Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קניתי ספריי להשרחת פנסים אחוריים. אני רוצה להשחיר את כל הפנס כולל הרפלקטורים, מה שיהפוך אותם לחסרי תועלת. אני יכול להדביק רפלקטורים על אחורי הרכב? הם חייבים להיות אדומים? גודל מסויים? תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

http://cgi.ebay.co.uk/Savage-Tail-Light-Tinting-Spray-BLACK_W0QQitemZ200126216702QQihZ010QQcategoryZ43117QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

זה יוצא 15 פאונד (כ123 שקלים), וזה טוב למספר רב של שכבות. זה גם כמעט ולא מוריד את עוצמת האור, זה יותר בטיחותי מכל ספריי או תנור אחר, כך נאמר לי. אבל כמו שאמרתי את הרפלקטורים זה הורס.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זה לא בטיחותי כל עוד שזה מפחית את עוצמת האור.

לא כל הנהגים בני 20 ומבינים וקולטים מהר, לרבים משקפיים שגם כך הם בקושי רואים ועל הכבישים, שלא לדבר על השיכורים, אז לא צריך להתגרות בגורל ולהקשות , במיוחד שמדובר באורות אחוריים, אורות ברקס ואיתות.

רוצה פנסים כמו המושחרים האמיתיים? דאג לרכוש כאלה יעודיים שעומדים בתקן.

לדעתי, עם כל הכבוד, אין טעם להמשך התרד'.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה באמת מסוכן.

ואני כבר שותק אם במקרה תסע בערפל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לדעתי תעשה את זה אבל שלא יהיה שחור מידי !!!

ואפשר גם להשחיר את האיתותים בצד הרכב על הכנפיים !!

אצלי הן צבועות בצבע הרכב !! ממשש אבל ממש יפה

״בצרה קראת ואחלצך...״

פורסם

כן כן כן- שישחיר! את כל הפנסים ברכב, כדי שיהיה סיכוי גבוה יותר שיגרום לתאונה בלילה כשמישהו שחזר מיום עבודה קשה יתקשה לראות אותו (או יותר גרוע, איזה נהג משאית שנמצא על הכביש מ4 בבוקר) ואלוהים יודע מה יקרה!

תפסיקו כבר עם הדברים האלה, יש כ"כ הרבה שיפורי קוסמטיקה שיכולים לייפות את הרכב בלי לגרום לכם או למישהו אחר סכנה!

enough said

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...