Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SLK200\230 שנים 97-2001.. חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר נעילת השרשור הקודם על הZ3 ביצעתי חיפוש יסודי בפורום על מנת לוודא שלא היה דיון דומה בעבר.

כחלק מהסקירה שאני מבצע בשבועות האחרונים רציתי לשמוע מבעלי נסיון עם הSLK. אני לא צריך לשמוע על הביצועים

של הרכב ולכן המנעו מלהגיב בנושא. מעניין אותי תחזוקה שוטפת (מעבר למחיר הביטוח)...

האם ישנם מחלות מוכרות וידועות בשנתונים הנ"ל (97-2001)? האם הטיפולים עד כדי כך יקרים?

בהנחה שיש כסף לרכישת המכונית + הביטוח ועוד כמה שקלים בצד.. האם צריך להרתע מלרכוש מכונית

כזו שעברה 120 אלף קילומטרים? האם רק רוטשילד יכול להרשות לעצמו אחת כזו?

אף אחד לא רוצה להשתעבד למכונית. ידוע לי שטיפולים שוטפים יקרים יותר ואני מודע מראש שאחת לתקופה

צריך להוציא 1500-2000 ש"ח על טיפול רגיל.. השאלה היא האם זה מהרכבים שמבלים יותר במוסך מאשר

על הכביש? ברכישה של אחת כזו יש לשים לב למשהו מיוחד?

תודה לכל מי שיכול לשפוך קצת מידע ואור על הרכב הזה.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...