואת הוונטיל יחליף לי על הדרך, ( אני מכיר את הסוסך הזה אישית ככה שאני מאוד סומך על האיבחון שלו)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מחיר לא טוב. מחיר מצויין. רק שיעשו את העבודה כראוי, ושהאבחנה ראויה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום בשעה טובה לקחתי את הרכב למוסך שם התקינו לי צינור חדש , אבל התגלתה בעייה רצחנית...

המדחס דולף וצריך להחליף אותו כל הסיפור כולל העבודה וההרכבה מיסביב נאמר לי בסביביות ה2K ש"ח למדחס משופץ כולל עבודה וואקום גז וגז.

מה אתם אומרים על המחיר? סובארו סטיישן87

פרטים בה"פ .

פורסם

מחיר זה לא דבר קבוע ברכבים אלו כי בחור שיהיה דלוק על הרכב כי הוא די שמור כמעט הכל עובד ( חוץ מהמזגן) והוחךפו בו הרבה חלקים יקרים מקוריים , ובהתחשב בעובדה שזה דגם שלא ניתן למצא, אז אפשר למכור אותו בהרב כסף , כבר הציעו לי עליו בסביבות ה 18K, אחרי שנסעתי איתו בחולות פלמחים.

מישהו מכיר אולי מקום רצוי באזור ראשל"צ שפתוח אחרי 5 בערב שמתמחה בשיפוץ ומכירת מדחסים משומשים? ( אני מעדיף לשפץ את שלי...)

פרטים בה"פ .

פורסם

טוב ,

עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי מקום שתיקון המדחס יעלה לי 600

וואקום גז 400 , איך המחיר?

פרטים בה"פ .

פורסם

600 ש"ח לתיקון מדחס זהו מחיר צנוע. 400 ש"ח לואקום גז, קצת יקר, גובים על זה החל מ- 250 ש"ח.

יש מומחה למזגנים, איש מקצוע מצויין, ישר והגון שנמצא בבני ברק ליד קניון איילון - עמוס מזגנים.

טל' - 5798265.

אני לא בטוח שהוא יהיה זול, אבל מובטח לך שתשלם רק על מה שבאמת צריך לתקן.

אבי

פורסם

עמוס מזגנים...

את מבחן ההסמכה הסופי שלי בנושא מיזוג אוויר לרכב מטעם משרד התחבורה, עברתי אצל אחד בשם "עמוס מזגנים". לא יודע אם זה אותו אחד.

בכל אופן השם הקפיץ אותי בזכרונות ונוסטלגיה, וכן, עברתי את המבחן ההוא בהצלחה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...