Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברשותי פז'ו 205 GTI שנת 88 ... מה שקורה זה כשאני ניכנס לסיבוב באמצע הסיבוב הרכב מגמגם כי לא מגיע דלק ?? כול סיבוב שאני ניכנס והרכב בזווית של סיבוב לא מגיע דלק ranting.gif

עוד בעיה אחת כול עברת הילוכים עים אני דורך על הקלצץ הטורים נופלים נופלים הרכב עומד להיתכבות ואווופ קופצים בחזרה ומיתייצבים {זה כשהרכב חם} ... בבוקר שהאוטו קר בנגיעת גז הטורים עולים ואז נופלים והרכב מיתכבה .... מזה יכול להיות wub.gif

תודה רבה לכול מי שעוזר

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

לגבי הטורים, אם אני זוכר נכון (סה"כ הייתה לי אחת לפני כמעט 4 שנים) , ישנו בורג של וויסוט כמות אוויר, שאחראי על יצוב הטורים (אין חישן למיטב ידעתי)

לגבי הסיבובים , האם זה קורה גם שהטנק מלא? בדוק ודווח לנו.

פורסם

כן זה קורה גם שהטנק מלא .... אמרו לי שהחיישן בוקר טוב שלי תקול יכול להיות אז צריך לנקות אותו עים ספריי קרבורטורים ..

אני לא יודע אפה נימצא החיישן יש למישהו איזה שהוא תצלום להראות לי אפה הוא ממוקם אני יודה לכם מאוד

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

• תוכן חדש...